Menang Hadiah Bag Polo Pink dari Giveaway anjuran Blogger Nabila Medan | Dunia sebenar Shida Menang Hadiah Bag Polo Pink dari Giveaway anjuran Blogger Nabila Medan

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 13 March 2014

Menang Hadiah Bag Polo Pink dari Giveaway anjuran Blogger Nabila Medan

Assalamualaikum, peace upon you.
Awesome je bila ten gok bag ni sebab serba PINK hehee, nasiblah badan dapat hadiah Superb Pink dari Sponser Blogger Emas Putih. Shida tak sangka pula boleh bertuah dalam Giveaway yang dianjurkan oleh Blogger Nabila Medan, biasanya shida susah nak menang dalam GA Nabila ni sebab kalau dia buat GA mesti ramai yang join dan nak menang tu memang tipis lah, kalau menang macam shida ni kira bertuah sangatlah hehee nama pun lucky draw kan :) apa-apa pun thanks kepada kedua-dua blogger ni. Walau pun bukan warna biru warna pink pun layan hehee. Buat kenangan dalam dunia bloging kan :)


19 Jari Ohsem:

Sally Yatiey said...

Tahniah ;D

Nur Madihah said...

Wah, untungnya! lawa pula tu.. ^_^

Emas Putih said...

utnunglah hehe

Norhasniza Khalid said...

tahniah shida... cantik beg itu..

shasha yacob said...

wahh, tahniah kak shidaa

Nurul Huda Ishak said...

salam blogging

Tahniah...cantiknya

Nurul Huda Ishak said...

salam blogging

Tahniah...cantiknya

Ezad Skytech said...

wahhh...tahniah Shida...tu la kan...sebenarnya bukan mudah nak menang GA ni lagi2 kalau ramai yang join...peluang memang nipis je nak menang..hee :D

Azhafizah Md Nor said...

cantik beg...congrats Shida!

Sheila Salim said...

Assalamualaikum shida. alhamdullilah. murah rezeki awak.. lawa beg polo tu..selamat pagi, sheila singgah sambil klik tabung sini ~~~

Mimi Azirah said...

cantiknyeee...xnk jual ke shida..hehehe

azizah :) said...

awesome! tahniahh shida... kena minat pink la pasni shida.. byk dpt hadiah kaler pink kan..hee

Nurul Faiz said...

rezeki shida :)

Nadia Johari said...

comey je begnyer..hehe..leh la berjalan dengan beg ni..

Maria Firdz said...

Alhamdulillah.. Rezeki...

Normi Nieza said...

cantik..:)

mummyriena said...

cantiknya :)

ayut said...

Rezeki...akhir2x ni byk plak brg pink utk shida.heeee

Sukma Haron said...

tahniah shida....pink kaler lagi...