Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 13 March 2014

Menang Hadiah Bag Polo Pink dari Giveaway anjuran Blogger Nabila Medan

Assalamualaikum, peace upon you.
Awesome je bila ten gok bag ni sebab serba PINK hehee, nasiblah badan dapat hadiah Superb Pink dari Sponser Blogger Emas Putih. Shida tak sangka pula boleh bertuah dalam Giveaway yang dianjurkan oleh Blogger Nabila Medan, biasanya shida susah nak menang dalam GA Nabila ni sebab kalau dia buat GA mesti ramai yang join dan nak menang tu memang tipis lah, kalau menang macam shida ni kira bertuah sangatlah hehee nama pun lucky draw kan :) apa-apa pun thanks kepada kedua-dua blogger ni. Walau pun bukan warna biru warna pink pun layan hehee. Buat kenangan dalam dunia bloging kan :)


19 comments:

  1. Wah, untungnya! lawa pula tu.. ^_^

    ReplyDelete
  2. tahniah shida... cantik beg itu..

    ReplyDelete
  3. salam blogging

    Tahniah...cantiknya

    ReplyDelete
  4. salam blogging

    Tahniah...cantiknya

    ReplyDelete
  5. wahhh...tahniah Shida...tu la kan...sebenarnya bukan mudah nak menang GA ni lagi2 kalau ramai yang join...peluang memang nipis je nak menang..hee :D

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum shida. alhamdullilah. murah rezeki awak.. lawa beg polo tu..selamat pagi, sheila singgah sambil klik tabung sini ~~~

    ReplyDelete
  7. cantiknyeee...xnk jual ke shida..hehehe

    ReplyDelete
  8. awesome! tahniahh shida... kena minat pink la pasni shida.. byk dpt hadiah kaler pink kan..hee

    ReplyDelete
  9. comey je begnyer..hehe..leh la berjalan dengan beg ni..

    ReplyDelete
  10. Rezeki...akhir2x ni byk plak brg pink utk shida.heeee

    ReplyDelete
  11. tahniah shida....pink kaler lagi...

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.