Realistic Wall Drawing | Seni yang sangat AWESOME | Dunia sebenar Shida Realistic Wall Drawing | Seni yang sangat AWESOME

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 1 March 2014

Realistic Wall Drawing | Seni yang sangat AWESOME

Assalamualaikum, peace upon you.
 kagum gila! bila shida tengok tangan penuh berseni macam ni, lukis apa warna apa semua nampak real! jom tengok banyak lagi gambar yang buat korang tertanya-tanya betul ke tipu ni :)


17 Jari Ohsem:

Harith Iskandar said...

wow sooo real lahhh... :o

Sally Yatiey said...

Memang nampak real! ;D

Shark Kay said...

boleh juling mata ni tengok.
gambar kedua lastu tu mmg dh sebijik macam real.
pandai bermain dengan shadow nie.

Zara Nurhaidah said...

woaww ! btul2 nampk real !

HAJAR said...

Double Wow!
Ini semua lukisan ke? Hebat-hebat..

shasha yacob said...

eh, first tengok gambar kedua ingat kan orang betul tadi, ini la di namakan magic hand hehehe harap harap lepas saya belajar art design nih dapat la lukis macam nih erk hehehe

Ezy Loy said...

wahhhhh kagum2
mcm manusia betol..
hihi

Ash Hany said...

Mesti org ni boleh dpt duit bnyk..

hazwan hairy said...

real sgt lahhh..nk kreatif cmni..haha

Incik Zarif said...

tangan berbakat seni.. kalo macam tangan den ni, orang lidi je kat dinding tu. hehehe

Akeyla Azmi said...

uishh.
Gila kentang ah :OOO
shadow, garis muka semua perfect wow.
:OO
ish ish hihihi

aisya said...

mcm gambar model tgh pose tp kenyataan nya lukisan semata2.

♥ Nana BamBam ♥ said...

kesenian manusia di zaman ini.
memang hebat .

Maria Firdz said...

Hah?? Lukisan ke ni.. Mcm betul je...

Azhafizah Md Nor said...

wow..nampak real!

Nadia Johari said...

macam real tapi sebenarnyer lukisan..hebat tangan si pelukis ni

Sukma Haron said...

so real....