Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 1 March 2014

Realistic Wall Drawing | Seni yang sangat AWESOME

Assalamualaikum, peace upon you.
 kagum gila! bila shida tengok tangan penuh berseni macam ni, lukis apa warna apa semua nampak real! jom tengok banyak lagi gambar yang buat korang tertanya-tanya betul ke tipu ni :)


17 comments:

  1. boleh juling mata ni tengok.
    gambar kedua lastu tu mmg dh sebijik macam real.
    pandai bermain dengan shadow nie.

    ReplyDelete
  2. woaww ! btul2 nampk real !

    ReplyDelete
  3. Double Wow!
    Ini semua lukisan ke? Hebat-hebat..

    ReplyDelete
  4. eh, first tengok gambar kedua ingat kan orang betul tadi, ini la di namakan magic hand hehehe harap harap lepas saya belajar art design nih dapat la lukis macam nih erk hehehe

    ReplyDelete
  5. wahhhhh kagum2
    mcm manusia betol..
    hihi

    ReplyDelete
  6. Mesti org ni boleh dpt duit bnyk..

    ReplyDelete
  7. real sgt lahhh..nk kreatif cmni..haha

    ReplyDelete
  8. tangan berbakat seni.. kalo macam tangan den ni, orang lidi je kat dinding tu. hehehe

    ReplyDelete
  9. uishh.
    Gila kentang ah :OOO
    shadow, garis muka semua perfect wow.
    :OO
    ish ish hihihi

    ReplyDelete
  10. mcm gambar model tgh pose tp kenyataan nya lukisan semata2.

    ReplyDelete
  11. kesenian manusia di zaman ini.
    memang hebat .

    ReplyDelete
  12. Hah?? Lukisan ke ni.. Mcm betul je...

    ReplyDelete
  13. macam real tapi sebenarnyer lukisan..hebat tangan si pelukis ni

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.