Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 2 March 2014

SAYA NAK BLOUSE CANTIK dan MURAH DARI MOMS MADNESS GARAGE

Assalamualaikum, peace upon you.
http://lipslikesugar87.blogspot.com/2014/02/awesome-give-away-by-rara.html
kenapa korg suka barang murah?
rasanya bukan shida je suka barang murah, korang semua yang kaki shopping pun mesti suka barang murah kan. Kalau beli barang murah alah satu sebab dah boleh jimat kat situ keduanya kalau dah murah boleh beli 2 3 4 barang sekali kan :)

pengalaman manis dgn online shopping.
pengalaman manis banyak sebab shida dah biasa beli online dan selalunya menepati citarasa, baju bag, kasut semua shida pernah beli semua tak menghampakan :) 

thanks Sally tag kak shida dan shida tag mereka juga :


5 comments:

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.