Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 27 March 2014

Spontaneous Thursday | Lelaki dan Perempuan

Assalammualaikum, peace upon you.
eh betul ke? rasanya kedua-duanya pun sama je sekarang ni hehee :)
lelaki tak boleh tanpa perempuan, sama juga disebaliknya
masing-masing memerlukan antara satu sama lain :)
SETUJU??
jika berCINTA hingga ke alam perkahwinan baru CINTA itu lebih bermakna buat si pasangan :)


13 comments:

  1. salam. so true..sy setuju :)
    btw isi tabung ford :)

    ReplyDelete
  2. bergantung kepada individu sebenarnya....

    ReplyDelete
  3. biase nya perempuan kalau btl btl dh pth hati, no turning back. ehehe. tu kalau kite laa.

    ReplyDelete
  4. perempuan dan lelaki saling melengkapi sebenarnya :)

    ReplyDelete
  5. ayat yg last tu stuju sgt2 :)

    If belum join GA Nad dan Liniey, jemput join ea :) Ada 2 top refferal, jadi dinasihatkan join secepat mungkin utk berpeluang menang top refferal.

    Kalau dah join, teruskan promote GA menggunakan link entri penyertaan ea.

    Dan..

    90+ pemenang random dicari !

    http://www.linieynor.com/2014/03/sweet-giveaway-by-misz-nadea-liniey-nor_14.html

    Untuk melihat senarai sponsor beserta hadiah boleh klik link http://www.linieynor.com/2014/03/senarai-sponsor-dan-hadiah-sweet.html

    :)

    ReplyDelete
  6. ayat yg last tu stuju sgt2 :)

    If belum join GA Nad dan Liniey, jemput join ea :) Ada 2 top refferal, jadi dinasihatkan join secepat mungkin utk berpeluang menang top refferal.

    Kalau dah join, teruskan promote GA menggunakan link entri penyertaan ea.

    Dan..

    90+ pemenang random dicari !

    http://www.linieynor.com/2014/03/sweet-giveaway-by-misz-nadea-liniey-nor_14.html

    Untuk melihat senarai sponsor beserta hadiah boleh klik link http://www.linieynor.com/2014/03/senarai-sponsor-dan-hadiah-sweet.html

    :)

    ReplyDelete
  7. Setuju tu.. tp lau leh carilah yg betul2 setia..

    ReplyDelete
  8. mcm mbetul tapi biasanya kita akn jmpa psgn yg salah sblum jmpa psgn yg betul2 utk kita... :)

    ReplyDelete
  9. Ada je pmpuan sng nk memaafkn..tgk jugak peribadi seseorang tu mcmana

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.