Spontaneous Thursday | Lelaki dan Perempuan | Dunia sebenar Shida Spontaneous Thursday | Lelaki dan Perempuan

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 27 March 2014

Spontaneous Thursday | Lelaki dan Perempuan

Assalammualaikum, peace upon you.
eh betul ke? rasanya kedua-duanya pun sama je sekarang ni hehee :)
lelaki tak boleh tanpa perempuan, sama juga disebaliknya
masing-masing memerlukan antara satu sama lain :)
SETUJU??
jika berCINTA hingga ke alam perkahwinan baru CINTA itu lebih bermakna buat si pasangan :)


13 Jari Ohsem:

Sally Yatiey said...

Betul kot.. ;D

Normi Nieza said...

setuju dgn entry nie..:)

Cik Itah@RRP said...

salam. so true..sy setuju :)
btw isi tabung ford :)

Farah Waheda Wahid said...

bergantung kepada individu sebenarnya....

Lyaa Suriany said...

biase nya perempuan kalau btl btl dh pth hati, no turning back. ehehe. tu kalau kite laa.

Azhafizah Md Nor said...

perempuan dan lelaki saling melengkapi sebenarnya :)

Liniey Nor said...

ayat yg last tu stuju sgt2 :)

If belum join GA Nad dan Liniey, jemput join ea :) Ada 2 top refferal, jadi dinasihatkan join secepat mungkin utk berpeluang menang top refferal.

Kalau dah join, teruskan promote GA menggunakan link entri penyertaan ea.

Dan..

90+ pemenang random dicari !

http://www.linieynor.com/2014/03/sweet-giveaway-by-misz-nadea-liniey-nor_14.html

Untuk melihat senarai sponsor beserta hadiah boleh klik link http://www.linieynor.com/2014/03/senarai-sponsor-dan-hadiah-sweet.html

:)

Liniey Nor said...

ayat yg last tu stuju sgt2 :)

If belum join GA Nad dan Liniey, jemput join ea :) Ada 2 top refferal, jadi dinasihatkan join secepat mungkin utk berpeluang menang top refferal.

Kalau dah join, teruskan promote GA menggunakan link entri penyertaan ea.

Dan..

90+ pemenang random dicari !

http://www.linieynor.com/2014/03/sweet-giveaway-by-misz-nadea-liniey-nor_14.html

Untuk melihat senarai sponsor beserta hadiah boleh klik link http://www.linieynor.com/2014/03/senarai-sponsor-dan-hadiah-sweet.html

:)

azizah :) said...

Setuju tu.. tp lau leh carilah yg betul2 setia..

Maria Firdz said...

mcm mbetul tapi biasanya kita akn jmpa psgn yg salah sblum jmpa psgn yg betul2 utk kita... :)

Sukma Haron said...

Kebanyakannya mcm tu ler

ayut said...

Ada je pmpuan sng nk memaafkn..tgk jugak peribadi seseorang tu mcmana

Nadia Johari said...

sama je semu asekarang..huhu