Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 26 March 2014

Wordless Wednesday | Betul ke ni?? atau khabar angin??

Assalamualaikum, peace upon you.


17 comments:

  1. uikkkkk.... terkejut betul baca ni...

    ReplyDelete
  2. memang ada shida, diaorang tak nak terima kenyataan dan salahkan Malaysia... hu hu hu...

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum shida. ni kenyataan keluarga mangsa cina ye? hmm sheila singgah menabung sini ~~~

    ReplyDelete
  4. Allah.....nape gitu plak...doalah utk yg terbaik...

    ReplyDelete
  5. betuil dah tu..
    dah siap ada page boikot CNN dalam FB.
    hanya mampu geleng kepala.

    ReplyDelete
  6. CNN memang kurang ajar...boikot CNN...memang sengaja cari pasal...buat spekulasi tanpa memikirkan perasaan orang terutama kita yang di Malaysia ni...

    ReplyDelete
  7. Mmg dunia barat dok pndg serong kt kita skrg ni... Dan kata org Islam pengganas.. Moga Malaysia dilindungi Allah..

    ReplyDelete
  8. salah siapa...? Dorang memang tak senang dgn Malaysia....

    ReplyDelete
  9. bila perasaan mmbuak..

    hrp bnda baik2 aje..

    ReplyDelete
  10. moga ada berita yang lebih baik

    ReplyDelete
  11. Bila dah jd cmni.semua nk slhkan org islam.. kita xde senjata lain kcuali doa

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.