Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 12 March 2014

Wordless Wednesday | Botol Air Serbaguna

Assalammualaikum, peace upon you.
kreatif kan? :)


23 comments:

  1. Assalamualaikum shida. wahh kreatif gila. menarik sangat. takyah membazir beli kat kedai. hhehee. sheila singgah dan klik tabung nuff shida ~~~

    ReplyDelete
  2. lupa nak tanya, perasan tak widget tabber buat hal? dah ramai blogger sheila perasan. adehh. kenapa ekkk?

    ReplyDelete
  3. kreatif sangat..good idea guna barang terpakai.

    ReplyDelete
  4. Terbaik lah.. kreatif gila *thumbs up*

    ReplyDelete
  5. macam shida juga y sgt kraetipppp..tenkiu shida..

    ReplyDelete
  6. memang ohsem....sapa yang ada jual bekas tu...?

    ReplyDelete
  7. eh eh eh bestnyaaaaaaaaaaaa <333

    ReplyDelete
  8. gam apa ye yang kuat lekat ??nak try la..

    ReplyDelete
  9. bagus juga mcm ni. guna semula lebih baik dr jd bahan buangan. hehe

    ReplyDelete
  10. cantikk..kreatiff..
    berguna jgk kan bahan terpakai ni..

    ReplyDelete
  11. wow.. kreatiflah.. sape yg pandai menjahit tu boleh buat ni..

    ReplyDelete
  12. memang kreatif dan berbaloi

    ReplyDelete
  13. tak pernah terfikir pun nak buat macam ni...kreatif2 !! :D

    ReplyDelete
  14. keatif sgt..jimat mcm ni..takyah belikan anak2 pensil box yang mahal tu..haha

    ReplyDelete
  15. kreatif daripada bahan kitar semula ..

    ReplyDelete
  16. Haaa..ada2x.aritu ada nmpk kat fb..hihi

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.