Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 23 April 2014

2 Cpuv Campaign dari Nuffnang yang ke 91 dan 92 | Terima kasih Nuffnang

Assalamualaikum, peace upon you.
2 Cpuv Campaign dari Nuffnang yang ke 91 dan 92, rezeki berblog walaupun lama shida tak online cuma update mana sempat jer.korang boleh kira dari 14hb hari ni baru betul-betul online guna lappy dengan Wifi TM yang baru dalam entri shida yang sebelum ni boleh scroll nak baca :) Cpuv baru yang datang dari iklan YES 4G World Cup dan Clinique Even-Better Lotion. Cukup 100 Cpuv Campaign bolehlah shida buat segmen Nuffnang hadiah dia belum fikir lagi hehee :) kita tunggu dulu cpuv ke 93 hingga 100 ok :) sebenarnya masa tengah type entri ni shida sembang-sembang dengan Blogger Azhafizah tentang Geniee Ads. Cuma sekarang kami masih was-was dengan status pada Nuffnang sebab ada blogger yang join H12 Media Ads Nuffnang tarik status Glitterati dan earns pula reduce sampai half yang kita simpan dalam akaun tu. Perkara ni memang rasa serius juga lah. Kalau setakat tukar status tak kacau earning shida ok lagi tapi kalau sampai kacau earns susah sikitlah bukan senang nak kumpul walau RM50 pun dari Nuffnang ni. Shida nak tanya-tanya juga kepada blogger yang lebih lama menggunakan Geniee Ads dan Nuffnang ni, ada perkembangan shida share dengan korang ya :) Nak tahu apa tu Geniee? klik sini saya! :)


14 comments:

  1. rezeki tu..hihi simpan utk raya nnt cayokk

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum..dunia shida,

    moga sukses selalu dan earning selalu meletop2 k.. murah rezeki.. amin.

    mselim3

    ReplyDelete
  3. wouw! gila banyak ongoing kak. tahniah

    ReplyDelete
  4. tahniah..
    mmg best jer bila tgk.
    bulan 4 xdek rezeki cpuv bagi blog shark.
    gara-gara kesilpan teknikal.
    hope dpt ler bulan 5 nnti ada.

    ReplyDelete
  5. best bila tengok BE bersepah ni...hee...tahniah shida...:D

    ReplyDelete
  6. tahniah..simpan untuk raya pulak..hehe

    ReplyDelete
  7. Semoga sentiasa dimurahkn rezeki.. :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.