Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 29 April 2014

2 Cpuv Campaign dari Nuffnang yang ke 93 dan 94 | Terima kasih Nuffnang

Assalamualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah terasa macam dihargai oleh Nuffnang bertalu-talu Cpuv Campaign masuk :) semalam shida tidur awal sebab badan rasa letih je, tak update pun sebab dah tidur dulu. Entri pun shida tak buat lagi, ahad lepas pun shida tak puas blogwalking sebab masa pendek je malam tu dah keluar pula. Hasil usaha bangkit semula setelah sibuk je memanjang Nuffnang update lagi akaun dengan beri shida 2 CPUV sekali gus! Alhamdulillah rezeki shida pada 28 Apr 2014, Darlie Expert Fresh dan KFC Zinger Reloaded [TVC]. Dua-dua cpuv dah naik earning tapi masih belum capai CTR Bonus lagi hehee :) Hope berpanjangan lah cpuv yang ada sebanyak 8 CPUV Campaigns :) Oh ya! minggu lepas shida update survey Nuffnang semalam cpuv terus melekat, maybe korang boleh cuba tips ni :) Rasanya dalam beberapa minggu lagi shida dah boleh dah lah buat segmen Nuffnang seperti yang shida janji kan tu, hadiah?? mesti lah hadiah special edition dari Shida dan Nuffnang :)


11 comments:

  1. waaa... banyak nyeee... bagi sket... hehehehe... untung jer kan..

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum shida, wahh murah rezeki awak. taniah dear. sheila singgah menabung livelibresse sini. hehehee

    ReplyDelete
  3. Wahhhh dapat lagi? Alhamdulillah.. congrats shida, banyak cpuv ongoing ye, murah rezeki :)

    ReplyDelete
  4. wahhh..byk juga..

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah rezeki, congrats shida...

    ReplyDelete
  6. wah.. best tu,, murah rezeki :)

    ReplyDelete
  7. hmm.. bestnya, murah rezeki sis ;)

    ReplyDelete
  8. wah 8 CPUV sekali running..hebat²..congrats Shida!

    ReplyDelete
  9. Tahniah shida...

    Lama jijah xupdate nuffnang..huuu

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.