Follower 5151 Ayuni Sara a.k.a Blog Cik Putri Ayu | Dunia sebenar Shida Follower 5151 Ayuni Sara a.k.a Blog Cik Putri Ayu

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Sunday, 13 April 2014

Follower 5151 Ayuni Sara a.k.a Blog Cik Putri Ayu

Assalammualaikum,peace upon you.
 
Follower 5151 Ayuni Sara a.k.a Blog Cik Puti Ayu, blogger pilihan kali ini dengan nombor followernya 5151. Kenapa 5151? Tak kan tak tahu kot 5151 nombor birthday shida pada 5.1.1987 hahaa..berani tak tunjuk umur sebenar hehee..berani je actually tapi ramai yang tak percaya shida tahun ni sudah pun genap 27 tahun dengan kehidupan yang masih single maksud shida masih belum berkahwin tapi sudah pun berpunya :) terima kasih juga pada Blogger Ayuni sudi follow shida mybe dia ada join mana-mana GA yang shida sponser antara syarat yang wajib adalah follow blog. Nak berkenalan dengan blogger pinky ni boleh klik link bawah, siap dengan header sekali shida post haaa. Nak follow nak kenal boleh terjah blog ayuni ni. 5151 dah jadi sejarah dalam hidup tunggu next follower pula :)



11 Jari Ohsem:

Sally Yatiey said...

Tahniah ;D

Nuna Pringia said...

tahniah kak shida.. :) nuna klik nuff sini.. :)

Ezy Loy said...

cantek no 5151..
=)

NinaAz said...

Cntik nombor. 5151 hehe

Maria Firdz said...

Comelnya...mmg mcm puteri.. Nnt kita terjah dia... Owh..shida muda lagi ek... Hihi.. Betullah shida pggl sy akk...

Azhafizah Md Nor said...

Congrats Shida..wah comel blogger pink ni

azizah :) said...

Cantik nombor

ayut said...

Dh makin membiak follower ye..hihi

Nadia Johari said...

shida sethun tua daripada nad..hehe

Sya Mimie said...

Tahniah buat follower bertuah tu..

Ayuni Sara said...

Allah...baru perasan kak shida...huuu... terharu nyee!!! maaf sbb bru trtgk...gtw. slmt hari jadi kak shida. smoga kak shida pnjang umur n sihat sll..