Iklan baru dalam blog Geniee Ads | Menjana pendapatan sampingan dengan blog | Dunia sebenar Shida Iklan baru dalam blog Geniee Ads | Menjana pendapatan sampingan dengan blog

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 12 April 2014

Iklan baru dalam blog Geniee Ads | Menjana pendapatan sampingan dengan blog

Assalammualaikum, peace upon you.
Selama hampir sebulan shida apply Geniee Ads ni semalam baru dapat ads tag dari pihak Geniee. Mesti semua tanya apa tu geniee kan, sebenarnya geniee ni sebuah syarikat yang sama operasinya seperti Nuffnang, cuma nuffnang ada dalam Malaysia tetapi Geniee ni dalam Asia. Nak claim duit pun guna USD hahaaa.. Shida cuma ambil peluang yang ada, jika ada rezeki boleh lah menjana pendapatan sampingan dengan Geniee Ads ni. Secara keseluruhan belum pasti sebab masih baru dalam Geniee Ads ni, jika perlu atau ada persoalan tentang geniee ads ni biasanya shida google je tak pun tanya kepada sesiapa yang ada pengalaman dengan Geniee Ads ni. Nak apply boleh sekiranya blog korang mempunyai pageview melebihi 100,000, korang boleh cuba apply nanti shida bagi link dia :) Oh ya! shida nak minta jasa korang jika ternampak banner dari geniee keluar iklan mengarut (lucah 18sx atau alkohol) minta korang bagitau shida ye, setakat ni shida tak nampak lagi lah. Jika ada shida kena minta pihak geniee tukar ads tag yang tanpa iklan mengarut tu kan :) mencari rezeki yang HALAL itu wajib dan pasti!

Antara Network yang boleh menjana pendapatan dengan blog   
(kira langkah paling mudah & menggunakan banner)

So setakat ni 4 ni saja yang shida sudah guna semuanya ok boleh menjana pendapatan dengan blog, nak cuba boleh klik link yang shida directkan pada pendaftaran baru kecuali exabytes dan reddelima kena baca entri dulu sebab shida ada review sikit hehee :) Apa-apa tak faham boleh tanya kecuali tentang Geniee shida masih baru macam newbie gitu ;)


17 Jari Ohsem:

Aniq Bukhary said...

Nti saya try lg dftr grniee.. Hr tu dftr x dpt plak..

Sukma Haron said...

pageview akak belum sampai takat tu lagi....

Yumida Huda said...

selamat bergeniee shida. moga sukses menjana income. yg syarat pv tu 100,000 pv sebulan erk?

ada gak aritu nak apply geniee, tp x berapa faham sgt. nanti share pengalaman bergeniee dgn kami.

Sally Yatiey said...

Masih kekal dgn nuffnang je sampai sekarang..

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah best
tp bila tgk view takleh nak mohon

kih kih..

Normi Nieza said...

nice sharing..:)

Maria Firdz said...

Yg reddelima tu ada join.. Dh lama x iklankan...

Azhafizah Md Nor said...

banyak cara untuk jana pendapatan dari berblog kan shida :)

azizah :) said...

Menarik...

❤Kamsiah❤ said...

kalau letak iklan ni...nuff bertukar status,kan..:)

ayut said...

Yg ni xpnh tahu lg...ad ea?byk jgk syarikat iklan skrg ni..

Nadia Johari said...

semoga suksess selalu shida

Syuhada Baharudin said...

all the best..selamat menjana wang.

NURUL AQIDAH AZAHAR said...

menarik

Pakej Percutian Murah said...

terima kasih admin!

Kak T said...

thanks Shida..nak try

Ummu Nurkhayla said...

Wah.. Perkongsian yang sangat menarik. Tq admin.. Peluang jana pendapatan di rumah.