Jom Timbang Berat Blog | Dunia sebenar Shida Jom Timbang Berat Blog

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Sunday, 27 April 2014

Jom Timbang Berat Blog

Assalamualaikum, peace upon you.
Rasa dah sekian lama tak Timbang Berat Blog ni, sekarang website untuk timbang blog yang biasa kita guna iwebtool tu dah tak boleh nak timbang dalam maintanance so dia direct link timbang berat/speed test ke web ini http://www.pagescoring.com/website-speed-test/ korang nak timbang juga click link tu ok. Shida tak berapa faham sangat tapi lebih kurang dengan iwebtool cuma page size tu? tak kan 33.76 KB saja. Macam ringan je blog ni tapi kadang-kadang shida rasa lambat juga loading macam berat je. Sebab tahun lepas shida cek paling ringan shida pernah dapat 145.87 KB daripada 166.77 KB tapi sekarang awat makin ringan 33.76 KB saja haihhh.. pelik pula rasa. Ok tak apa shida try cari sumber lain untuk timbang berat blog shida ni. If kawan-kawan ada link selain dari shida bagi tu boleh share dekat komen ye :) Shida tengah cuba nak kurangkan berat blog ni!
dulu punya cerita tahun 2013 :)


8 Jari Ohsem:

Tihara said...

blog ni ok..
saya suka pop up window
sebab line saya tengah slow hehe :)

Normi Nieza said...

good sharing shida..:)

Detective Fiqa said...

df punya 14.55 kott. hahaha

Maria Firdz said...

Blog shida sdg2 je..xde brat sgt.. Ok je..

Sukma Haron said...

ringan jer yea..

Azhafizah Md Nor said...

lama gak fiza tak timbang berat blog ni..nanti nak timbang jugaklah

azizah :) said...

Ringan tu.. senang loading

Sya Mimie said...

Dh lma x timbng blog..