Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 27 April 2014

Jom Timbang Berat Blog

Assalamualaikum, peace upon you.
Rasa dah sekian lama tak Timbang Berat Blog ni, sekarang website untuk timbang blog yang biasa kita guna iwebtool tu dah tak boleh nak timbang dalam maintanance so dia direct link timbang berat/speed test ke web ini http://www.pagescoring.com/website-speed-test/ korang nak timbang juga click link tu ok. Shida tak berapa faham sangat tapi lebih kurang dengan iwebtool cuma page size tu? tak kan 33.76 KB saja. Macam ringan je blog ni tapi kadang-kadang shida rasa lambat juga loading macam berat je. Sebab tahun lepas shida cek paling ringan shida pernah dapat 145.87 KB daripada 166.77 KB tapi sekarang awat makin ringan 33.76 KB saja haihhh.. pelik pula rasa. Ok tak apa shida try cari sumber lain untuk timbang berat blog shida ni. If kawan-kawan ada link selain dari shida bagi tu boleh share dekat komen ye :) Shida tengah cuba nak kurangkan berat blog ni!
dulu punya cerita tahun 2013 :)


8 comments:

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.