Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 26 April 2014

Jomss pakat join QA_siri 1 by nzaOdonut

Assalamualaikum, peace upon you.
 Suami dan Isteri
Bercinta
Abang sulung dan Kakak Sulung

Ok kali ni shida join Quiz Away dari kawan sekolah shida iaitu Blogger Nzaodone, mulanya shida tak sangka dia ni blogger juga tapi asalnya dia buat blog sebab biznes Apam dia tu. So korang yang nak join cepat-cepat tau sebab 11.59pm ni tamat huwaaaa.. sorry niza lambat pula shida join, dah bookmark siap nak join tapi ralek buat hal lain hari ni last day, korang join lah kalau sempat ye ^_^ support sikit kawan shida ni yehaaaa ^_^ semua syarat lengkap niza! Yang Nak join boleh klik Tajuk QA ni ---> Jomss pakat join QA_siri 1 by nzaOdonut

pssttt...NIZA tadi aku cepat-cepat PM Mee Chii budak kelas aku dulu aku tanya dia..kira aci lah naaa? hahaaa :p


7 comments:

  1. shida : tenkiuu beb join QA x seberapa ak nih..hehehee

    tgu result nanti yep..:)

    aku kenai dak Mei Chee tu sape?? hoho

    ReplyDelete
  2. Salam Shida...
    boley check senarai pemenang "Jom join QA_siri 1 by nzaOdonut" kat sini yep O_o

    http://nzaodonut.blogspot.com/2014/04/pemenang-jom-pakat-join-qasiri-1-by.html

    mekasihh :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.