Jomss pakat join QA_siri 1 by nzaOdonut | Dunia sebenar Shida Jomss pakat join QA_siri 1 by nzaOdonut

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 26 April 2014

Jomss pakat join QA_siri 1 by nzaOdonut

Assalamualaikum, peace upon you.
 Suami dan Isteri
Bercinta
Abang sulung dan Kakak Sulung

Ok kali ni shida join Quiz Away dari kawan sekolah shida iaitu Blogger Nzaodone, mulanya shida tak sangka dia ni blogger juga tapi asalnya dia buat blog sebab biznes Apam dia tu. So korang yang nak join cepat-cepat tau sebab 11.59pm ni tamat huwaaaa.. sorry niza lambat pula shida join, dah bookmark siap nak join tapi ralek buat hal lain hari ni last day, korang join lah kalau sempat ye ^_^ support sikit kawan shida ni yehaaaa ^_^ semua syarat lengkap niza! Yang Nak join boleh klik Tajuk QA ni ---> Jomss pakat join QA_siri 1 by nzaOdonut

pssttt...NIZA tadi aku cepat-cepat PM Mee Chii budak kelas aku dulu aku tanya dia..kira aci lah naaa? hahaaa :p


7 Jari Ohsem:

Nur Madihah said...

good luck kak :)

nZaOdonut said...

shida : tenkiuu beb join QA x seberapa ak nih..hehehee

tgu result nanti yep..:)

aku kenai dak Mei Chee tu sape?? hoho

nZaOdonut said...

Salam Shida...
boley check senarai pemenang "Jom join QA_siri 1 by nzaOdonut" kat sini yep O_o

http://nzaodonut.blogspot.com/2014/04/pemenang-jom-pakat-join-qasiri-1-by.html

mekasihh :)

Amer Amirah said...

goodluck kak shida =)

Maria Firdz said...

All the.best shida..

Sukma Haron said...

good luck shida....

Azhafizah Md Nor said...

All the best Shida!