Printing Button Badge Murah!! | Dunia sebenar Shida Printing Button Badge Murah!!

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 1 April 2014

Printing Button Badge Murah!!

Assalamualaikum, peace upon you.
gambar sebagai contoh ye dari google je :)

shida nak buka tempahan sampai hari KHAMIS ini 3.4.2014
harga pasaran atau biasa 1pcs RM4.00 atau RM3.80
print 100 keatas baru dapat murah kan?? tu pun tak murah mana..
TAPI dengan shida bukan RM3.00 bukan RM2.00 murah..murah..murah lagi hehee
boleh print minima 5pcs masih dapat harga promosi bawah RM2.00
so rebutlah peluang ini sementara promosi masih dibuka.
Kos penghantaran RM6 bagi semenanjung dan RM9 sabah dan sarawak
 Jika dah ada design sendiri tiada cas design dikenakan
kalau nak shida design boleh tapi yang simplelah sebab terhad sampai hari KHAMIS saja

sesiapa yang berminat atau nak tahu selanjutnya boleh PM shida di email, facebook atau fanpage, semua contact berada di sidebar ya :)

Button Badge antara koleksi yang unik bagi shida sebab shida pun suka kumpul button badge dari shida sendiri atau kawan-kawan :) nak bagi kawan-kawan pun menarik juga sebagai hadiah buat kenang-kenangan :)

thanks semua :)


11 Jari Ohsem:

Haneeza Mohamad said...

ini yang rasa tergoda ini :3 hehe

Azhafizah Md Nor said...

Offer terbaik ni.Jangan lepaskan peluang :)

diana said...

buat untuk majlis kawen pun boleh..

Sheila Salim said...

Assalamualaikum shida. wahh comelnya. zaman sekolah dulu suka kumpul button badge ni. skrg minat kumpul FM je. hihi singgah menabung ford sini~~~

zaza zehra said...

tak sabar nk tgu zaza punya sampai..hehehe... :)

dalila said...

mcm best je...nak3
nnt kite bincang ngan family dulu..

Lynn Damya said...

Salam, wahhh mmg sgt sgt sgt murah !

Maria Firdz said...

Wah.. Blh cntact shida.. Sbb dh de org tnya nk buat nih...

Sukma Haron said...

Macam menarik jer..

azizah :) said...

Bestnya.. da last pulak.. hehe

ayut said...

Dulu time nak kawen berangan bt ni tp sudahnya jd len..hahaha..murahla tu bawah 2.00.tp ni print je ke siap skali badge ye?