Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 1 April 2014

Printing Button Badge Murah!!

Assalamualaikum, peace upon you.
gambar sebagai contoh ye dari google je :)

shida nak buka tempahan sampai hari KHAMIS ini 3.4.2014
harga pasaran atau biasa 1pcs RM4.00 atau RM3.80
print 100 keatas baru dapat murah kan?? tu pun tak murah mana..
TAPI dengan shida bukan RM3.00 bukan RM2.00 murah..murah..murah lagi hehee
boleh print minima 5pcs masih dapat harga promosi bawah RM2.00
so rebutlah peluang ini sementara promosi masih dibuka.
Kos penghantaran RM6 bagi semenanjung dan RM9 sabah dan sarawak
 Jika dah ada design sendiri tiada cas design dikenakan
kalau nak shida design boleh tapi yang simplelah sebab terhad sampai hari KHAMIS saja

sesiapa yang berminat atau nak tahu selanjutnya boleh PM shida di email, facebook atau fanpage, semua contact berada di sidebar ya :)

Button Badge antara koleksi yang unik bagi shida sebab shida pun suka kumpul button badge dari shida sendiri atau kawan-kawan :) nak bagi kawan-kawan pun menarik juga sebagai hadiah buat kenang-kenangan :)

thanks semua :)


11 comments:

  1. ini yang rasa tergoda ini :3 hehe

    ReplyDelete
  2. Offer terbaik ni.Jangan lepaskan peluang :)

    ReplyDelete
  3. buat untuk majlis kawen pun boleh..

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum shida. wahh comelnya. zaman sekolah dulu suka kumpul button badge ni. skrg minat kumpul FM je. hihi singgah menabung ford sini~~~

    ReplyDelete
  5. tak sabar nk tgu zaza punya sampai..hehehe... :)

    ReplyDelete
  6. mcm best je...nak3
    nnt kite bincang ngan family dulu..

    ReplyDelete
  7. Salam, wahhh mmg sgt sgt sgt murah !

    ReplyDelete
  8. Wah.. Blh cntact shida.. Sbb dh de org tnya nk buat nih...

    ReplyDelete
  9. Bestnya.. da last pulak.. hehe

    ReplyDelete
  10. Dulu time nak kawen berangan bt ni tp sudahnya jd len..hahaha..murahla tu bawah 2.00.tp ni print je ke siap skali badge ye?

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.