Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 25 April 2014

Rezeki Advertorial dah masuk, Alhamdulillah :)

Assalamualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah, rezeki advertorial dah masuk :) senyum lebar shida hehee. Insha Allah tunggu duit Nuffnang dan lain-lain dah boleh buat Giveaway sempena Ulang Tahun Blog shida (ke 4 tahun) yang serba biru ni. Sebenarnya dah lama plan nak buat tapi teruja lebih tak boleh nak tunggu shida dah buat awal-awal hari tu sempena follower 5k shida yang bertajuk Giveaway 5k Dunia sebenar Shida tu ingat tak? seramai 280++ yang join masa tu meriah sangat-sangat :) so Inshaa Allah giveaway akan datang ni shida ada plan sikit tapi masih dalam perancangan lah.
So duit hasil dari blog ni memang shida tak usik kalau tak ada guna untuk apa-apa kecuali nak renew domain blog atau buat barangan limited edition blog baru guna. Acc maybank ni shida buat khas acc simpanan duit bloging dan design sahaja :) saja lah nak tengok berapa banyak shida boleh simpan dalam beberapa bulan kan. Sebab dah kahwin nanti, dah ikut bakal suami mungkin nak jadi fulltime blogger dan jadikan bloging satu sumber pendapatan nanti so dari sekarang belajar cari duit dengan bloging dan partime designer, Inshaa Allah jika ada rezeki dan dipanjangkan umur.


18 comments:

  1. wahhhh... congratsss ya shida..

    thanks sudi join segmen nak url #3, senarai blog ada di http://www.mialiana.com/2014/04/senarai-url-blog-3.html

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah.. Hehe..sally punya advertorial pun baru masuk kelmarin..tapi dah guna la sbb gaji lambat..lalalala~

    ReplyDelete
  3. tahniah..nampaknya rezeki semakin maksud keep it up!

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah.. tahniah.. rezeki berblogging..

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah..rezeki berblogging :)

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum shida. alhamdullilah. murah rezeki awak. bestnya. bagus2, usaha tangga kejayaan. jadi fulltime blogger mesti best. singgah menabung inti sini~~~

    ReplyDelete
  7. tahniah.
    moga impian jadi kenyataan ye. beri informasi yg berguna dlm blog utk wadah bacaan ramai :-)

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum sheila datang blogwalking daripada blog kak mia liana http://www.mialiana.com/2014/04/senarai-url-blog-3.html

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah... Moga dilapangkan rezeki...

    ReplyDelete
  10. seronoklhhh =.= huhuhu btw tahniah ye hehehe

    ReplyDelete
  11. seronok tgk org earn income dr blogging...smoga trus sukses shida. sama pulak nama kita. ;)

    ReplyDelete
  12. Jemput la ke blog effa

    www.effareeza.com

    ReplyDelete
  13. Tahniah shida.. dr blogging leh jana pdptn kan

    ReplyDelete
  14. Seronok tgk kawan2 yng hbat dlm dunia blogging ni..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.