Rezeki Advertorial dah masuk, Alhamdulillah :) | Dunia sebenar Shida Rezeki Advertorial dah masuk, Alhamdulillah :)

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 25 April 2014

Rezeki Advertorial dah masuk, Alhamdulillah :)

Assalamualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah, rezeki advertorial dah masuk :) senyum lebar shida hehee. Insha Allah tunggu duit Nuffnang dan lain-lain dah boleh buat Giveaway sempena Ulang Tahun Blog shida (ke 4 tahun) yang serba biru ni. Sebenarnya dah lama plan nak buat tapi teruja lebih tak boleh nak tunggu shida dah buat awal-awal hari tu sempena follower 5k shida yang bertajuk Giveaway 5k Dunia sebenar Shida tu ingat tak? seramai 280++ yang join masa tu meriah sangat-sangat :) so Inshaa Allah giveaway akan datang ni shida ada plan sikit tapi masih dalam perancangan lah.
So duit hasil dari blog ni memang shida tak usik kalau tak ada guna untuk apa-apa kecuali nak renew domain blog atau buat barangan limited edition blog baru guna. Acc maybank ni shida buat khas acc simpanan duit bloging dan design sahaja :) saja lah nak tengok berapa banyak shida boleh simpan dalam beberapa bulan kan. Sebab dah kahwin nanti, dah ikut bakal suami mungkin nak jadi fulltime blogger dan jadikan bloging satu sumber pendapatan nanti so dari sekarang belajar cari duit dengan bloging dan partime designer, Inshaa Allah jika ada rezeki dan dipanjangkan umur.


18 Jari Ohsem:

Mia Liana said...

wahhhh... congratsss ya shida..

thanks sudi join segmen nak url #3, senarai blog ada di http://www.mialiana.com/2014/04/senarai-url-blog-3.html

Sally Samsaiman said...

Alhamdulillah.. Hehe..sally punya advertorial pun baru masuk kelmarin..tapi dah guna la sbb gaji lambat..lalalala~

Hanafi Abdullah said...

tahniah..nampaknya rezeki semakin maksud keep it up!

Mama Idlan Irsyad said...

alhamdulillah.. tahniah.. rezeki berblogging..

Azhafizah Md Nor said...

Alhamdulillah..rezeki berblogging :)

Diyana Hani said...

wah..best2..masyukkk kak

Sheila Salim said...

Assalamualaikum shida. alhamdullilah. murah rezeki awak. bestnya. bagus2, usaha tangga kejayaan. jadi fulltime blogger mesti best. singgah menabung inti sini~~~

adianiez AIDA said...

tahniah.
moga impian jadi kenyataan ye. beri informasi yg berguna dlm blog utk wadah bacaan ramai :-)

nuyui a.k.a miss YUI said...

alhamdulillah rezeki..

Sheila Salim said...

Assalamualaikum sheila datang blogwalking daripada blog kak mia liana http://www.mialiana.com/2014/04/senarai-url-blog-3.html

Maria Firdz said...

Alhamdulillah... Moga dilapangkan rezeki...

Detective Fiqa said...

seronoklhhh =.= huhuhu btw tahniah ye hehehe

deno said...

tahniah kak!^^

cenetos said...

seronok tgk org earn income dr blogging...smoga trus sukses shida. sama pulak nama kita. ;)

Effareeza Faizal said...

Wahhh best best.

Effareeza Faizal said...

Jemput la ke blog effa

www.effareeza.com

azizah :) said...

Tahniah shida.. dr blogging leh jana pdptn kan

Sya Mimie said...

Seronok tgk kawan2 yng hbat dlm dunia blogging ni..