Monday, 14 April 2014

Segmen Blogwalking by DayangDeno

Assalamualaikum, peace upon you.
http://www.dayangdeno.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html
Di sebabkan nak cari kenalan dan pengunjung baru shida join segmen dari Blogger Dayang Deno ni. Kalau korang nak tambah kenalan boleh join segmen ini tekan banner comel tu ok :)

Tamat pada 1 Mei 2014 
5 peserta bertuah akan dapat Button Badge Limited Edition dari Dayang Deno


27 comments:

  1. salam mesra..

    datang singgah sari segmen yang sama,
    semoga berjaya.

    http://syuhadabaharudin.com/2014/04/15/segmen-blogwalking-dayangdeno/

    ReplyDelete
  2. Salam mesra, datang singgah dari segmen yang sama...salam ukhwah dari Mycherita

    ReplyDelete
  3. salam

    singgah dari segmen yang sama -->http://www.azneyshamsuddin.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    entry terbaru -->http://www.azneyshamsuddin.com/2014/04/persiapan-akhir-istiadat-berkhatan-dan.html

    ReplyDelete
  4. Datang menyinggah dari segmen yang sama . salam kenalan :D

    http://sarahairudin.blogspot.com/2014/04/blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  5. Datang menyibuk kat sini dari segmen yang sama XD Btw, jemput join GA ni : http://anies-msletoes.blogspot.com/2014/04/giveaway-2-max-bella-1st-birthday.html Kalau boleh, mintak tolong comment di entry tu. Wish me goodluck ke .. TQVM

    ReplyDelete


  6. Hi hi hi hi kak shida!!!! Qila singgah dari Segmen Kak Deno heee~

    Meh jemput singgah blog Qila pulak hehehehe :D

    ReplyDelete
  7. Hi dari segmen yg sama http://nota-nurhayyati.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum, Abe Kie datang dari segmen yg sama dan terus follow blog yg menarik ini. Jemputlah ke blog Abe Kie pula. TQ. http://jukdin.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  9. Salam Perkenalan!

    Jemput singgah..

    http://nadirahbtmohamad.blogspot.com/2014/04/riang-ria-blogwalking-bersama-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  10. Singgah sini... datang melawat... dah follow.. jom follow balik

    http://inazalina.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  11. jalan sini dr sgmn

    http://mimbarhatiku.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  12. singgah blogwalking sini dari blog pihak penganjur.. :)

    ReplyDelete
  13. salam jumaat.. singgah blogwalking sini dari segmen yang sama.. =)

    http://keyranazleen.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

    ReplyDelete
  14. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum tuan rumah.. husna singgah dari blog kak deno..
    jenjalan sini.. join segmen yang sama jugak..:)
    http://husnazahidi.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayang-deno.html

    ReplyDelete
  16. ayu datang dari segmen yg sama... ada masa singgah la ke blog ayu ye... boleh nanti follow sekali...tq..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/04/segmen-blogwalking-bersama-dayang-deno.html

    ReplyDelete
  17. Salam ziarah dari segmen yang sama.. (^_^)

    ReplyDelete
  18. salam.. jalan2 singgah sini dr segmen yg sama ^^

    ReplyDelete
  19. salam.. jalan2 singgah sini dr segmen yg sama ^^

    ReplyDelete
  20. Hai.. Papaglamz dari
    http://www.papaglamz.com/2014/11/tinta-papaglamz-temui-papaglamz-di.html?m=1
    singgah dan follow blog yg best ni. Jom terjah n follow papaglamz.

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.