Segmen Blogwalking by DayangDeno | Dunia sebenar Shida Segmen Blogwalking by DayangDeno

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Monday, 14 April 2014

Segmen Blogwalking by DayangDeno

Assalamualaikum, peace upon you.
http://www.dayangdeno.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html
Di sebabkan nak cari kenalan dan pengunjung baru shida join segmen dari Blogger Dayang Deno ni. Kalau korang nak tambah kenalan boleh join segmen ini tekan banner comel tu ok :)

Tamat pada 1 Mei 2014 
5 peserta bertuah akan dapat Button Badge Limited Edition dari Dayang Deno


27 Jari Ohsem:

Sally Yatiey said...

Selamat bersegmen ;)

Maria Firdz said...

Selamat bersegmen..

Azhafizah Md Nor said...

selamat bersegmen Shida :)

nuyui a.k.a miss YUI said...

slmt bersgmen shida =)

azizah :) said...

Gudluck shida

Syuhada Baharudin said...

salam mesra..

datang singgah sari segmen yang sama,
semoga berjaya.

http://syuhadabaharudin.com/2014/04/15/segmen-blogwalking-dayangdeno/

ayut said...

Slmt bsegmen shida...

MyCherita said...

Salam mesra, datang singgah dari segmen yang sama...salam ukhwah dari Mycherita

Azney Shamsuddin said...

salam

singgah dari segmen yang sama -->http://www.azneyshamsuddin.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

entry terbaru -->http://www.azneyshamsuddin.com/2014/04/persiapan-akhir-istiadat-berkhatan-dan.html

sarah hairudin said...

Datang menyinggah dari segmen yang sama . salam kenalan :D

http://sarahairudin.blogspot.com/2014/04/blogwalking-by-dayangdeno.html

Anisyamir Leejo said...

Datang menyibuk kat sini dari segmen yang sama XD Btw, jemput join GA ni : http://anies-msletoes.blogspot.com/2014/04/giveaway-2-max-bella-1st-birthday.html Kalau boleh, mintak tolong comment di entry tu. Wish me goodluck ke .. TQVM

Siti Nooryanawati Mohamed said...

Singgah dari Segmen Blogwalking By DayangDeno.
Good luck Kak Shida (^^,)

*Jemput join GA saya yer. Giveaway [2] : Max & Bella 1st Birthday.TQ.

Aqilah Azmi said...



Hi hi hi hi kak shida!!!! Qila singgah dari Segmen Kak Deno heee~

Meh jemput singgah blog Qila pulak hehehehe :D

Nur Hayati said...

Hi dari segmen yg sama http://nota-nurhayyati.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.

Abe Kie said...

Assalamualaikum, Abe Kie datang dari segmen yg sama dan terus follow blog yg menarik ini. Jemputlah ke blog Abe Kie pula. TQ. http://jukdin.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

Nadirah Mohamad said...

Salam Perkenalan!

Jemput singgah..

http://nadirahbtmohamad.blogspot.com/2014/04/riang-ria-blogwalking-bersama-dayangdeno.html

Ina ZaLinA said...

Singgah sini... datang melawat... dah follow.. jom follow balik

http://inazalina.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

Budak Kampung said...

jalan sini dr sgmn

http://mimbarhatiku.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

Pha Is said...

singgah blogwalking sini dari blog pihak penganjur.. :)

cikmisi leen said...

salam jumaat.. singgah blogwalking sini dari segmen yang sama.. =)

http://keyranazleen.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayangdeno.html

Yun Sing said...

Singgah sini dari segmen yang sama :)

husna zahidi said...

Assalamualaikum tuan rumah.. husna singgah dari blog kak deno..
jenjalan sini.. join segmen yang sama jugak..:)
http://husnazahidi.blogspot.com/2014/04/segmen-blogwalking-by-dayang-deno.html

AyuInsYiraH said...

ayu datang dari segmen yg sama... ada masa singgah la ke blog ayu ye... boleh nanti follow sekali...tq..

http://www.ayuinsyirah.my/2014/04/segmen-blogwalking-bersama-dayang-deno.html

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Salam ziarah dari segmen yang sama.. (^_^)

Amanina Mads said...

salam.. jalan2 singgah sini dr segmen yg sama ^^

Amanina Mads said...

salam.. jalan2 singgah sini dr segmen yg sama ^^

Papaglamz said...

Hai.. Papaglamz dari
http://www.papaglamz.com/2014/11/tinta-papaglamz-temui-papaglamz-di.html?m=1
singgah dan follow blog yg best ni. Jom terjah n follow papaglamz.