Shaklee Cinch Energy Tea Mix | Annia's Health & Beauty Shoppe | Dunia sebenar Shida Shaklee Cinch Energy Tea Mix | Annia's Health & Beauty Shoppe

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Wednesday, 9 April 2014

Shaklee Cinch Energy Tea Mix | Annia's Health & Beauty Shoppe

Assalamualaikum, peace upon you.

Shaklee Cinch Energy Tea Mix merupakan salah satu minuman teh yang direka untuk memberikan tenaga semula jadi di siang hari untuk individu yang aktif serta mengurangkan pengambilan kalori mereka untuk memudahkan penurunan berat badan. Kepada korang yang jenis susah nak telan ubat-ubat atau biji bertujuan untuk penurunan berat badan serta membuang kolestrol dalam badan apa kata korang cuba Cinch Energy Tea Mix ni. Mudah hanya bancuh untuk 1 sachet sehari dan minum, amalkan dan mulakan seperti minuman harian korang secara berterusan, inshaallah akan nampak perubahannya. 
 berminat untuk menggunakan Produk Shaklee yang lain juga boleh hubungi :
Wirdatul Ainna | SID : 908531
SMS / whatsapp / viber / wechat : 0129731595
 

5 Jari Ohsem:

Azhafizah Md Nor said...

shaklee memang terbaik!

Maria Firdz said...

wah.. ada tea pula ea...

azizah :) said...

Shaklee mmg best

ayut said...

Byk skrg produk...mcm2x ada.sesuai dgn xsesuai je kat bdn.ada yg klu minim xbkesan tp org lain ok...ad kn mcm tu?

Nadia Johari said...

ada teh pulak..semakin meningkat shaklee ni