Wordless Wednesday | Button Badge In The Making | Dunia sebenar Shida Wordless Wednesday | Button Badge In The Making

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Wednesday, 9 April 2014

Wordless Wednesday | Button Badge In The Making

Assalamualaikum, peace upon you.
Nak tempah boleh PM shida :)


12 Jari Ohsem:

Ezad Skytech said...

wahh..da boleh buat tempahan untuk button badge pula...:D

zulhilmi tempoyak said...

button badge yg mcm pin kat baju bag apa tu kan..

deno said...

wah semua cantik2 kak!^^

Azhafizah Md Nor said...

yeay..ade kat situ..thanks shida :)

Sally Yatiey said...

Cantikkkk ;D

Maria Firdz said...

Comei2 belaka...

Tinta Lana said...

Bila ntah kita nak bagi design bookmark tu pda shida..

Btw..semua comel,hehe. fiza punya, tgk doodle terus perasan tu dia punya, ^^

azizah :) said...

Cantik2 semuanyaa

ayut said...

Ni lpas ni ltak kat badge la kn?

Nadia Johari said...

cantiknyerr...dapat free boleh..hehe

Sya Mimie said...

Semoga sntiasa dimurahkn rezeki dgn tempahan :)

Sya Mimie said...

Semoga sntiasa dimurahkn rezeki dgn tempahan :)