Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 9 April 2014

Wordless Wednesday | Button Badge In The Making

Assalamualaikum, peace upon you.
Nak tempah boleh PM shida :)


12 comments:

  1. wahh..da boleh buat tempahan untuk button badge pula...:D

    ReplyDelete
  2. button badge yg mcm pin kat baju bag apa tu kan..

    ReplyDelete
  3. yeay..ade kat situ..thanks shida :)

    ReplyDelete
  4. Bila ntah kita nak bagi design bookmark tu pda shida..

    Btw..semua comel,hehe. fiza punya, tgk doodle terus perasan tu dia punya, ^^

    ReplyDelete
  5. Ni lpas ni ltak kat badge la kn?

    ReplyDelete
  6. cantiknyerr...dapat free boleh..hehe

    ReplyDelete
  7. Semoga sntiasa dimurahkn rezeki dgn tempahan :)

    ReplyDelete
  8. Semoga sntiasa dimurahkn rezeki dgn tempahan :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.