Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 2 April 2014

Wordless Wednesday | pada suatu hari ditandas awam...

Assalamualaikum, peace upon you.
hahaaa sila baca dengan nada orang india berbahasa melayu hehee :3


19 comments:

  1. bunyi bangla pun ada..tendas yewammmmm,haha...senget..hai shidaaaaa,lamaaaaaaa tak kesini,hehe

    ReplyDelete
  2. adoilah haiii, tak mampu nak baca dalam bahasa melayu, dalam tonasi suara itu jugak yang farah baca shida...

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum shida. haha lucu tengok! sheila singgah menabung ford sini~~~

    ReplyDelete
  4. tegang urat2 leher nak membaca nye..hahahah

    ReplyDelete
  5. ahahah...sekali di bca macam bangla pun ada..hahha

    ReplyDelete
  6. Ayoyo, hancur terus bahasanya. haha

    ReplyDelete
  7. HAHA...agak2 orang mana yang menulis ni...hee

    ReplyDelete
  8. tendas yewaaam hahahahaha
    lawak betul lah hahaha thanks share ni kak shidaaaa hihihihi

    ReplyDelete
  9. hehe...lucu plak bunyinya..=)
    Nwawy, jom support GA ida..
    http://kisahkita-story.blogspot.com/2014/04/simple-1st-giveaway-blog-kisah-kita.html

    ReplyDelete
  10. Kita baca pun dh jadi mcm dia gak la. Hehe

    ReplyDelete
  11. Hahaha habislah bahasa camni

    ReplyDelete
  12. Aduhai.. Ni klau nk memerut pun dan gelak dulu..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.