2 Cpuv Campaign dari Nuffnang | DiGi - WWWOW 2014 dan Sanofi Lactacyd April 2014 | Dunia sebenar Shida 2 Cpuv Campaign dari Nuffnang | DiGi - WWWOW 2014 dan Sanofi Lactacyd April 2014

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Thursday, 29 May 2014

2 Cpuv Campaign dari Nuffnang | DiGi - WWWOW 2014 dan Sanofi Lactacyd April 2014

Assalammualaikum, peace upon you.
2 Cpuv Campaign dari Nuffnang | DiGi - WWWOW 2014 dan Sanofi Lactacyd April 2014, alhamdulillah dapat 2 cpuv yang tak diduga sebenarnya. Yang pertama dari Sanofi Lactacyd April 2014 dapat pada 23 May 2014 hari ni 28 May 2014 punya lah lama shida nak ambil masa untuk update kan. Apa yang menarik iklan ni dorang nak bagi free sampel produk beauty Sanofi Lactacyd. Kalau korang nk juga boleh klik iklan shida. Jika ternampak iklan pada mana-mana bahagian boleh terus klik dan register untuk dapat sampel free. Shida dah register dah tapi tak tahu bila akan dapat kan just tunggu je lah kan.. nama pun free kan :)
Yang kedua pula dapat dari DiGi - WWWOW 2014 agak pelik sebab shida baru dapat 2 hari yang lepas tapi date pada iklan tu 1 April 2014 pula. Apa-apa pun thanks kepada nuffnang sebab sudi beri walaupun dah lama iklan tu huhuhu^^ hope lepas ni dapat lagi 2 untuk genapkan 100 cpuv campaign keseluruhannya. Selepas cukup 100 cpuv boleh shida jalankan Segmen bersama Nuffnang. Hadiah pun dah ready dah untuk diberi kepada pemenang bertuah nanti, Limited Edition ok! shida buat khas untuk Segmen Nuffnang yang pertama dari shida ni :) mungkin dalam 15 pemenang yang dicari dalam segmen akan datang nanti :) shida pula rasa tak sabar heheee :)


17 Jari Ohsem:

Unknown said...

alhamdulillah..tahniah sis!yeay!nak join segmen nanti,heee

Unknown said...

wah.. tahniah shida, berganda-ganda rezekinya

Unknown said...

Banyaknyaaa..! Congrats shida

Cik Nor said...

tahniah shida..:)

Sukma said...

tahniah Shida....

Unknown said...

Tahniah kak shida hehe.. murah rezeki.. banyak yang masih on going tu :)

wahh!! ada segmen bersama nuffnang.. tak sabar nak join hehe ;)

Unknown said...

Tahniah..

Unknown said...

Tahniah..

Dingdang said...

tahniah shida.... nak daftar jugak la. hihi.

tag shida --> http://cikgufaizcute.blogspot.com/2014/05/liebster-award-sharina-elyana.html

Azhafizah MN said...

Congrats Shida

Mimie said...

Tahniah shida

Maria Firdz said...

Tahniah shida..

Unknown said...

tahniah shida.. jijah dapat cpuv malas nak update dah..hihihi

Azwar Syuhada said...

Banyaknya...Tahniah.. xD

Ezad Skytech said...

wahh, berderet CPUV ye shida...best2...da lama tak dapat CPUV sekali banyak macam ni...hee

mummy_ayu said...

wah...banyak nya BE! congrats!

Syamimi Saad said...

Seronoknya rasa bila cpuv rajin melekat.. :)
Bertuah sngt..