Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 3 May 2014

Cpuv Campaign ke 95 dari Nuffnang | VW Jetta CKD Launch

Assalammualaikum, peace upon you.
Cpuv Campaign ke 95 dari Nuffnang | VW Jetta CKD Launch, melekat lagi Cpuv Campaign yang ke 95. Nampaknya semakin dekat lah shida nak buat Segmen bersama Nuffnang kan :) hope semua berjalan dengan lancar kita tunggu 5 lagi Cpuv Campaign (100 cpuv campaign yang terkumpul) untuk mencukupkan forum segmen kali ni. Rasanya tak ada lagi blogger yang buat Segmen bersama Nuffnang kan so shida jadi yang pertama buat. Hope dapat sambutan dan boleh diteruskan dari blogger lain juga Inshaa Allah. Terima kasih Nuffnang dan advertis sebab sudi beri iklan kekal dalam blog picisan ni :) Shida menunggu 5 lagi yang akan datang! :) 8 cpuv tengah menari-nari sekarang :)


22 comments:

  1. Tahniah dear... tumpang hepi...

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah.. banyaknya cpuv ongoing, tahniah shida :)

    ReplyDelete
  3. wahhh...berderet CPUV dapat ye Shida...tahniah2 !

    P.S - baru perasan yang ezad pun dapat CPUV VW Jetta CKD Launch tu...hee :D

    ReplyDelete
  4. dhiya baru tulis pasal CPUV juga. tapi malu nak cakap, dhiya punya baru satu. hahah. tgh struggle nak memahamkan konsep CPUV ni. kalau sudi share, jemputlah ke blog dhiya ye :)

    ReplyDelete
  5. wow !! dah ke 95 dah.. kite satu pun x de..

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah.... seronoknya...

    ReplyDelete
  7. banyaknya cpuv tu...tahniah....

    ReplyDelete
  8. Tahniah kak... moga cepat dpt cpuv sampai seratus....

    ReplyDelete
  9. Tahniah kak... moga cepat dpt cpuv sampai seratus....

    ReplyDelete
  10. wahhh lagi banyak hahaha :D seronokk yee

    ReplyDelete
  11. wow banyaknya kempen tengah running

    ReplyDelete
  12. wah...akak pulak yang tak sabar nak tunggu CPUV ni cukup seratus..heheh

    ReplyDelete
  13. Bestnyaaa.. byk yg on going tu shida.. hrp2 masyukk

    ReplyDelete
  14. wahh..bertengkek-tengkek cpuv kak shida..tahniah!

    ReplyDelete
  15. Banyak ni..meh sikit :p Congrats Shida!

    ReplyDelete
  16. tahniah, banyaknya... income mesti berdesup2 masuk

    ReplyDelete
  17. Alhamdulillah tahniah shida

    ReplyDelete
  18. fuyoooo, taiko nuffang, 5 bintanglah, cun betul cpuv :D

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.