Cpuv Campaign ke 95 dari Nuffnang | VW Jetta CKD Launch | Dunia sebenar Shida Cpuv Campaign ke 95 dari Nuffnang | VW Jetta CKD Launch

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Saturday, 3 May 2014

Cpuv Campaign ke 95 dari Nuffnang | VW Jetta CKD Launch

Assalammualaikum, peace upon you.
Cpuv Campaign ke 95 dari Nuffnang | VW Jetta CKD Launch, melekat lagi Cpuv Campaign yang ke 95. Nampaknya semakin dekat lah shida nak buat Segmen bersama Nuffnang kan :) hope semua berjalan dengan lancar kita tunggu 5 lagi Cpuv Campaign (100 cpuv campaign yang terkumpul) untuk mencukupkan forum segmen kali ni. Rasanya tak ada lagi blogger yang buat Segmen bersama Nuffnang kan so shida jadi yang pertama buat. Hope dapat sambutan dan boleh diteruskan dari blogger lain juga Inshaa Allah. Terima kasih Nuffnang dan advertis sebab sudi beri iklan kekal dalam blog picisan ni :) Shida menunggu 5 lagi yang akan datang! :) 8 cpuv tengah menari-nari sekarang :)


click to sharePin ThisShare on TumblrShare on Google PlusEmail This

22 Jari Ohsem:

Unknown said...

Tahniah dear... tumpang hepi...

Unknown said...

Alhamdulillah.. banyaknya cpuv ongoing, tahniah shida :)

Ezad Skytech said...

wahhh...berderet CPUV dapat ye Shida...tahniah2 !

P.S - baru perasan yang ezad pun dapat CPUV VW Jetta CKD Launch tu...hee :D

:: Dhiya :: said...

dhiya baru tulis pasal CPUV juga. tapi malu nak cakap, dhiya punya baru satu. hahah. tgh struggle nak memahamkan konsep CPUV ni. kalau sudi share, jemputlah ke blog dhiya ye :)

miss nuna said...

wow !! dah ke 95 dah.. kite satu pun x de..

msredcheesecake said...

Alhamdulillah.... seronoknya...

Sukma said...

banyaknya cpuv tu...tahniah....

Maria Firdz said...

tahniah shida... :)

Unknown said...

Tahniah kak... moga cepat dpt cpuv sampai seratus....

Unknown said...

Tahniah kak... moga cepat dpt cpuv sampai seratus....

Afiqah said...

wahhh lagi banyak hahaha :D seronokk yee

budakbandunglaici said...

wow banyaknya kempen tengah running

Unknown said...

Tahniah ;)

Diana Rashid said...

wah...akak pulak yang tak sabar nak tunggu CPUV ni cukup seratus..heheh

Rossa Calla said...

tahniah....masyuk

Unknown said...

Bestnyaaa.. byk yg on going tu shida.. hrp2 masyukk

Azwar Syuhada said...

wahh..bertengkek-tengkek cpuv kak shida..tahniah!

Azhafizah MN said...

Banyak ni..meh sikit :p Congrats Shida!

adam said...

tahniah, banyaknya... income mesti berdesup2 masuk

Mimie said...

Alhamdulillah tahniah shida

NEEZA said...

fuyoooo, taiko nuffang, 5 bintanglah, cun betul cpuv :D

Syamimi Saad said...

Waaa.. Bestnyaa..