Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 12 May 2014

Cpuv Campaign ke 96 dari Nuffnang | Nestum #MoreLife

Assalamualaikum, peace upon you.
Cpuv Campaign ke 96 dari Nuffnang | Nestum #MoreLife, alhamdulillah dapat juga Cpuv Campaign kedua dalam bulan May ni dan menjadikan keseluruhan sebanyak 96 cpuv campaign setakat ini :) Syukur alhamdulillah macam dah boleh cashout kalau semua cpuv ni dah credited nanti. Boleh juga buat belanja raya kalau sempat lah! tak pun simpan je kadang-kadang kalau shida tak guna duit ni lebih suka saving je dalam bank. Mana tau sesak-sesak nak guna dah adakan. Ohyaaaa! hampir terlupa nak renew domain untuk ke 3tahun :) Kita tunggu lagi 4 cpuv campaign dan lepas tu boleh lah shida buat Segmen bersama Nuffnang yang shida dah war-warkan dalam entri sebelum ni. So doa-doakan lah cepat-cepat cpuv masuk dalam blog ni, lagi cepat lagi bagus kan dan lagi cepat shida mulakan segmen pertama dalam blog ni :) So far tak pernah buat segmen lagi selalunya Giveaway tak pun Contest so kali ni kita kasi tukar lahhh hehee :) tunggu ya!! Thanks Nuffnang :)


23 comments:

  1. wah shida, banyak on going tu, rezeki kan.. tahniah..

    ReplyDelete
  2. Cantik blog design baru ni kak shida Hihihi.

    Cepat lah BE masuk hehehehe

    ReplyDelete
  3. lawanya blog akak... saya suka biru.. :)

    ReplyDelete
  4. Salam, sy ade sikit kemusykilan sebenarnya tntg CPUV ni...sy ade dpt jugak dpd Nuffnang, mostly bloggers yg dapat CPUV ni, sy tgk diorg boleh nampak iklan tajaan tu di ruang blog diorang...kadang2 kat tengah entry lah..
    blog sy pula, sy xtau celah mana diletakkan iklan2 tu..sy mmg letak iklan nuffnang di atas header blog..so adekah bila dpt CPUV, dia keluar kat situ jugak ya? haha faham tak soalan saya ni..nak explain pun xreti :p hehe

    ReplyDelete
  5. lawa header kak shida,, ada reflection lagi hehe...

    ReplyDelete
  6. Amboiii kemain banyak cpuv melekat ye, congrats shida :)

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah..rezeki terus bertambah dan moga hari² bertambah :) congrats!

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum shida...semakin bertambah rezeki shida yer..:)

    ReplyDelete
  9. Tahniah..sikit lagi nak cukup seratus...:)

    ReplyDelete
  10. tahniah shida :) murah rezeki tu!

    ReplyDelete
  11. yanie daa lma xtgk acc nuffy ni..

    ReplyDelete
  12. byk kena blajar dgn shida ni tau..:)

    ReplyDelete
  13. yeay! blog baju baru...hehehe...even sama je warna kan...comel...coeml..hehehe...congrats kak shida! :D

    ReplyDelete
  14. tahniah shida..bile nak dapat cashout ni

    ReplyDelete
  15. bestnya shida... banyak on going tu

    ReplyDelete
  16. tahniah kak shida, taiko nuffang! salute bebeh! :D

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.