Cpuv Campaign ke 96 dari Nuffnang | Nestum #MoreLife | Dunia sebenar Shida Cpuv Campaign ke 96 dari Nuffnang | Nestum #MoreLife

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Monday, 12 May 2014

Cpuv Campaign ke 96 dari Nuffnang | Nestum #MoreLife

Assalamualaikum, peace upon you.
Cpuv Campaign ke 96 dari Nuffnang | Nestum #MoreLife, alhamdulillah dapat juga Cpuv Campaign kedua dalam bulan May ni dan menjadikan keseluruhan sebanyak 96 cpuv campaign setakat ini :) Syukur alhamdulillah macam dah boleh cashout kalau semua cpuv ni dah credited nanti. Boleh juga buat belanja raya kalau sempat lah! tak pun simpan je kadang-kadang kalau shida tak guna duit ni lebih suka saving je dalam bank. Mana tau sesak-sesak nak guna dah adakan. Ohyaaaa! hampir terlupa nak renew domain untuk ke 3tahun :) Kita tunggu lagi 4 cpuv campaign dan lepas tu boleh lah shida buat Segmen bersama Nuffnang yang shida dah war-warkan dalam entri sebelum ni. So doa-doakan lah cepat-cepat cpuv masuk dalam blog ni, lagi cepat lagi bagus kan dan lagi cepat shida mulakan segmen pertama dalam blog ni :) So far tak pernah buat segmen lagi selalunya Giveaway tak pun Contest so kali ni kita kasi tukar lahhh hehee :) tunggu ya!! Thanks Nuffnang :)


23 Jari Ohsem:

Unknown said...

wah shida, banyak on going tu, rezeki kan.. tahniah..

anys nadhilah said...

alhamdulillah , tahniahh

Sukma said...

tahniah shida....

Aqilah Azmi said...

Cantik blog design baru ni kak shida Hihihi.

Cepat lah BE masuk hehehehe

Unknown said...

lawanya blog akak... saya suka biru.. :)

Mrs Velentine said...

tahniah shida.,banyak tue

Lynn Damya said...

Salam, sy ade sikit kemusykilan sebenarnya tntg CPUV ni...sy ade dpt jugak dpd Nuffnang, mostly bloggers yg dapat CPUV ni, sy tgk diorg boleh nampak iklan tajaan tu di ruang blog diorang...kadang2 kat tengah entry lah..
blog sy pula, sy xtau celah mana diletakkan iklan2 tu..sy mmg letak iklan nuffnang di atas header blog..so adekah bila dpt CPUV, dia keluar kat situ jugak ya? haha faham tak soalan saya ni..nak explain pun xreti :p hehe

Unknown said...

lawa header kak shida,, ada reflection lagi hehe...

Unknown said...

Amboiii kemain banyak cpuv melekat ye, congrats shida :)

Azhafizah MN said...

Alhamdulillah..rezeki terus bertambah dan moga hari² bertambah :) congrats!

maszull said...

assalamualaikum shida...semakin bertambah rezeki shida yer..:)

Unknown said...

Tahniah ;D

Diana Rashid said...

Tahniah..sikit lagi nak cukup seratus...:)

mummyriena said...

tahniah shida :) murah rezeki tu!

YANG UNIQUE™ said...

yanie daa lma xtgk acc nuffy ni..

Unknown said...

byk kena blajar dgn shida ni tau..:)

Sally Samsaiman said...

yeay! blog baju baru...hehehe...even sama je warna kan...comel...coeml..hehehe...congrats kak shida! :D

Nadia Johari said...

tahniah shida..bile nak dapat cashout ni

Maria Firdz said...

Tahniah...

Unknown said...

bestnya shida... banyak on going tu

NEEZA said...

tahniah kak shida, taiko nuffang! salute bebeh! :D

Syamimi Saad said...

Bnyknyaaaa yng on going.. :)

Syamimi Saad said...

Bnyknyaaaa yng on going.. :)