Giveaway Mega 1st Anniversary Mamaniza.com | Dunia sebenar Shida Giveaway Mega 1st Anniversary Mamaniza.com

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 13 May 2014

Giveaway Mega 1st Anniversary Mamaniza.com

Assalamualaikum, peace upon you.

 
Buat julung kalinya mama melancarkan Giveaway Mega 1st Anniversary Mamaniza.com disertai beberapa para sponsor yang hebat dengan menawarkan beberapa ganjaran yang menarik kepada para pemenang.

Follow Blog :


Like Page :



Syarat utama :
  1. Pastikan anda follow kesemua sponsor berikut dan like page mereka.
  2. Buat entri bertajuk Giveaway Mega 1st Anniversary Mamaniza.com
  3. Copy coding yang telah disediakandan pastekan ke dalam ruangan HTML dan publishkan.
  4. Hantarkan URL penyertaan anda di ruang komen.
  5. Giveaway ini akan berlangsung pada 10 Mei pukul 12 tengahari dan berakhir pada 20 Mei 2014 pada 12 tengahari juga.
  6. Pemenang akan diumumkan pada 25 Mei 2014 berdasarkan random

Hadiah Giveaway :
  • Tasbih Pearl x 10 pemenang
  • Wang tunai RM 30 x 1 pemenang
  • Top up bernilai RM 5 x 5 pemenang
  • Tudung bawal berserta brooch x 1 pemenang
  • Senaskah Tafsiran Pimpinan Ar rahman x 1 pemenang
  • Sticker Homemade (2 sticker) x 1 pemenang
  • Keychain Penyu x 5 pemenang
  • Hadiah Misteri x 2 pemenang
  • Kain Baju Kurung 4M dan Goodie beg bersama accesories x 1 pemenang
  • Tudung Bawal Plain x 2 pemenang
  • 3 Pin Tudung by Pin2it by NeenaAnuar x 3 pemenang
  • Buku Terbitan Ana Muslim bernilai RM 100 x 1 pemenang
  • Bedak Sejuk Azza's Gold Powder x 1 pemenang

Nota :
34 pemenang di cari, di harap giveway ini akan mendapat sambutan dengan meriahnya. Sekian, terima kasih.

Good Luck semua yang join, klik banner kalau nak join ya! ^_^

 

17 Jari Ohsem:

Nur Madihah said...

menarik hadiah2 tu. Good luck kak

Sally Yatiey said...

Goodluck ;D

Cikgu Norazimah said...

all the best dear...nak tanya, iklan geniee tu ok ker? nk letak kat blog, mcm takut jer sbb iklan dia pelik2..hehe

Azhafizah Md Nor said...

Good Luck shida :)

Nadia Johari said...

Good luck

nuyui a.k.a miss YUI said...

good luck shida..

Mimi Azirah said...

Good luck shida

Maria Firdz said...

Semoga berjaya..

azizah :) said...

gudluck shida.. hadiahnya best!

Haneeza Mohamad said...

Good luck kak shida! :) Neeza pun ada join. Ngeee~

Myra Jay said...

All da best :D

Sukma Haron said...

Good luck shida

Hafiza AizZawa said...

gd luck yer.. Fiza singgah dan BW dr segmen yang sama... http://ourmemoria.blogspot.com/2014/05/giveaway-mega-1st-anniversary.html

F I E Q A said...

sggah sini dr segmen yg sama ! good luck ! ^^ ! http://lovehim30.blogspot.com/2014/05/giveaway-mega-1st-anniversary.html

Norhasniza Khalid said...

Salam, mama blogwalking peserta di sini. Senarai peserta giveaway mama telah diupdate, boleh semak di sini http://www.mamaniza.com/2014/05/senarai-peserta-giveway-mega-1st.html

Syuhada Baharudin said...

salam mesra..

datang blogwalking dari giveaway yang sama.
semoga berjaya.

http://syuhadabaharudin.com/2014/05/12/giveaway-mega-1st-anniversary-mamaniza-com/

Azwar Syuhada said...

datang terjah dari segmen yang sama..

http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2014/05/giveaway-mega-1st-anniversary.html