Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 11 May 2014

Hadiah Button Badge dari Blogger Sharina dan Zaza Iman | Print Button Badge Murah

Assalamualaikum, peace upon you.
Hadiah Button Badge dari Blogger Sharina dan Blogger Zaza Iman, sebenarnya dua button ni shida dapat lama dah masa shida buka order untuk print button badge bacth pertama lagi sebab sharina dengan zaza ni print dekat shida so dorang kata shida ambil la satu buat kenangan dan koleksi button badge :) Alhamdulillah dah makin banyak button badge yang shida kumpul sekarang ni. Tapi tak lah sampai ratus-ratus lebih juga lah dari 5pcs kan hehee :) tak tahu lah sejak bila shida jadi suka kumpul then shida gantung dalam almari tiap-tiap hari tengok button sorang-sorang blogger ni hehee. Tak semua minat dengan koleksi button ni, macam shida sendiri dah 3 siri design shida print out button ni, semuanya terbaik cuma kali ni lebih kemas sebab ada balut dengan plastik so nampak lebih kemas dan rapi gitu hehee :)
ada tak blogger yang dapat ketiga-tiga button badge ni?? :)


11 comments:

  1. cantik button tu...nak ler satu....hihi

    ReplyDelete
  2. fiza pernah dapat satu yang fiza buat vector shida tu..semuanya cantik² design :)

    ReplyDelete
  3. lawa2 button akak 3 3 yanie ade hehee..tq kak =)

    ReplyDelete
  4. cantik dua2 tahniah shida..

    ReplyDelete
  5. Lawa.. :) button badge akak hana dpt yg no 1 je. hue hue

    ReplyDelete
  6. nad ade dapat satu shida punyer button badge..hehe

    ReplyDelete
  7. bestnyaa... buat koleksi kan shida..

    ReplyDelete
  8. Waaa.. Bestnya.. Mesti bila tgk button2 tu teringat kt blogger2 tu kn.. :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.