Hadiah Button Badge dari Blogger Azhafizah | Koleksi Button Badge dari Blogger | Dunia sebenar Shida Hadiah Button Badge dari Blogger Azhafizah | Koleksi Button Badge dari Blogger

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 31 May 2014

Hadiah Button Badge dari Blogger Azhafizah | Koleksi Button Badge dari Blogger

Assalammualaikum, peace upon you.
Hadiah Button Badge dari Blogger Azhafizah | sibuk punya hal baru hari ni nak update button badge/hadiah dari blogger fiza yang shida dapat dari minggu lepas lagi. Sibuk rumah nak kenduri biasalah. Semalam pula dapat cuti khas sempena Kemangkatan Sultan perak dan Pertabalan Sultan Perak. Jadi didalam kesedihan kehilangan Sultan yang dikasihi dan disangjungi shida pula kepenatan mengemas rumah. Banyak benda nak disiapkan tapi tv memang pasang sambil-sambil memang toleh juga tv tu. Kalau dah kemas sampai kat luar rumah baru tutup tv tu sebab tak ada siapa yang nak tengok lagi, kalau biar dah jadi pembaziran pula kan. Thanks to Azhafizah owner www.azhafizah.com untuk Button Badge comel ini kerana menjadi Top Komen April 2014 di blog fiza :)
Koleksi Button Badge dari Blogger | yang bahagian atas sekali button badge shida sudah ada 3 generasi ok hehee :p yang berikutnya dari para blogger yang sangat-sangat Awesome :) agak-agak korang boleh cam tak siapa punya button dalam gambar tu? Thanks semua yang telah memberi shida peluang mempunyai koleksi yang sangat-sangat awesome bagi shida :)


19 Jari Ohsem:

Aqilah Azmi said...

wah wah wahh ~ hihihi
semua cantik T_T
nak buat jugak lah nanti hihihik

caliph shuriken said...

wahh, byk koleksi button badge shida ^^

Nurul Faiz said...

banyaknya... akak punya pon dah banyak jugak. hihihi

Mimi Azirah said...

Banyak badge button shida dpt..jeles akak

Fuza Musa said...

wah banyak nya

Maria Firdz said...

Tahniah shida..

Sally Yatiey said...

Tahniah!
Banyakkkkknya ;D

Norhasniza Khalid said...

waaa.. banyaknya .. mama takde pun walaupun satu.. :(

azizah :) said...

banyaknya koleksi button badge shida.. tahniah!

jiajh pon da dapat shida punyaa..terima kasih

Azwar Syuhada said...

wahh..tahniah, azwar pun dapat haritu.. xD

twinscraftlife said...

안녕하세요~ HI~ this is Twinscraftlife! please visit our blog shop! we sell various cool handmade stuff!! 꼭 오세요~~^^
twinscraftlife.blogspot.com

Ezad Skytech said...

wah...banyak betul koleksi button badge shida ye dari blogger..:D

Maria Firdz said...

tahniah shida,,,

Suriana abdul kadir said...

So cute..
I like it..

tenku butang said...

salam.. sheida.. nak tanya.. camne nak edit font blog jadi macam sheda ni yea? nak set font blog teman kepada Century Gothic, tapi dah try buat, tak leh jadi pun..=( .. plz tolong ajar leh.. ?

Azhafizah Md Nor said...

alhamdulillah dah sampai dengan selamat..congrats..banyak koleksi button badge shida.

Ibu Lala said...

Cantik cantik. Kreatif belaka.

Sya Mimie said...

Waaa.. Bnyknyaa koleksi.. :)

Nadia Johari said...

Banyak tu koleksi