Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 31 May 2014

Hadiah Button Badge dari Blogger Azhafizah | Koleksi Button Badge dari Blogger

Assalammualaikum, peace upon you.
Hadiah Button Badge dari Blogger Azhafizah | sibuk punya hal baru hari ni nak update button badge/hadiah dari blogger fiza yang shida dapat dari minggu lepas lagi. Sibuk rumah nak kenduri biasalah. Semalam pula dapat cuti khas sempena Kemangkatan Sultan perak dan Pertabalan Sultan Perak. Jadi didalam kesedihan kehilangan Sultan yang dikasihi dan disangjungi shida pula kepenatan mengemas rumah. Banyak benda nak disiapkan tapi tv memang pasang sambil-sambil memang toleh juga tv tu. Kalau dah kemas sampai kat luar rumah baru tutup tv tu sebab tak ada siapa yang nak tengok lagi, kalau biar dah jadi pembaziran pula kan. Thanks to Azhafizah owner www.azhafizah.com untuk Button Badge comel ini kerana menjadi Top Komen April 2014 di blog fiza :)
Koleksi Button Badge dari Blogger | yang bahagian atas sekali button badge shida sudah ada 3 generasi ok hehee :p yang berikutnya dari para blogger yang sangat-sangat Awesome :) agak-agak korang boleh cam tak siapa punya button dalam gambar tu? Thanks semua yang telah memberi shida peluang mempunyai koleksi yang sangat-sangat awesome bagi shida :)


19 comments:

  1. wah wah wahh ~ hihihi
    semua cantik T_T
    nak buat jugak lah nanti hihihik

    ReplyDelete
  2. wahh, byk koleksi button badge shida ^^

    ReplyDelete
  3. banyaknya... akak punya pon dah banyak jugak. hihihi

    ReplyDelete
  4. Banyak badge button shida dpt..jeles akak

    ReplyDelete
  5. waaa.. banyaknya .. mama takde pun walaupun satu.. :(

    ReplyDelete
  6. banyaknya koleksi button badge shida.. tahniah!

    jiajh pon da dapat shida punyaa..terima kasih

    ReplyDelete
  7. wahh..tahniah, azwar pun dapat haritu.. xD

    ReplyDelete
  8. 안녕하세요~ HI~ this is Twinscraftlife! please visit our blog shop! we sell various cool handmade stuff!! 꼭 오세요~~^^
    twinscraftlife.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. wah...banyak betul koleksi button badge shida ye dari blogger..:D

    ReplyDelete
  10. salam.. sheida.. nak tanya.. camne nak edit font blog jadi macam sheda ni yea? nak set font blog teman kepada Century Gothic, tapi dah try buat, tak leh jadi pun..=( .. plz tolong ajar leh.. ?

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah dah sampai dengan selamat..congrats..banyak koleksi button badge shida.

    ReplyDelete
  12. Cantik cantik. Kreatif belaka.

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.