Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 17 May 2014

Ole-ole Bali dari Blogger Nzaodonut.blogspot.com

Assalamualaikum, peace upon you.
Ole-ole Bali dari Blogger Nzaodonut.blogspot.com | siapa Blogger Nzaodonut ni? blogger ni bukan orang asing lagi bagi shida. Blogger ni kawan sebumbung selama 5 tahun disekolah dulu, cuma nasib kami selalu tak dapat 1 dorm cuma 1 bilik prep je hehee kan Nza. Sebenarnya shida rasa sedikit janggal bila ada kawan sekolah juga yang menjadi seorang Blogger, sebab selalu kenal kawan-kawan yang tak kenal tapi dengan Nza ni tak ada yang dikenal lagi sebab memang dah kenal sangat hehee :) To Nza Selamat Datang ke Dunia Blogger hehee. Apa yang nak dikembangkan oleh Nza dalam duni blogger ni shida masih fikir-fikir tapi mungkin lebih kepada bakat dia dalam membuat apom atau kek mybe :) thanks Nza ole-ole dari Bali ni, shida ada sertai Quiz Away part1, kalau korang nak join boleh tunggu QA part2 ok. So shida nak ajak kawan-kawan support sepenuhnya kawan lama shida ni disini http://nzaodonut.blogspot.com

 

16 comments:

  1. jauh ole2 tu shida...boleh tambah koleksi kan

    ReplyDelete
  2. jauh datang hadiah ni..tambah koleksi hadiah dari blogger kan.congrats shida :)

    ReplyDelete
  3. Hi singgah sini=)
    Jemput join segmen

    http://pencontengruang.blogspot.com/2014/04/segmen-preloved-by-kokoclothes.html

    ReplyDelete
  4. wah.. shida.. comel, dari bali tu.. tahniah

    ReplyDelete
  5. comel je tapak tangan. hehe.
    tahniah kak shida. :D

    ReplyDelete
  6. tahniah shida.. buat koleksi

    ReplyDelete
  7. bnyk la koleksi ko yer shida..byk dpt hadiah hehee..

    ReplyDelete
  8. Wah comel...tahniah shida

    ReplyDelete
  9. thanks jugak Shida ade "spesel" entri lagik..heh heh

    saye budak baru belajo
    kalo salah tolong tunjuk kan :)

    blogwalking meh meh

    http://nzaodonut.blogspot.com/

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.