Ole-ole Bali dari Blogger Nzaodonut.blogspot.com | Dunia sebenar Shida Ole-ole Bali dari Blogger Nzaodonut.blogspot.com

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 17 May 2014

Ole-ole Bali dari Blogger Nzaodonut.blogspot.com

Assalamualaikum, peace upon you.
Ole-ole Bali dari Blogger Nzaodonut.blogspot.com | siapa Blogger Nzaodonut ni? blogger ni bukan orang asing lagi bagi shida. Blogger ni kawan sebumbung selama 5 tahun disekolah dulu, cuma nasib kami selalu tak dapat 1 dorm cuma 1 bilik prep je hehee kan Nza. Sebenarnya shida rasa sedikit janggal bila ada kawan sekolah juga yang menjadi seorang Blogger, sebab selalu kenal kawan-kawan yang tak kenal tapi dengan Nza ni tak ada yang dikenal lagi sebab memang dah kenal sangat hehee :) To Nza Selamat Datang ke Dunia Blogger hehee. Apa yang nak dikembangkan oleh Nza dalam duni blogger ni shida masih fikir-fikir tapi mungkin lebih kepada bakat dia dalam membuat apom atau kek mybe :) thanks Nza ole-ole dari Bali ni, shida ada sertai Quiz Away part1, kalau korang nak join boleh tunggu QA part2 ok. So shida nak ajak kawan-kawan support sepenuhnya kawan lama shida ni disini http://nzaodonut.blogspot.com

 

16 Jari Ohsem:

Kisah Si Dairy said...

jauh ole2 tu shida...boleh tambah koleksi kan

cik lisa said...

wah, untungnya kak. :D

Azhafizah Md Nor said...

jauh datang hadiah ni..tambah koleksi hadiah dari blogger kan.congrats shida :)

Sukma Haron said...

Cantik hadiah tu

Maria Firdz said...

Comelnya.. Tahniah...

kemey said...

Hi singgah sini=)
Jemput join segmen

http://pencontengruang.blogspot.com/2014/04/segmen-preloved-by-kokoclothes.html

Norhasniza Khalid said...

wah.. shida.. comel, dari bali tu.. tahniah

Aisya A. said...

comel je tapak tangan. hehe.
tahniah kak shida. :D

azizah :) said...

tahniah shida.. buat koleksi

azizah :) said...

comel! tahniah shida

norafiqah96 said...

tahniah k.shida :)

mummyriena said...

bnyk la koleksi ko yer shida..byk dpt hadiah hehee..

Sally Yatiey said...

Tahniah ;)

Mimi Azirah said...

Wah comel...tahniah shida

nZaOdonut said...

thanks jugak Shida ade "spesel" entri lagik..heh heh

saye budak baru belajo
kalo salah tolong tunjuk kan :)

blogwalking meh meh

http://nzaodonut.blogspot.com/

Sya Mimie said...

Jauhnya hdiah dtng.. :)