Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 15 May 2014

Raya nak dekat dah! Jom shopping Baju Raya dekat Dedeqdewishes Boutique

Assalamualaikum, peace upon you.
Raya nak dekat, jom shopping Baju Raya dekat Dedeqdewishes Boutique | tudiaaa..pejam celik pejam celik kita dah masuk bulan Rejab dah, ada sebulan lagi nak masuk bulan Ramadhan yang mulia, kawan-kawan shida sekalian dah habis ke ganti puasa tahun lepas punya? jangan berlengah ya segera ganti sebab masa berjalan dengan pantas! tak tunggu kita dah! samalah dengan hal-hal shopping ni, shida tahu kaum wanita memang pakar bab shopping baju raya. Lagi-lagi ibu-ibu diluar sana mungkin ada yang dah siap-siap beli baju raya untuk keluarga. Shida rasa time sekarang lah sesuai untuk kita window shopping tak pun beli terus supaya nanti tak lah kelam kabut nak cari Baju Raya Istimewa dibulan syawal nanti kan.
Dedeqdewishes Boutique ada menjual pelbagai jenis baju atau patern baju masa kini, sekarangkan macam-macam jenis baju raya yang terjual dipasaran. Teringat shida tahun lepas Hot!! dengan Baju Peplum, sana sini orang jual baju peplum ni. Design yang simple tapi menarik lain dari yang lain so sehingga kini peplum masih menjadi rebutan para gadis :) Macam shida layan baju kurung dan jubah je tapi jubah berfesyen lah! Antara baju terlajak laris di Dedeqdewishes Boutique ni antaranya dress yang boleh digunakan dalam pelbagai acara termasuk hari raya. Beli online lagi mudah hanya dihujung jari sahaja.
boleh juga digayakan dengan jaket/balzer dan ini diantara warna yang ada untuk dress ini
harga untuk dress+blaze/jaket putih ni : RM50.00 sm / RM55.00 ss

dress atau baju kurung patern lain-lain (harga boleh direct to owner butik) : 
available juga untuk warna lain :)


sekiranya berminat boleh hubungi owner :

13 comments:

  1. singgah sini kak. ^_^
    perempuan memang pakar dalam bab2 ni. hehe

    ReplyDelete
  2. alamak. mata dah blink2 ni kak shida. hahaha!

    ReplyDelete
  3. selamat memilih baju kak :) wana biru msti ada dlm list kan..huhu

    ReplyDelete
  4. wah..cantik² baju..itulah kan..kena shopping raya awal sikit ni

    ReplyDelete
  5. cantiklah.. mmg tgh mencari baju ni..

    ReplyDelete
  6. Cantik cantik baju kurung yg dijual

    ReplyDelete
  7. Thun ni rya xbuat bju la nmpknya.. Hehe.. Kna prepare persiapan tuk first bby, insyaallah..

    ReplyDelete
  8. kena terjah ni..
    baju untuk anak2 dah ada..maknya belom ada

    Bisnes Shaklee Boleh Diwarisi Anak-Anak

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.