Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 23 May 2014

Spesifikasi Kamera Instagram Socialmatic | Polaroid Camera Instagram

Assalamualaikum, peace upon you.
Spesifikasi Kamera Instagram Socialmatic | Polaroid Camera Instagram. Shida rasa dah macam blog gadget pula duk cerita pasal Polaroid Camera Instagram ni. Sejak shida jadikan ia entri Wordless Wednesday rabu yang lalu ramai juga yang tertarik dengan penampilan baru Instax Camera ni. Shida juga sukakan design dia yang ala-ala Laman Sosial Instagram ni. Nampak bersahaja dan unik! Puas juga shida cari dimana untuk kita dapatkan Polaroid Camera Instagram ni tapi malangnya belum lagi masuk pasaran dalam Malaysia ni. Kalau korang betul-betul nak kena lah tunggu ok :) harga? hahaa.. tak sure tapi shida dapat rasa gadget terhangat dipasaran ni mesti mahal harganya mungkin sehebat gadget-gadget seperti Iphone brand yang berjenama tu, lagi-lagi jenis gambar keluar terus mesti lagi AWESOME kan hehee. Shida ada search dan dapat spesifikasi untuk Polaroid Camera Instagram ini .
  • 16 GB saiz storan
  • Wifi dan Bluetooth
  • 4:3 touchscreen
  • 2 lensa utama
  • Optical zoom
  • LED flash
  • Pencetak gambar terbina
  • Kartrid kertas
  • 4 tangki dakwat pencetak
  • InstaOs 1.0

sumber : YANG UNIQUE 


22 comments:

  1. kalau nak beli ni, kena kumpul duit banyak2.

    ReplyDelete
  2. kt ebay harga dalam US25
    link (http://www.ebay.com/itm/Polaroid-Land-Camera-One-Step-Original-Instagram-Camera-/261484281664?pt=US_Vintage_Cameras&hash=item3ce1ad7f40)

    ReplyDelete
  3. Salam...perghhhhhh memang terbaik !!! daripada sekadar icon je, terus jadi camera sebenar...rare sgt..tp tu lah, mesti mahal..harap xcecah Rm 500 boleh..haha :p

    ReplyDelete
  4. tak ada lg kat malaysia rupanyaa..:)

    ReplyDelete
  5. perghhh. syoknyaaaaa.... mesti mahal ni.. serius best gilaa

    ReplyDelete
  6. perh! rare habislahhh kak! ala ala macam ipad pula, duit pun rare. haha

    ReplyDelete
  7. pergh pergh
    kalau qila dapat ni hikhik

    ReplyDelete
  8. berapa agak-agak harganya....

    ReplyDelete
  9. memang awesome..mesti harga pun awesome.heee

    ReplyDelete
  10. Nih mau jena simpan duit sblm msuk msia..hehehe

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.