Spesifikasi Kamera Instagram Socialmatic | Polaroid Camera Instagram | Dunia sebenar Shida Spesifikasi Kamera Instagram Socialmatic | Polaroid Camera Instagram

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Friday, 23 May 2014

Spesifikasi Kamera Instagram Socialmatic | Polaroid Camera Instagram

Assalamualaikum, peace upon you.
Spesifikasi Kamera Instagram Socialmatic | Polaroid Camera Instagram. Shida rasa dah macam blog gadget pula duk cerita pasal Polaroid Camera Instagram ni. Sejak shida jadikan ia entri Wordless Wednesday rabu yang lalu ramai juga yang tertarik dengan penampilan baru Instax Camera ni. Shida juga sukakan design dia yang ala-ala Laman Sosial Instagram ni. Nampak bersahaja dan unik! Puas juga shida cari dimana untuk kita dapatkan Polaroid Camera Instagram ni tapi malangnya belum lagi masuk pasaran dalam Malaysia ni. Kalau korang betul-betul nak kena lah tunggu ok :) harga? hahaa.. tak sure tapi shida dapat rasa gadget terhangat dipasaran ni mesti mahal harganya mungkin sehebat gadget-gadget seperti Iphone brand yang berjenama tu, lagi-lagi jenis gambar keluar terus mesti lagi AWESOME kan hehee. Shida ada search dan dapat spesifikasi untuk Polaroid Camera Instagram ini .
  • 16 GB saiz storan
  • Wifi dan Bluetooth
  • 4:3 touchscreen
  • 2 lensa utama
  • Optical zoom
  • LED flash
  • Pencetak gambar terbina
  • Kartrid kertas
  • 4 tangki dakwat pencetak
  • InstaOs 1.0

sumber : YANG UNIQUE 


22 Jari Ohsem:

Nadia Johari said...

Comeynterrr

Nur Madihah said...

kalau nak beli ni, kena kumpul duit banyak2.

sukaxplo said...

kt ebay harga dalam US25
link (http://www.ebay.com/itm/Polaroid-Land-Camera-One-Step-Original-Instagram-Camera-/261484281664?pt=US_Vintage_Cameras&hash=item3ce1ad7f40)

Unknown said...

Fuyooo ! O.o

Lynn Damya said...

Salam...perghhhhhh memang terbaik !!! daripada sekadar icon je, terus jadi camera sebenar...rare sgt..tp tu lah, mesti mahal..harap xcecah Rm 500 boleh..haha :p

Unknown said...

tak ada lg kat malaysia rupanyaa..:)

Izzati Amira said...

perghhh. syoknyaaaaa.... mesti mahal ni.. serius best gilaa

Unknown said...

Comelllll ;)

cik lisa said...

perh! rare habislahhh kak! ala ala macam ipad pula, duit pun rare. haha

Aqilah Azmi said...

pergh pergh
kalau qila dapat ni hikhik

Maria Firdz said...

Nice info...

Umie Nadhirah said...

NAK
NAK
NAK
NAK
NAK
&
NAK
HUHU

Cik Nor said...

good sharing..:)

Unknown said...

awesome lah!

nuyui a.k.a miss YUI said...

cntik lak tgk tu..

Unknown said...

comel nyaaaa :D

Unknown said...

comel nyaaaa :D

Sukma said...

berapa agak-agak harganya....

Azhafizah MN said...

memang awesome..mesti harga pun awesome.heee

Mimie said...

Nih mau jena simpan duit sblm msuk msia..hehehe

Syamimi Saad said...

Nmpk unik..

Syamimi Saad said...

Nmpk unik..