Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Monday, 5 May 2014

Untuk menghargai semua Readers Blog Shida www.duniashida.com

 Assalammualaikum, peace upon you.

Ini adalah TOP KOMEN a.k.a JARI OHSEM bagi bulan Januari sehingga April, Untuk menghargai semua Readers Blog Shida www.duniashida.com atau boleh dinamakan kaki komen blog ini, seperti yang dijanjikan shida akan beri sedikit Hadiah untuk korang ya :) so kepada nama yang tersenarai minta PM shida di facebook bagi blogger yang ada facebook dan yang tak ada pula boleh email shida admin@duniashida.com Tahniah kepada yang tersenarai dan juga terima kasih tak terhingga kepada kawan-kawan blogger yang sudi support blog picisan ni :) Tak ada apa yang boleh shida katakan melainkan ucapan terima kasih tanpa korang pengunjung setia memang sunyilah blog shida ni :)
Button Badge shida versi baru ni akan shida berikan kepada 10 TOP KOMEN Bulan March dan April. Manakala untuk Jan dan Feb pula shida beri Bookmark versi baru juga. Versi baru maksudnya barang yang shida baru buat/print kiranya tak ada siapa pernah dapat lagi. Gambar Bookmark shida belum siap sebab masih dalam pembikinan yang pasti ada dua design 1 design random word dan satu lagi versi Frozen :) shida tahu mesti ramai kawan-kawan yang meminati Cerita Frozen tu mengalahkan budak-budak kan so shida made it :) dah siap nanti Bookmark nya shida upload dalam entri lain so korang jangan lupa ya PM shida alamat tau! Bagi yang ada dua nama dalam Jan, Feb dan March,April maksudnya korang dapat 2 barang limited shida ni satu button badge dan satu bookmark ok :) Tahniah ya semua :)

Harap Maaf Blog Under Construction ;)


25 comments:

  1. tahniah kepada semua para readers :)
    AA baru nak mula aktive balik berblog ni.. maklum lah cuti dua bulan hehe

    kak sihat kot noh...

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..nama cik nor tersenarai..thanks shida..:)

    ReplyDelete
  3. untung sapa yang rajin komen tu ehehe

    ReplyDelete
  4. Ehh blog jijah ada la.. hehehe
    Shida ada alamat jijah kan..
    Jijah mggu ni je ada kat pd..

    ReplyDelete
  5. wahh :) tahniah2. nak rajin komen gak la pasni ^^

    ReplyDelete
  6. Alahai, xtersenarai. sejak2 ni mood blogging menjunam, tgh berusaha kembalikn mood lg.

    ReplyDelete
  7. Alahai, xtersenarai. sejak2 ni mood blogging menjunam, tgh berusaha kembalikn mood lg.

    ReplyDelete
  8. yeay.... saya dapat. hihihi.
    lama jugak tak komen kat blog shida ni :)

    ReplyDelete
  9. Ayut pm jap lg...lama sbnr ye jgk xjenguk shida..hihihi ;)

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah... Terima kasih shida..

    ReplyDelete
  11. wah bestnya dapat..tahniah semua..add fiza ade dah kan?

    ReplyDelete
  12. tahniah kak..msti ramai yg dtg komen2 lepas ni hihi..

    ReplyDelete
  13. hehe nak juga satu hehee..tahniah mereka yg dapat tu..

    ReplyDelete
  14. hehe nak juga satu hehee..tahniah mereka yg dapat tu..

    ReplyDelete
  15. Wah dpt button badge cantik

    ReplyDelete
  16. bila geng biru dtg ke blog geng biru..hehee

    ReplyDelete
  17. Nak juga button badge biru yang comel lote itu, pleaseeeee XD (kaki bodek)haha

    ReplyDelete
  18. Assalammualaikum...DSS,

    tahniah kepada pemenang..

    mselim3

    ReplyDelete
  19. Tahniah buat Top2 Komentar tersebut.. :)
    Blog ni best.. Sebab tu mereka rajin singgah...

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.