Untuk menghargai semua Readers Blog Shida www.duniashida.com | Dunia sebenar Shida Untuk menghargai semua Readers Blog Shida www.duniashida.com

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Monday, 5 May 2014

Untuk menghargai semua Readers Blog Shida www.duniashida.com

 Assalammualaikum, peace upon you.

Ini adalah TOP KOMEN a.k.a JARI OHSEM bagi bulan Januari sehingga April, Untuk menghargai semua Readers Blog Shida www.duniashida.com atau boleh dinamakan kaki komen blog ini, seperti yang dijanjikan shida akan beri sedikit Hadiah untuk korang ya :) so kepada nama yang tersenarai minta PM shida di facebook bagi blogger yang ada facebook dan yang tak ada pula boleh email shida admin@duniashida.com Tahniah kepada yang tersenarai dan juga terima kasih tak terhingga kepada kawan-kawan blogger yang sudi support blog picisan ni :) Tak ada apa yang boleh shida katakan melainkan ucapan terima kasih tanpa korang pengunjung setia memang sunyilah blog shida ni :)
Button Badge shida versi baru ni akan shida berikan kepada 10 TOP KOMEN Bulan March dan April. Manakala untuk Jan dan Feb pula shida beri Bookmark versi baru juga. Versi baru maksudnya barang yang shida baru buat/print kiranya tak ada siapa pernah dapat lagi. Gambar Bookmark shida belum siap sebab masih dalam pembikinan yang pasti ada dua design 1 design random word dan satu lagi versi Frozen :) shida tahu mesti ramai kawan-kawan yang meminati Cerita Frozen tu mengalahkan budak-budak kan so shida made it :) dah siap nanti Bookmark nya shida upload dalam entri lain so korang jangan lupa ya PM shida alamat tau! Bagi yang ada dua nama dalam Jan, Feb dan March,April maksudnya korang dapat 2 barang limited shida ni satu button badge dan satu bookmark ok :) Tahniah ya semua :)

Harap Maaf Blog Under Construction ;)


click to sharePin ThisShare on TumblrShare on Google PlusEmail This

25 Jari Ohsem:

kisah si dairy said...

Wah..bestnya..

Unknown said...

tahniah kepada semua para readers :)
AA baru nak mula aktive balik berblog ni.. maklum lah cuti dua bulan hehe

kak sihat kot noh...

Cik Nor said...

alhamdulillah..nama cik nor tersenarai..thanks shida..:)

Unknown said...

untung sapa yang rajin komen tu ehehe

Unknown said...

Ehh blog jijah ada la.. hehehe
Shida ada alamat jijah kan..
Jijah mggu ni je ada kat pd..

Unknown said...

wahh :) tahniah2. nak rajin komen gak la pasni ^^

Solehah Shamsuddin said...

Alahai, xtersenarai. sejak2 ni mood blogging menjunam, tgh berusaha kembalikn mood lg.

Solehah Shamsuddin said...

Alahai, xtersenarai. sejak2 ni mood blogging menjunam, tgh berusaha kembalikn mood lg.

Dingdang said...

yeay.... saya dapat. hihihi.
lama jugak tak komen kat blog shida ni :)

Unknown said...

Yeayyyyy ;)

nuyui a.k.a miss YUI said...

eh blog yui ada.. hihi

yui pm =)

ayut said...

Ayut pm jap lg...lama sbnr ye jgk xjenguk shida..hihihi ;)

Maria Firdz said...

Alhamdulillah... Terima kasih shida..

Azhafizah MN said...

wah bestnya dapat..tahniah semua..add fiza ade dah kan?

Unknown said...

Tahniah semua :)

UNICHI YANIEJ said...

tahniah kak..msti ramai yg dtg komen2 lepas ni hihi..

mummyriena said...

hehe nak juga satu hehee..tahniah mereka yg dapat tu..

mummyriena said...

hehe nak juga satu hehee..tahniah mereka yg dapat tu..

caliph shuriken said...

congratz kpd semua ^^

Mimie said...

Wah dpt button badge cantik

Sukma said...

thanks Shida.....

Nadia Johari said...

bila geng biru dtg ke blog geng biru..hehee

NEEZA said...

Nak juga button badge biru yang comel lote itu, pleaseeeee XD (kaki bodek)haha

mselim3 said...

Assalammualaikum...DSS,

tahniah kepada pemenang..

mselim3

Syamimi Saad said...

Tahniah buat Top2 Komentar tersebut.. :)
Blog ni best.. Sebab tu mereka rajin singgah...