Video dan Lirik Lagu : Encik Mimpi - Rindukanlah | Dunia sebenar Shida Video dan Lirik Lagu : Encik Mimpi - Rindukanlah

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 30 May 2014

Video dan Lirik Lagu : Encik Mimpi - Rindukanlah

Assalamualaikum, peace upon you.
Shida agak lambat tahu tentang lagu yang tengah hits sekarang ni dicorong-corong radio dan juga lagu Rindukanlah dari Encik Mimpi ni juga salah satu lagu Tema dalam drama PLABOY ITU SUAMI AKU, shida ni jarang tengok tv sebenarnya jadi kalau bab lagu-lagu terbaru atau hits ni semua tahu dari internet saja, tak pun dari radio itu pun kalau shida on radio dalam kereta so nak kata hari-hari tengok tv memang tak lah. Masa shida dipenuhi dengan komitmen bekerja dan blog itu saja. So kalau shida baru tahu kira orang lain dah lama tahu kira macam cerita dah basi lah "kata adik shida" hahaaa.. first time dengar lagu memang terpaut pada lirik dan juga latar video yang cukup menyentuh so buat shida tertarik sangat-sangat sampai dengar hari-hari dah :p  terasa sungguh dalam hati ni :') Encik Mimpi ni seorang blogger, betul ke??
Lirik Lagu Rindukanlah – Encik Mimpi

Ku Benar-Benar Sayang
Pada Dirimu Oh Kasihku
Janganlah Engkau Ragu
Pada Diriku

Dan Ku Berkelana Mencari
Harapan Yang Kita Impikan..
Dari Terbitnya Sang Suria...
Hingga Tenggelam..

Dan Ku Ingin Cinta Sejatimu
Dan Ku Ingin Harapan Hatimu
Oh Janganlah Engkau Bersedih
Oh Ikhlas-Ikhlaskanlah.. Hatimu

Rindu-rindukanlah Diriku
Sepanjang Hari-Harimu
Sayangku
Ku Adalah Milikmu
Sayangku Adalah
Milikmu Yang Kau Rindu..

Doa-doakanlah Diriku Di Dalam Hatimu
Di Dalam Nafasmu
Sepanjang Hari-harimu..

15 Jari Ohsem:

Harith Iskandar said...

xtau lagu ni sbb sy pun jarang tgk tv ehe

Siti Noraishah Mohamad said...

memang best Encik Mimpi ni..

Nurul Faiz said...

memang best lagu ni.
anak akak suka sangat. hihihi.

Azhafizah Md Nor said...

Jom layan lagu ni

Sally Yatiey said...

Besttttttt ;D

Aqilah Azmi said...

eh eh ada mv1!!! hihihi

caliph shuriken said...

yup, EM mmg blogger.. kali pertama sy kenal EM sblom dia terkenal sebagai penyanyi ^^

Mimi Azirah said...

Lagu nih memg best kan shida

Maria Firdz said...

Best juga jika dihayati liriknya...

azizah :) said...

lagu ni sedih lagi2 ms videoklip yg isteri polis menunggu panggilan dr suaminya.. dpt tau meninggal kes lahad datu..huhuhu

Azwar Syuhada said...

Azwar pun baru tahu encik mimpi ni blogger..tapi dia xtunjukkan identiti pun.. -_-

Khamsi Abdullah said...

Seriously saya baru tahu ni penyanyi untuk lagu ni..

Ibu Lala said...

Akk suka lagu ni. Hari hari dengar kat utube.

Sya Mimie said...

Suka dgn lagu ni.. Best je.. :)

Nadia Johari said...

Memg sedap lagu die..takpe sekrg shida dah dengar..hehe