Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 14 May 2014

Wordless Wednesday | Frozen

Assalamualaikum, peace upon you.


best kan cerita frozen ni tengok banyak kali pun tak boring :) gambar ni dalam format PNG (transparent) kalau ada sesiapa yang nak boleh copy je dari sini tak ada masalah pun :) sharing is caring :)


19 comments:

  1. cerita frozen ... memang tak jemu tengok ;)

    ReplyDelete
  2. comel anime frozen kan..suka lagu let it go tu..tengok sekali je la citer ni :)

    ReplyDelete
  3. HYE..Maaf ganggu,anda ditag :) jom kenal2
    http://syiralokman.blogspot.com/2014/05/the-liebster-award-blogger-hana-jalil.html

    ReplyDelete
  4. mmg sronok wlaupun tgk byk kali..mmg dok nyanyi je lgi dia..sedap..hehe..

    ReplyDelete
  5. Mujur Printer dah habis dakwat..hahah..ni nampak kat maisara memang menjerit2 la dia..:)

    ReplyDelete
  6. tgk frozen ni sampai dah nak beku dah
    Budak2 ni dok rewind dah berapa kali dah,,hehehe

    ReplyDelete
  7. Tiga kali dh dok ulang tayang...

    ReplyDelete
  8. setakat ni dah tengok 2x.. mmg best!
    suka lagi let it go n snowman.. siap download video lagi

    ReplyDelete
  9. huhu..tak pernah tgk.taks empat.dah beli cd dah aritu.

    ReplyDelete
  10. suka sangat cerita ini :) berpuluh kali tengok tak bosan :D

    ReplyDelete
  11. Akak berkali kali tgk...bestt

    ReplyDelete
  12. Tak pernah tengok cerita ni..
    Tp budak2 la tgh addict dengan Elsa dan Elna ka nama tu..hehee

    ReplyDelete
  13. Anak akak suka tgk frozen

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.