Wordless Wednesday | Frozen | Dunia sebenar Shida Wordless Wednesday | Frozen

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Wednesday, 14 May 2014

Wordless Wednesday | Frozen

Assalamualaikum, peace upon you.


best kan cerita frozen ni tengok banyak kali pun tak boring :) gambar ni dalam format PNG (transparent) kalau ada sesiapa yang nak boleh copy je dari sini tak ada masalah pun :) sharing is caring :)


19 Jari Ohsem:

Prince Duyong said...

cerita frozen ... memang tak jemu tengok ;)

Hana Hafis said...

Cantik...sukaaaa!!!

Azhafizah Md Nor said...

comel anime frozen kan..suka lagu let it go tu..tengok sekali je la citer ni :)

sYiRa LoKMaN said...

HYE..Maaf ganggu,anda ditag :) jom kenal2
http://syiralokman.blogspot.com/2014/05/the-liebster-award-blogger-hana-jalil.html

nuyui a.k.a miss YUI said...

xtgk lg..hhuuh

timm_bill said...

mmg sronok wlaupun tgk byk kali..mmg dok nyanyi je lgi dia..sedap..hehe..

Diana Rashid said...

Mujur Printer dah habis dakwat..hahah..ni nampak kat maisara memang menjerit2 la dia..:)

Sally Yatiey said...

Cantikkkkkk

Fuza Musa said...

tgk frozen ni sampai dah nak beku dah
Budak2 ni dok rewind dah berapa kali dah,,hehehe

Maria Firdz said...

Tiga kali dh dok ulang tayang...

Ieta Mat Saad said...

kartun yang memanv comel2...

azizah :) said...

setakat ni dah tengok 2x.. mmg best!
suka lagi let it go n snowman.. siap download video lagi

nik ros said...

huhu..tak pernah tgk.taks empat.dah beli cd dah aritu.

Haneeza Mohamad said...

suka sangat cerita ini :) berpuluh kali tengok tak bosan :D

Mimi Azirah said...

Akak berkali kali tgk...bestt

Myra Jay said...

Tak pernah tengok cerita ni..
Tp budak2 la tgh addict dengan Elsa dan Elna ka nama tu..hehee

cik violet said...

suke tgk frozen :)

Sukma Haron said...

Anak akak suka tgk frozen

Sya Mimie said...

Xpnh tgk lg..