Wordless Wednesday | Frozen | Dunia sebenar Shida Wordless Wednesday | Frozen

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Wednesday, 14 May 2014

Wordless Wednesday | Frozen

Assalamualaikum, peace upon you.


best kan cerita frozen ni tengok banyak kali pun tak boring :) gambar ni dalam format PNG (transparent) kalau ada sesiapa yang nak boleh copy je dari sini tak ada masalah pun :) sharing is caring :)


19 Jari Ohsem:

Unknown said...

cerita frozen ... memang tak jemu tengok ;)

Preity® said...

Cantik...sukaaaa!!!

Azhafizah MN said...

comel anime frozen kan..suka lagu let it go tu..tengok sekali je la citer ni :)

Syira Lokman said...

HYE..Maaf ganggu,anda ditag :) jom kenal2
http://syiralokman.blogspot.com/2014/05/the-liebster-award-blogger-hana-jalil.html

nuyui a.k.a miss YUI said...

xtgk lg..hhuuh

Fatimah Nabila said...

mmg sronok wlaupun tgk byk kali..mmg dok nyanyi je lgi dia..sedap..hehe..

Diana Rashid said...

Mujur Printer dah habis dakwat..hahah..ni nampak kat maisara memang menjerit2 la dia..:)

Unknown said...

Cantikkkkkk

Unknown said...

tgk frozen ni sampai dah nak beku dah
Budak2 ni dok rewind dah berapa kali dah,,hehehe

Maria Firdz said...

Tiga kali dh dok ulang tayang...

Cikgu ieta. Social Media Expert. Speaker Digital Marketing. said...

kartun yang memanv comel2...

Unknown said...

setakat ni dah tengok 2x.. mmg best!
suka lagi let it go n snowman.. siap download video lagi

Nik said...

huhu..tak pernah tgk.taks empat.dah beli cd dah aritu.

NEEZA said...

suka sangat cerita ini :) berpuluh kali tengok tak bosan :D

Mimie said...

Akak berkali kali tgk...bestt

Myra Jay said...

Tak pernah tengok cerita ni..
Tp budak2 la tgh addict dengan Elsa dan Elna ka nama tu..hehee

cik violet said...

suke tgk frozen :)

Sukma said...

Anak akak suka tgk frozen

Syamimi Saad said...

Xpnh tgk lg..