Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 7 May 2014

Wordless Wednesday | Pakai jam di tangan kiri

Assalamualaikum, peace upon you.
shida si pemakai jam tangan sebelah kiri, ada beberapa yang betul hehee :)

19 comments:

  1. sama la kita... a ah ada yg betulnye.. :) lgpun, kalau pakai jam kat tangan kanan rasa berat nak buat kerja. heee-

    ReplyDelete
  2. ohh ye ke..fiza pkai tangan kanan lak :)

    ReplyDelete
  3. same la..sy pun tgn kiri jugak..haah..mcm ade yg terkena je..hihi

    ReplyDelete
  4. Hehehe setuju tu sbb jijah pon pkai tgn kiri

    ReplyDelete
  5. saya pun dulu suka pakai jam tangan kiri, tapi sekarang dah belajar2 pakai belah kanan :)

    ReplyDelete
  6. k.sab pn pkai tgan kiri hehee..

    ReplyDelete
  7. k.sab pn pkai tgan kiri hehee..

    ReplyDelete
  8. yanie dua2 belah pun pkai kak heheee kalau belah kiri bbrpa yg sama hihii..

    ReplyDelete
  9. yanie dua2 belah pun pkai kak heheee kalau belah kiri bbrpa yg sama hihii..

    ReplyDelete
  10. Tak suka pakai jam tangan ;) Kecuali waktu sekolah dulu je..

    ReplyDelete
  11. Kekok pakai jam tgn kanan.. Rasa mengganggu nk buat keje...

    ReplyDelete
  12. Neeza pun pakai jam tangan dekat kiri walaupun Neeza kidal, Neeza suka pakai dekat tangan kiri sebab bila pakai dekat tangan kanan, rasa tangan kanan lagi besar. (permainan psikologi) hahahaha

    ReplyDelete
  13. Sy pun pkai jam di tgn kiri.. :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.