Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 21 May 2014

Wordless Wednesday | Polaroid Camera Instagram

Assalammualaikum, peace upon you.

Polaroid Camera Instagram, comel kan?? keluar gambar pun macam dalam instagram hehee :)


22 comments:

  1. jual ke shida? brapa rm ni? hee

    ReplyDelete
  2. aah,lawa gilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D

    ReplyDelete
  3. gambar yang terhasil nampak macam gambar kenangan...hehehe...

    ReplyDelete
  4. salam

    cantik la pulak
    berapa Rm & dimana boleh daapat yek?

    ReplyDelete
  5. cantiknyeee! mesti best kalau ada juall.

    ReplyDelete
  6. bestnyer ! mcm tertarik pulak..hehe

    ReplyDelete
  7. a'aa cantiklah... shida ada beli ke?

    ReplyDelete
  8. aloloo..mana nak dapat nih..

    ReplyDelete
  9. memang lawa lahh... comel giler.

    ReplyDelete
  10. Uihhh .. best nyer mana nak dapat ni?

    ReplyDelete
  11. serius jatuh cinta!! lagi cun.. aahhhhh... bestnya kalau kak shida hadiahkan satu.. hhee

    ReplyDelete
  12. awesome! ada satu ni best jugak kan

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.