Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 20 June 2014

Akhirnya tercapai juga 100 Cpuv Campaign yang ditunggu-tunggu | Terima Kasih Nuffnang

Assalammualaikum, peace upon you.
Akhirnya tercapai juga 100 Cpuv Campaign yang ditunggu-tunggu | Terima Kasih Nuffnang, dengan ini shida akan melancarkan Segmen bersama Nuffnang untuk pertama kalinya. Paling cepat esok shida akan publish entri segmen. Nanti shida share hadiahnya dulu ok :) Untuk Cpuv Campaign yang ke 100 dari iklan Invest Smart Campaign yang berada pada iklan skyscraper (sidebar) kalau korang perasan bolehlah picit-picit iklan tu kan hehee :) Happy juga rasa akhirnya 100 sudah BE terkumpul setakat ni Alhamdulillah syukran :) Hari-hari kot shida tunggu bilalah BE baru nak muncul semalam shida saja update survey, tiba-tiba malam tu shida tengok dah ada BE baru sangkut yang ke 100 lah tu :) itu salah satu cara juga untuk kita mendapatkan cpuv campaign dari advertising :) so jangan segan silu korang mencuba segala tips yang shida beri ok :) Thanks Nuffnang!
http://www.investsmartsc.my/
nak tahu apa itu Invest Smart Campaign boleh klik banner atas ni ya :)
semalam ada update dekat facebook, ramai juga yang alert nak support segmen pertama shida ni :) alhamdulillah moga berjalan dengan lancar hendaknya. Yang paling penting semua boleh join, berkongsi ilmu bersama Nuffnang members kan molek begitu :) tunggu ya semua!!


26 comments:

  1. tahniah,wah..dah ke seratus ea...banyak tu...nak menabung,tapi tak terkeluar pulak...hehehe

    ReplyDelete
  2. Asslmkm shida.. Tahniah.. Tercapai juga nk kumpul cpuv yng ke 100 tu ye.. :)
    Cpat2 la buat segmen tu.. Mna thu sy smpat join sama.. :)

    ReplyDelete
  3. thniah kak shida..nnti nak join segmen..

    ReplyDelete
  4. congrats Shida..nak join jugak nanti :)

    ReplyDelete
  5. wahh..ndak sabar rasanya nak join segmen yg akan shida buat..ada pula nama aku kat noti shida..hehe..

    ReplyDelete
  6. Waa...banyak tu kak shida..dah 100 CPUV akak terima..hehe. Tahniah kak. Moga dimurahkan lagi rezeki akak. ^___^

    ReplyDelete
  7. 100???woww..sakan...memang bermimpi la gua kalau dapat macamni...apa2 pun tahniah ya shida dan teruskan

    ReplyDelete
  8. yeay! congrats kak shida...hehehehe

    ReplyDelete
  9. tahniah shida, otai nuffnang. hihihi...

    ReplyDelete
  10. tahniah kak shida :)
    hope murah rezeki lagi..

    tak sabar nak tunggu segmen dari akak :)

    ReplyDelete
  11. wah, dah 100.. tahniah kak shida.. semoga makin berjaya lagi lepas ni. :)

    ReplyDelete
  12. congratz, shida.. smoga trus murah rezki ^^

    ReplyDelete
  13. byk betull tahniah yer shida..

    ReplyDelete
  14. wahhh bestnyaa.. murah rezeki shida dgn nuffnang ni.. tahniah

    ReplyDelete
  15. Tahniah shida... Mmg pakar nuff ni...

    ReplyDelete
  16. tahniah shida...da 100 CPUV tu...banyak kot...ezad tak sampai pun lagi...hee

    ReplyDelete
  17. Alhamdulillah dan Tahniah

    ReplyDelete
  18. salam. tahniah tahniahh :)) murah rezeki :)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.