Akhirnya tercapai juga 100 Cpuv Campaign yang ditunggu-tunggu | Terima Kasih Nuffnang | Dunia sebenar Shida Akhirnya tercapai juga 100 Cpuv Campaign yang ditunggu-tunggu | Terima Kasih Nuffnang

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 20 June 2014

Akhirnya tercapai juga 100 Cpuv Campaign yang ditunggu-tunggu | Terima Kasih Nuffnang

Assalammualaikum, peace upon you.
Akhirnya tercapai juga 100 Cpuv Campaign yang ditunggu-tunggu | Terima Kasih Nuffnang, dengan ini shida akan melancarkan Segmen bersama Nuffnang untuk pertama kalinya. Paling cepat esok shida akan publish entri segmen. Nanti shida share hadiahnya dulu ok :) Untuk Cpuv Campaign yang ke 100 dari iklan Invest Smart Campaign yang berada pada iklan skyscraper (sidebar) kalau korang perasan bolehlah picit-picit iklan tu kan hehee :) Happy juga rasa akhirnya 100 sudah BE terkumpul setakat ni Alhamdulillah syukran :) Hari-hari kot shida tunggu bilalah BE baru nak muncul semalam shida saja update survey, tiba-tiba malam tu shida tengok dah ada BE baru sangkut yang ke 100 lah tu :) itu salah satu cara juga untuk kita mendapatkan cpuv campaign dari advertising :) so jangan segan silu korang mencuba segala tips yang shida beri ok :) Thanks Nuffnang!
http://www.investsmartsc.my/
nak tahu apa itu Invest Smart Campaign boleh klik banner atas ni ya :)
semalam ada update dekat facebook, ramai juga yang alert nak support segmen pertama shida ni :) alhamdulillah moga berjalan dengan lancar hendaknya. Yang paling penting semua boleh join, berkongsi ilmu bersama Nuffnang members kan molek begitu :) tunggu ya semua!!


26 Jari Ohsem:

Kisah Si Dairy said...

tahniah,wah..dah ke seratus ea...banyak tu...nak menabung,tapi tak terkeluar pulak...hehehe

Mek Onie said...

tahniah shida :D

Sya Mimie said...

Asslmkm shida.. Tahniah.. Tercapai juga nk kumpul cpuv yng ke 100 tu ye.. :)
Cpat2 la buat segmen tu.. Mna thu sy smpat join sama.. :)

Ija Rased said...

tahniah

Syuhada Salleh said...

thniah kak shida..nnti nak join segmen..

Azhafizah Md Nor said...

congrats Shida..nak join jugak nanti :)

Aneez Jaafar said...

tahniah shida..

Nurul Baidurah said...

wahh..ndak sabar rasanya nak join segmen yg akan shida buat..ada pula nama aku kat noti shida..hehe..

Nurul Aini said...

Waa...banyak tu kak shida..dah 100 CPUV akak terima..hehe. Tahniah kak. Moga dimurahkan lagi rezeki akak. ^___^

Montana said...

100???woww..sakan...memang bermimpi la gua kalau dapat macamni...apa2 pun tahniah ya shida dan teruskan

Mar Mansor said...

tahniah utk blog shida ni

Sally Samsaiman said...

yeay! congrats kak shida...hehehehe

Nurul Faiz said...

tahniah shida, otai nuffnang. hihihi...

ANa Ahmad said...

tahniah kak shida :)
hope murah rezeki lagi..

tak sabar nak tunggu segmen dari akak :)

Sally Yatiey said...

Tahniah ;D

Sukma Haron said...

tahniah Shida......

Syiera Firdaus said...

Tahniah kak shida

Aisya A. said...

wah, dah 100.. tahniah kak shida.. semoga makin berjaya lagi lepas ni. :)

caliph shuriken said...

congratz, shida.. smoga trus murah rezki ^^

mummyriena said...

byk betull tahniah yer shida..

Mimi Azirah said...

tahniah shida

azizah :) said...

wahhh bestnyaa.. murah rezeki shida dgn nuffnang ni.. tahniah

Maria Firdz said...

Tahniah shida... Mmg pakar nuff ni...

Ezad Skytech said...

tahniah shida...da 100 CPUV tu...banyak kot...ezad tak sampai pun lagi...hee

MAT NOR said...

Alhamdulillah dan Tahniah

Cik Itah@RRP said...

salam. tahniah tahniahh :)) murah rezeki :)