Cpuv Campaign ke 99 dari Nuffnang | Huawei Ascend P7 | Dunia sebenar Shida Cpuv Campaign ke 99 dari Nuffnang | Huawei Ascend P7

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 12 June 2014

Cpuv Campaign ke 99 dari Nuffnang | Huawei Ascend P7

Assalammualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah pejam celik pejam celik dah 99 cpuv campaign yang shida dapat sepanjang shida bersama Nuffnang, lagi 1 cpuv saja lagi untuk cukupkan 100 cpuv campaign untuk tahun ke 4 shida bersama Nuffnang ni. Dapat yang ke 100 bolehlah shida cashout untuk sesi 2014 ni. Walau pun shida agak sibuk dalam 2 minggu yang lepas tapi alhamdulillah shida dapat juga cpuv ni. Kita tunggu cukup 100 cpuv campaign lepas tu shida mulakan segmen nuffnang ok. Hadiah lama dah ready nanti shida up gambar. Untuk cpuv campaign ke 99 ada 1 lagi cpuv tengah running yang lain semua credited dah. Mana taknya 2minggu tak update tak buka blog huhuu.. redha sudah :) Iklan ke 99 Huawei Ascend P7 Thanks Nuffnang!


25 Jari Ohsem:

Kisah Si Dairy said...

tahniah shida...wah..banyak la yang sedang on going tu ye...masyuk..

nor nazliana said...

wah masyuk walau pun 5sen..

Ainim Suju said...

tahniah ya..nanti nak check jugalah

aisyah ambris said...

untungnya dah boleh cash out...

cik kanta coklat said...

Cpuv ke 99.. wahh bestnya shida. Congrats ya :)

ANa Ahmad said...

tahniah kak shida... ni adalah rezeki kak shida hehe.. tak update pun dpt cpuv,, mmg rezeki tu.. tmbh klu update lg la masyukkk hehe :)

Ann said...

wahh..thaniah!

Azhafizah Md Nor said...

same jugak dapat campaign ni..congrats Shida!

Sukma Haron said...

tahniah shida...

Mimi Azirah said...

Tahniah shida...

Sally Yatiey said...

Tahniah ;D

Sally Yatiey said...

Tahniah ;D

Diana Rashid said...

Tahniah shida..
tak lama je lagi nak buat GA tu.heheeh

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum.. dunia shida,

tahniah.. dunia shida, walaupun nuffnang sekarang agak kurang bagi cpuv..

mselim3

Maria Firdz said...

Tahniah shida...

sue zainun said...

wahhh banyaknya..

Aisya A. said...

dapat jugak ni. hehe..
tahniah kak shida. :D

azizah :) said...

masyukk.. rezeki untuk shida.. tahniah!

mummyriena said...

wahhh..masyukk shida hehee :)

Sya Mimie said...

Tahniah. Bnyknya cpuv yng dh dtng menyinggah.murah rezeki selalu.. :)

Sya Mimie said...

Tahniah. Bnyknya cpuv yng dh dtng menyinggah.murah rezeki selalu.. :)

Nadia Johari said...

Tahniah shida..nad ntah bile nk cashout

Fuza Musa said...

Wah dah ke 99? Murah rezki u

shahdiana said...

tahniah banyak kepada shida...teringin jugak nak dapat income daripada nuffnang..sikit pun takpe...tapi tak dapat nak maintain updated blog & BW la shida..shida bagilah tips sikit dekat kak yana ye... :D

MAT NOR said...

alhamdulillah murah rezeki, tahniah