Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Thursday, 12 June 2014

Cpuv Campaign ke 99 dari Nuffnang | Huawei Ascend P7

Assalammualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah pejam celik pejam celik dah 99 cpuv campaign yang shida dapat sepanjang shida bersama Nuffnang, lagi 1 cpuv saja lagi untuk cukupkan 100 cpuv campaign untuk tahun ke 4 shida bersama Nuffnang ni. Dapat yang ke 100 bolehlah shida cashout untuk sesi 2014 ni. Walau pun shida agak sibuk dalam 2 minggu yang lepas tapi alhamdulillah shida dapat juga cpuv ni. Kita tunggu cukup 100 cpuv campaign lepas tu shida mulakan segmen nuffnang ok. Hadiah lama dah ready nanti shida up gambar. Untuk cpuv campaign ke 99 ada 1 lagi cpuv tengah running yang lain semua credited dah. Mana taknya 2minggu tak update tak buka blog huhuu.. redha sudah :) Iklan ke 99 Huawei Ascend P7 Thanks Nuffnang!


25 comments:

  1. tahniah shida...wah..banyak la yang sedang on going tu ye...masyuk..

    ReplyDelete
  2. tahniah ya..nanti nak check jugalah

    ReplyDelete
  3. untungnya dah boleh cash out...

    ReplyDelete
  4. Cpuv ke 99.. wahh bestnya shida. Congrats ya :)

    ReplyDelete
  5. tahniah kak shida... ni adalah rezeki kak shida hehe.. tak update pun dpt cpuv,, mmg rezeki tu.. tmbh klu update lg la masyukkk hehe :)

    ReplyDelete
  6. same jugak dapat campaign ni..congrats Shida!

    ReplyDelete
  7. Tahniah shida..
    tak lama je lagi nak buat GA tu.heheeh

    ReplyDelete
  8. Assalammualaikum.. dunia shida,

    tahniah.. dunia shida, walaupun nuffnang sekarang agak kurang bagi cpuv..

    mselim3

    ReplyDelete
  9. dapat jugak ni. hehe..
    tahniah kak shida. :D

    ReplyDelete
  10. masyukk.. rezeki untuk shida.. tahniah!

    ReplyDelete
  11. wahhh..masyukk shida hehee :)

    ReplyDelete
  12. Tahniah. Bnyknya cpuv yng dh dtng menyinggah.murah rezeki selalu.. :)

    ReplyDelete
  13. Tahniah. Bnyknya cpuv yng dh dtng menyinggah.murah rezeki selalu.. :)

    ReplyDelete
  14. Tahniah shida..nad ntah bile nk cashout

    ReplyDelete
  15. Wah dah ke 99? Murah rezki u

    ReplyDelete
  16. tahniah banyak kepada shida...teringin jugak nak dapat income daripada nuffnang..sikit pun takpe...tapi tak dapat nak maintain updated blog & BW la shida..shida bagilah tips sikit dekat kak yana ye... :D

    ReplyDelete
  17. alhamdulillah murah rezeki, tahniah

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.