Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 14 June 2014

Hadiah dari Blogger ziezah.com dan mamaniza.com

Assalamualaikum, peace upon you.
Rasa seronok bila ada blogger beri kita hadiah kan? shida orang pertama yang seronok dan bersyukur jika ada diantara blogger yang sudi beri hadiah sebagai tanda kenangan ketika berbloging. Thanks kepada Blogger Jiejah atas pemberian set butang dari sabah ni. Blog jiejah yang baru berdomain www.ziezah.com sangat mudah nak ingat, jiejah pandai pilih kan hehee :) Hadiah yang shida dapat ni dari Top Komen Blog Jiejah, bukan sahaja shida ada juga beberapa rakan blogger yang juga menjadi top komen blog shida. Tahniah shida ucapkan. Set Butang ni warna biru rasa sweet je tengok, Inshaa Allah raya shida boleh pakai sebab rasanya baju raya tahun ni Biru jika tak ada apa-apa cadangan lain. Thanks ya jiejah :)
Hadiah kedua ni pula dari Blogger Mamaniza, baru-baru ni mama ada anjurkan Giveaway dan shida diantara yang bertuah memenangi cabutan tersebut so dapatlah tasbih comel limited dari mamaniza :) Thanks mama dan salam perkenalan dari Shida ya :) Maaf agak lambat update baru selesai dengan kesibukan kenduri kendara dirumah minggu lepas :) Mama juga salah satu pengomen tegar blog shida jom terjah blog mama www.mamaniza.com :)


22 comments:

  1. wahh.. x sangka blog jijah dh tukar domain, huh..

    hepi weekend, shida ^^

    ReplyDelete
  2. suka tengok yang tasbih tu..
    banyak peranan dekat situ :)

    ReplyDelete
  3. dapat gak dari kak jijah. hehe.
    tahniah kak shida. :D

    ReplyDelete
  4. Wah, bestnya! Tahniah Shida..

    ReplyDelete
  5. seronok dapat hadiah kan. Alhamdulillah..congrats Shida

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah selamat dah sampai.. terima kasih sudi singgah blog jijah :) semoga persahabatan ni kekal selamanya

    ReplyDelete
  7. Tasbih bukan sekadar cantik, banyak manfaatnya.

    ReplyDelete
  8. Tahniah.. Cantik hdiah2 tu.. :)

    ReplyDelete
  9. Murah rezeki akak... tahniah!^^

    ReplyDelete
  10. mmg seronok bile dpt hadiah ni. sape tk suke kan? tahniah! :)

    ReplyDelete
  11. betul tu...bila dapat apa-apa hadiah hasil blogging mesti kita rasa happy bangat kan...

    ReplyDelete
  12. tapi tasbih tu memang comel kan...

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.