Hadiah dari Blogger ziezah.com dan mamaniza.com | Dunia sebenar Shida Hadiah dari Blogger ziezah.com dan mamaniza.com

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 14 June 2014

Hadiah dari Blogger ziezah.com dan mamaniza.com

Assalamualaikum, peace upon you.
Rasa seronok bila ada blogger beri kita hadiah kan? shida orang pertama yang seronok dan bersyukur jika ada diantara blogger yang sudi beri hadiah sebagai tanda kenangan ketika berbloging. Thanks kepada Blogger Jiejah atas pemberian set butang dari sabah ni. Blog jiejah yang baru berdomain www.ziezah.com sangat mudah nak ingat, jiejah pandai pilih kan hehee :) Hadiah yang shida dapat ni dari Top Komen Blog Jiejah, bukan sahaja shida ada juga beberapa rakan blogger yang juga menjadi top komen blog shida. Tahniah shida ucapkan. Set Butang ni warna biru rasa sweet je tengok, Inshaa Allah raya shida boleh pakai sebab rasanya baju raya tahun ni Biru jika tak ada apa-apa cadangan lain. Thanks ya jiejah :)
Hadiah kedua ni pula dari Blogger Mamaniza, baru-baru ni mama ada anjurkan Giveaway dan shida diantara yang bertuah memenangi cabutan tersebut so dapatlah tasbih comel limited dari mamaniza :) Thanks mama dan salam perkenalan dari Shida ya :) Maaf agak lambat update baru selesai dengan kesibukan kenduri kendara dirumah minggu lepas :) Mama juga salah satu pengomen tegar blog shida jom terjah blog mama www.mamaniza.com :)


22 Jari Ohsem:

caliph shuriken said...

wahh.. x sangka blog jijah dh tukar domain, huh..

hepi weekend, shida ^^

ANa Ahmad said...

suka tengok yang tasbih tu..
banyak peranan dekat situ :)

Kisah Si Dairy said...

cantiknya tasbih tu shida,,,

Ezy Loy said...

cantik brooch tu..

Aisya A. said...

dapat gak dari kak jijah. hehe.
tahniah kak shida. :D

Nor Salmi said...

Wah, bestnya! Tahniah Shida..

Azhafizah Md Nor said...

seronok dapat hadiah kan. Alhamdulillah..congrats Shida

azizah :) said...

Alhamdulillah selamat dah sampai.. terima kasih sudi singgah blog jijah :) semoga persahabatan ni kekal selamanya

Cik Asma BLuppy said...

cantek tu.

Sally Yatiey said...

Tahniah ;D

YANG UNIQUE™ said...

tahniah kak ;)

mummyriena said...

cantik tasbih tu shida :)

MAT NOR said...

Tasbih bukan sekadar cantik, banyak manfaatnya.

Mimi Azirah said...

Tahniah shida...

Sya Mimie said...

Tahniah.. Cantik hdiah2 tu.. :)

deno said...

Murah rezeki akak... tahniah!^^

Nadia Johari said...

Cantiknyaa

CXopportunities said...

mmg seronok bile dpt hadiah ni. sape tk suke kan? tahniah! :)

Fuza Musa said...

Tahniah..cantik hadiah tu

shahdiana said...

betul tu...bila dapat apa-apa hadiah hasil blogging mesti kita rasa happy bangat kan...

shahdiana said...

tapi tasbih tu memang comel kan...

Maria Firdz said...

Tahniah shida...