Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 15 June 2014

Hadiah Ephyra dan T-shirt Ephyra dah sampai ke tangan dengan selamat

Assalammualaikum, peace upon you.
Hadiah Ephyra dan T-shirt Ephyra dah sampai ke tangan dengan selamat, terima kasih tak terhingga kepada Ephyra2u dan Pengasas Ephyra iaitu Puan Amiza sebab sudi memilih blog shida buat kali keduanya Giveaway Ephyra ini dijalankan. Tak lupa juga shida ucapkan kepada Blogger Mialiana kerana menganjurkan Giveaway yang superb awesome ini dan memberi juga ruang kepada semua blogger menjadi pengguna Produk Ephyra yang terlajak laris ini. So kalau nak tengok result kena lah tunggu selepas 30hari menggunakan Ephyra. Seperti sebelum ini ephyra sedikit sebanyak membantu dalam masalah kulit dan jerawat shida so dengan harapan yang tinggi harap ephyra boleh membantu lebih lagi menanangi masalah kulit dan jerawat ini. Sama-sama doakan dan berusaha untuk Cantik, Sihat dan Bertenaga bersama Ephyra!


21 comments:

  1. wahh hehe tahniah kak shida :)
    erm sebelum terlupa, nak tanya sikit.

    ephyra ni lelaki macam AA ni boleh guna juga tak kak shida?

    ReplyDelete
  2. tahniah! :) bestnye! cx mmg bkn jns yg luck kalau join ape2 pon. kih3.

    ReplyDelete
  3. wahhh... thanks shida. gud luck untuk fasa kedua...

    ReplyDelete
  4. tahniah shida. good luck ye :)

    ReplyDelete
  5. wah hihi congrats kak shidaa <333

    ReplyDelete
  6. tahniah kak :)
    wahh ephyra la..

    ReplyDelete
  7. Tahniah.. Moga dpt ke peringkat seterusnya..

    ReplyDelete
  8. Congrats Shida..makin flawless la ni.All the best untuk next fasa

    ReplyDelete
  9. bestnyaaa siap dapat tshirt lagi.. tahniah shida

    ReplyDelete
  10. Wah tahniah kak! Hari tu dah agak kak shida mesti menang :)

    ReplyDelete
  11. Samala kite..harap boleh mmbntu mslh jerawat ni

    ReplyDelete
  12. tahniah shida..lepas ni lagi glowing mowing la shida ye tak...

    ReplyDelete
  13. sy pny ephyra pun baru je smpai..
    elokla bukan puasa nak raya dapat tgk perubahan..

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.