Hadiah Ephyra dan T-shirt Ephyra dah sampai ke tangan dengan selamat | Dunia sebenar Shida Hadiah Ephyra dan T-shirt Ephyra dah sampai ke tangan dengan selamat

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Sunday, 15 June 2014

Hadiah Ephyra dan T-shirt Ephyra dah sampai ke tangan dengan selamat

Assalammualaikum, peace upon you.
Hadiah Ephyra dan T-shirt Ephyra dah sampai ke tangan dengan selamat, terima kasih tak terhingga kepada Ephyra2u dan Pengasas Ephyra iaitu Puan Amiza sebab sudi memilih blog shida buat kali keduanya Giveaway Ephyra ini dijalankan. Tak lupa juga shida ucapkan kepada Blogger Mialiana kerana menganjurkan Giveaway yang superb awesome ini dan memberi juga ruang kepada semua blogger menjadi pengguna Produk Ephyra yang terlajak laris ini. So kalau nak tengok result kena lah tunggu selepas 30hari menggunakan Ephyra. Seperti sebelum ini ephyra sedikit sebanyak membantu dalam masalah kulit dan jerawat shida so dengan harapan yang tinggi harap ephyra boleh membantu lebih lagi menanangi masalah kulit dan jerawat ini. Sama-sama doakan dan berusaha untuk Cantik, Sihat dan Bertenaga bersama Ephyra!


21 Jari Ohsem:

ANa Ahmad said...

wahh hehe tahniah kak shida :)
erm sebelum terlupa, nak tanya sikit.

ephyra ni lelaki macam AA ni boleh guna juga tak kak shida?

CXopportunities said...

tahniah! :) bestnye! cx mmg bkn jns yg luck kalau join ape2 pon. kih3.

Mia Liana said...

wahhh... thanks shida. gud luck untuk fasa kedua...

Ezy Loy said...

tahniah shida!

Nurul Faiz said...

tahniah shida. good luck ye :)

Aqilah Azmi said...

wah hihi congrats kak shidaa <333

Fuza Musa said...

Semoga Berjaya :)

Sally Yatiey said...

Tahniah ;D

Sally Yatiey said...

Tahniah ;D

YANG UNIQUE™ said...

tahniah kak :)
wahh ephyra la..

mummyriena said...

tahniah shida :)

Mimi Azirah said...

Tahniah shida

Sya Mimie said...

Tahniah.. Moga dpt ke peringkat seterusnya..

Azhafizah Md Nor said...

Congrats Shida..makin flawless la ni.All the best untuk next fasa

Azwar Syuhada said...

Tahniah kak shida.. :)

azizah :) said...

bestnyaaa siap dapat tshirt lagi.. tahniah shida

deno said...

Wah tahniah kak! Hari tu dah agak kak shida mesti menang :)

Nadia Johari said...

Samala kite..harap boleh mmbntu mslh jerawat ni

shahdiana said...

tahniah shida..lepas ni lagi glowing mowing la shida ye tak...

Maria Firdz said...

Selamat berephyra shida...

Lin Azlina said...

sy pny ephyra pun baru je smpai..
elokla bukan puasa nak raya dapat tgk perubahan..