Hadiah untuk Segmen bersama Nuffnang | Dunia sebenar Shida Hadiah untuk Segmen bersama Nuffnang

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Saturday, 21 June 2014

Hadiah untuk Segmen bersama Nuffnang

Assalammualaikum, peace upon you.
Hadiah untuk Segmen bersama Nuffnang | ok ini antara hadiah yang shida tawarkan dalam Segmen bersama Nuffnang esok :) hadiah tak seberapa pun tapi ikhlas shida beri kepada pembaca setia semua :) Segmen ini berlangsung sempena ke 100 Cpuv Campaign shida, tak percaya?? klik sini ya! entri masih fresh lagi hehee. Jika shida menang cash dari Giveaway Cash RM150 MrJocko akan tambah wang tunai dalam Segmen ni nanti "kalau menanglah" :) Syarat sangat-sangat mudah sebab shida sorang saja yang sponser semua hadiah ni :) Hadiah (5 Button Badge Nuffnang + 14 Bookmark Nuffnang + 5 Voucher dari Watsons + Cash/Topup jika menang) yang shida beri kepada 14 pemenang di pecahkan kepada 2 kategori iaitu 5 pemenang untuk Best Entri dan 9 pemenang untuk random dari shida sendiri. So Good Luck semua yang join nanti :)

jika ada penambahan hadiah akan shida update di dalam entri ini :)


21 Jari Ohsem:

Azwar Syuhada said...

Nak joinlah nanti,.hahaah..

aisyah ambris said...

Waah comelnye badge tu..

ANa Ahmad said...

cantiknya button badge tu :)
tak sabar nak join ni..

Nurul Baidurah said...

wah..ndak sabar rasanya nak join...mcm best jer..

Syuhada Salleh said...

hadiah best!

Ayuni Sara said...

woahh...cam best jerkk..esok eh mula??

Azhafizah Md Nor said...

wahh menarik ni..InshAllah akan join :)

Siti Aisyah said...

huhu..aisyah nk join la. nmpk cm best je

Mama Idlan Irsyad said...

tak sabar nak join...

Nurul Faiz said...

menarik ni. tak sabar nak tunggu kemunculan segmen shida.

Fuza Musa said...

Wow..menarik ni

Haneeza Mohamad said...

awesome!!!! :-D

Sally Yatiey said...

Nak joinnnnnn ;D

mummyriena said...

nak join lah nnt :)

Sukma Haron said...

Wow...interested

Mimi Azirah said...

hadiah memg menarik

Yumida Huda said...

beznye..ada voucher..nak nak

azizah :) said...

hadiahh best2 semua.. harap2 sempat join ni..

Maria Firdz said...

Menarik hadiahnya...

Ezad Skytech said...

mesti ramai yang join ni nanti...:D

mummyriena said...

menarik hadiahnye..aku suka button tu shida hehee ;)