Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 21 June 2014

Hadiah untuk Segmen bersama Nuffnang

Assalammualaikum, peace upon you.
Hadiah untuk Segmen bersama Nuffnang | ok ini antara hadiah yang shida tawarkan dalam Segmen bersama Nuffnang esok :) hadiah tak seberapa pun tapi ikhlas shida beri kepada pembaca setia semua :) Segmen ini berlangsung sempena ke 100 Cpuv Campaign shida, tak percaya?? klik sini ya! entri masih fresh lagi hehee. Jika shida menang cash dari Giveaway Cash RM150 MrJocko akan tambah wang tunai dalam Segmen ni nanti "kalau menanglah" :) Syarat sangat-sangat mudah sebab shida sorang saja yang sponser semua hadiah ni :) Hadiah (5 Button Badge Nuffnang + 14 Bookmark Nuffnang + 5 Voucher dari Watsons + Cash/Topup jika menang) yang shida beri kepada 14 pemenang di pecahkan kepada 2 kategori iaitu 5 pemenang untuk Best Entri dan 9 pemenang untuk random dari shida sendiri. So Good Luck semua yang join nanti :)

jika ada penambahan hadiah akan shida update di dalam entri ini :)


21 comments:

  1. Waah comelnye badge tu..

    ReplyDelete
  2. cantiknya button badge tu :)
    tak sabar nak join ni..

    ReplyDelete
  3. wah..ndak sabar rasanya nak join...mcm best jer..

    ReplyDelete
  4. woahh...cam best jerkk..esok eh mula??

    ReplyDelete
  5. wahh menarik ni..InshAllah akan join :)

    ReplyDelete
  6. huhu..aisyah nk join la. nmpk cm best je

    ReplyDelete
  7. menarik ni. tak sabar nak tunggu kemunculan segmen shida.

    ReplyDelete
  8. beznye..ada voucher..nak nak

    ReplyDelete
  9. hadiahh best2 semua.. harap2 sempat join ni..

    ReplyDelete
  10. mesti ramai yang join ni nanti...:D

    ReplyDelete
  11. menarik hadiahnye..aku suka button tu shida hehee ;)

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.