Hadiah untuk Segmen bersama Nuffnang | Dunia sebenar Shida Hadiah untuk Segmen bersama Nuffnang

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Saturday, 21 June 2014

Hadiah untuk Segmen bersama Nuffnang

Assalammualaikum, peace upon you.
Hadiah untuk Segmen bersama Nuffnang | ok ini antara hadiah yang shida tawarkan dalam Segmen bersama Nuffnang esok :) hadiah tak seberapa pun tapi ikhlas shida beri kepada pembaca setia semua :) Segmen ini berlangsung sempena ke 100 Cpuv Campaign shida, tak percaya?? klik sini ya! entri masih fresh lagi hehee. Jika shida menang cash dari Giveaway Cash RM150 MrJocko akan tambah wang tunai dalam Segmen ni nanti "kalau menanglah" :) Syarat sangat-sangat mudah sebab shida sorang saja yang sponser semua hadiah ni :) Hadiah (5 Button Badge Nuffnang + 14 Bookmark Nuffnang + 5 Voucher dari Watsons + Cash/Topup jika menang) yang shida beri kepada 14 pemenang di pecahkan kepada 2 kategori iaitu 5 pemenang untuk Best Entri dan 9 pemenang untuk random dari shida sendiri. So Good Luck semua yang join nanti :)

jika ada penambahan hadiah akan shida update di dalam entri ini :)


21 Jari Ohsem:

Azwar Syuhada said...

Nak joinlah nanti,.hahaah..

Anonymous said...

Waah comelnye badge tu..

Unknown said...

cantiknya button badge tu :)
tak sabar nak join ni..

Anum Abdullah said...

wah..ndak sabar rasanya nak join...mcm best jer..

Unknown said...

hadiah best!

Ayuni Sara said...

woahh...cam best jerkk..esok eh mula??

Azhafizah MN said...

wahh menarik ni..InshAllah akan join :)

Unknown said...

huhu..aisyah nk join la. nmpk cm best je

jamilahamzah said...

tak sabar nak join...

Dingdang said...

menarik ni. tak sabar nak tunggu kemunculan segmen shida.

Unknown said...

Wow..menarik ni

NEEZA said...

awesome!!!! :-D

Unknown said...

Nak joinnnnnn ;D

mummyriena said...

nak join lah nnt :)

Sukma said...

Wow...interested

Mimie said...

hadiah memg menarik

Unknown said...

beznye..ada voucher..nak nak

Unknown said...

hadiahh best2 semua.. harap2 sempat join ni..

Maria Firdz said...

Menarik hadiahnya...

Ezad Skytech said...

mesti ramai yang join ni nanti...:D

mummyriena said...

menarik hadiahnye..aku suka button tu shida hehee ;)