Nuffnang Berwajah Baru | Cpuv Campaign ke 101 Bulgogi Brothers Korean BBQ | Dunia sebenar Shida Nuffnang Berwajah Baru | Cpuv Campaign ke 101 Bulgogi Brothers Korean BBQ

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 26 June 2014

Nuffnang Berwajah Baru | Cpuv Campaign ke 101 Bulgogi Brothers Korean BBQ

Assalamualaikum, peace upon you.
Nuffnang Berwajah Baru, korang dah tengok belum? kalau belum pi la buka laa ni memang lain tau. Kerap juga Nuffnang ni salin baju web depa ni. Kali ni nampak macam lebih byk warna biru hehee.. Harussslah biru kan hehee :) dia tahu kot shida pun suka warna biru :) Ada yang lagi best sebenarnya shida dapat lagi CPUV Campaign ke 101 iklan dari Bulgogi Brothers Korean BBQ, actually agak pelik dengan nama iklan shida ni sebab tak pernah nampak lagi menari-nari dalam blog shida cuma harapan ia kekal lama lah :) So far dah ada 4 cpuv campaign yang on going, harap lama-lama duduk dalam blog ni. Boleh shida cahout lepas tu kalau dah tak ada cpuv campaign sekiranya dapat lagi shida tunggu lah sampai puas hati nak cashout :) Thanks Nuffnang :)


11 Jari Ohsem:

ANa Ahmad said...

tahniah kak shida :)
ha'ah nuffnang dah berwajah baru dan berwarna biru hehe :)

Sya Mimie said...

Alhamdulillah... Tahniah.. :)

Cik Asma BLuppy said...

banyaknya cpuv die. kite punyer sikit aje.

Nurul Baidurah said...

ya lah...betul lah..nuffnang dah bertukar wajah dah..

Sally Yatiey said...

Tahniah kak ;)

azizah :) said...

cantik kan.. warna biru.. tulisan pon comel

husna zahidi said...

tahniah kak shida..:)

mummyriena said...

tahniah shida! =)

Maria Firdz said...

Alhamdulillah... Tahniah shida..

Azhafizah Md Nor said...

nampak lebih matang wajah baru nuff kan :)

Sukma Haron said...

Tahniah