Thursday, 26 June 2014

Nuffnang Berwajah Baru | Cpuv Campaign ke 101 Bulgogi Brothers Korean BBQ

Assalamualaikum, peace upon you.
Nuffnang Berwajah Baru, korang dah tengok belum? kalau belum pi la buka laa ni memang lain tau. Kerap juga Nuffnang ni salin baju web depa ni. Kali ni nampak macam lebih byk warna biru hehee.. Harussslah biru kan hehee :) dia tahu kot shida pun suka warna biru :) Ada yang lagi best sebenarnya shida dapat lagi CPUV Campaign ke 101 iklan dari Bulgogi Brothers Korean BBQ, actually agak pelik dengan nama iklan shida ni sebab tak pernah nampak lagi menari-nari dalam blog shida cuma harapan ia kekal lama lah :) So far dah ada 4 cpuv campaign yang on going, harap lama-lama duduk dalam blog ni. Boleh shida cahout lepas tu kalau dah tak ada cpuv campaign sekiranya dapat lagi shida tunggu lah sampai puas hati nak cashout :) Thanks Nuffnang :)


11 comments:

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.