Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Saturday, 28 June 2014

Segmen I Love Nuffnang by Dunia sebenar Shida

Assalammualaikum, peace upon you.
Segmen I Love Nuffnang by Dunia sebenar Shida | mesti ramai yang tertanya-tanya kenapa shida beria-ria sangat nak buat segmen ni kan. Sebenarnya shida nak luah rasa bersyukur shida kerana selama shida bersama Nuffnang banyak juga dengan duit atau pendapatan bersama Nuffnang ini sedikit sebanyak membantu shida dari segi kewangan dari sikit-sikit lama-lama jadi bukit tapi baru bukit rendah belum bukit tinggi lagi hehee :) tapi walau apa pun shida tetap bersyukur :) Jadi sempena cpuv campaign ke 100 ni shida ada niat nak buat sesuatu kenangan kepada semua Nuffnang members yang join segmen ni tetapi khas kepada yang terpilih dan layak sahaja (pemenang) mengikut kategori hadiah yang shida buat. So kita teruskan dengan syarat-syarat segmen terlebih dahulu :
  1. WAJIB: Follow Blog + Add Facebook + Like Fanpage + Follow Istagram + Follow google+ & Follow Twitter  *shida memang tak link kan sebab semua detail ada dalam blog (sidebar) ni juga just klik saja ok :)
  2. WAJIB: klik button share facebook entri ini, G+ entri ini, tweet entri ini dan like entri ini .
  3. WAJIB: Buat satu entri bertajuk Segmen I Love Nuffnang by Dunia sebenar Shida
  4. WAJIB: Copy Banner segmen dan link kan ke entri segmen
  5. WAJIB: Di dalam entri anda Nyatakan pengalaman anda bersama Nuffnang sebagai contoh : cerita tentang mula-mula dapat cheque ke, dapat cpuv campaign ke, pergi event ke atau lain-lain cerita hanya berkenaan dengan Nuffnang sahaja.
  6. WAJIB: Dah siap entrinya, copy link entri dan paste pada komen entri ini sahaja.
  7. Mula : 22 June 2014 (ahad) dan Tamat : 28 June 2014 (sabtu)  *berlangsung selama seminggu
  8. Pengumuman pemenang pada :  1 July 2014 (selasa)




Mungkin juga anda ingin baca entri-entri ini :


58 comments:

  1. http://www.syuhadasalleh.my/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html

    ReplyDelete
  2. JOIN...

    http://www.linazlina.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html

    TQ

    ReplyDelete
  3. AA nak join ni..

    bismillahirrohmanirrohim.. :)

    http://amad-jalanan.blogspot.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html

    ReplyDelete
  4. Fiza joined :)

    http://www.azhafizah.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html

    ReplyDelete
  5. Join!

    http://amirnawawi.com/pengalaman-bersama-nuffnang/

    ReplyDelete
  6. http://tehaalarh.blogspot.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html

    ReplyDelete
  7. timm join!
    http://timmbill91.blogspot.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html

    ReplyDelete
  8. Sshnya syarat. X dpt nak join. Sob sob sob. All d best utk semua.

    ReplyDelete
  9. saya join..
    takde instagram
    http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html

    ReplyDelete
  10. saya join tapi tak de akaun insta n tweeter.
    http://cikdelimamerah.blogspot.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html

    ReplyDelete
  11. susah ar syaratnya..tak dpt join lah ni...

    ReplyDelete
  12. bismillah
    http://madihahdaisy.blogspot.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html

    ReplyDelete
  13. salam
    saya join :)

    http://zanahassan-zana.blogspot.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html

    ReplyDelete
  14. akak join
    http://www.kisahsidairy.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html

    ReplyDelete
  15. saya join...
    http://nurrahabdullah.blogspot.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html

    ReplyDelete
  16. http://lifeisgreatwithme.blogspot.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum. Bismillah. Join.

    http://mydreamhigh123.blogspot.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html

    ReplyDelete
  18. http://www.opzzpinky.my/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html

    ReplyDelete
  19. Insha Allah... Akn join jika berkesempatan..

    ReplyDelete
  20. Azwa join..

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html

    ReplyDelete
  21. Join

    http://travellogdin.blogspot.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html

    ReplyDelete
  22. http://msvelentine.blogspot.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html

    ReplyDelete
  23. menarik... nanti bila lapang sikit akak join eh.. tungguuu ...

    ReplyDelete
  24. salam sis. sy join :)

    http://ramaramapendek.blogspot.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html

    ReplyDelete
  25. salam... saya join ye...

    http://www.mycherita.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html

    ReplyDelete
  26. JOIN......
    http://ceritamayapersada.blogspot.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html

    ReplyDelete
  27. CN join ;)

    http://www.cekgunorazimah.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html

    ReplyDelete
  28. join yer
    http://adna2029.blogspot.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html

    ReplyDelete
  29. http://norminieza.blogspot.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html

    ReplyDelete
  30. hehe... banyak syarat wajib ye... ;)

    ReplyDelete
  31. http://www.ieyzartdsyahieyr92.my/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html

    ReplyDelete
  32. http://yangbaik.blogspot.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html

    tq

    ReplyDelete
  33. join :D

    http://www.zazazehra.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html

    ReplyDelete
  34. join :D

    http://www.zazazehra.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html

    ReplyDelete
  35. Salam... saya join...

    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html

    ReplyDelete
  36. Akak pun join sini

    http://fuzamusa.blogspot.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html

    ReplyDelete
  37. dah join syg

    http://www.shedaucu.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar-shida.html

    ReplyDelete
  38. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  39. ena join!

    http://www.ladyainaa.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html

    ReplyDelete
  40. slamat berjaya dengan nuffnang la semua ye ;)

    ReplyDelete
  41. HEhe..nk join tp sy xde IG n twiter T_T ..kan wajib follow sume tu >_<

    ReplyDelete
  42. http://umikasum.blogspot.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html

    ReplyDelete
  43. http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html

    ReplyDelete
  44. http://eirna-nurasikin.blogspot.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunis-sebenar.html

    ReplyDelete
  45. hai shida.. jijah join

    http://www.ziezah.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html

    ReplyDelete
  46. saya join :)

    http://aniesaahmad.blogspot.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html

    ReplyDelete
  47. http://cikgufaizcute.blogspot.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html

    ReplyDelete
  48. saya join..

    http://seindahcerita.blogspot.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html

    ReplyDelete
  49. Saya join kak shida. ^___^

    http://www.ainizakaria.my/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar_3525.html

    ReplyDelete
  50. Saya join kak shida. ^___^

    http://www.ainizakaria.my/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar_3525.html

    p/s: Kak shida, maaf ya kalau saya ter"submit" komen banyak kali..Line internet too slow..hehe. Maaf ya.

    ReplyDelete
  51. Kak Shida! ;) Nad join ye

    http://nad-lifeisfun.blogspot.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html

    ReplyDelete
  52. http://www.rafinamimi.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html

    ReplyDelete
  53. Assalamualaikum.. saya joint..
    http://kasihkuamani.blogspot.com/2015/07/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html

    ReplyDelete
  54. Thank you, that was just an awesome post!!!.....

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.