Segmen I Love Nuffnang by Dunia sebenar Shida telah pun TAMAT | Dunia sebenar Shida Segmen I Love Nuffnang by Dunia sebenar Shida telah pun TAMAT

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Sunday, 29 June 2014

Segmen I Love Nuffnang by Dunia sebenar Shida telah pun TAMAT

Assalammualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah, akhirnya TAMAT sudah  Segmen I Love Nuffnang by Dunia sebenar Shida, diminta semua peserta semak link masing-masing pada SENARAI PESERTA dan juga minta ALERT pada Pengumuman Pemenang  Segmen I Love Nuffnang by Dunia sebenar Shida pada 1 July 2014 iaitu pada hari selasa nanti. Terima kasih kepada semua peserta dan kawan-kawan rapat yang support dan join segmen ini :) Nantikan Keputusan pemenang sebab ada kejutan sikit :) Tunggu ya :) sambil tu boleh Blogwalking ke blog peserta yang lain untuk membaca pengalaman mereka yang sememangnya so sweet :) Good Luck semua :)


9 Jari Ohsem:

Dingdang said...

surprise... hihi

Unknown said...

wah.. dah tamat..
tak sabar nak tahu sapa pemenangnye hehe

anys nadhilah said...

good luckkk

kisah si dairy said...

alhamdulillah...nak tunggu la resultnya pulak kan..

Azhafizah MN said...

berdebar menanti keputusan ni

Mimie said...

hehehe...pdn muke akak xsmpt join...huhuhu

Syamimi Saad said...

Sy xdan join sebab tahu entry msti x mnrik mcm kawan2 lain.. Hehe

Cik Rose said...

Ros pun tak berkesempatan nak join.

NEEZA said...

tak dapat nak join :(