Segmen I Love Nuffnang by Dunia sebenar Shida telah pun TAMAT | Dunia sebenar Shida Segmen I Love Nuffnang by Dunia sebenar Shida telah pun TAMAT

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Sunday, 29 June 2014

Segmen I Love Nuffnang by Dunia sebenar Shida telah pun TAMAT

Assalammualaikum, peace upon you.
Alhamdulillah, akhirnya TAMAT sudah  Segmen I Love Nuffnang by Dunia sebenar Shida, diminta semua peserta semak link masing-masing pada SENARAI PESERTA dan juga minta ALERT pada Pengumuman Pemenang  Segmen I Love Nuffnang by Dunia sebenar Shida pada 1 July 2014 iaitu pada hari selasa nanti. Terima kasih kepada semua peserta dan kawan-kawan rapat yang support dan join segmen ini :) Nantikan Keputusan pemenang sebab ada kejutan sikit :) Tunggu ya :) sambil tu boleh Blogwalking ke blog peserta yang lain untuk membaca pengalaman mereka yang sememangnya so sweet :) Good Luck semua :)


9 Jari Ohsem:

Nurul Faiz said...

surprise... hihi

ANa Ahmad said...

wah.. dah tamat..
tak sabar nak tahu sapa pemenangnye hehe

Nys Anis said...

good luckkk

Kisah Si Dairy said...

alhamdulillah...nak tunggu la resultnya pulak kan..

Azhafizah Md Nor said...

berdebar menanti keputusan ni

Mimi Azirah said...

hehehe...pdn muke akak xsmpt join...huhuhu

Sya Mimie said...

Sy xdan join sebab tahu entry msti x mnrik mcm kawan2 lain.. Hehe

ros_reeza said...

Ros pun tak berkesempatan nak join.

Haneeza Mohamad said...

tak dapat nak join :(