Selamat Berpuasa kepada semua bloggers dan pembaca setia DSS | Niat Puasa Sebulan | Dunia sebenar Shida Selamat Berpuasa kepada semua bloggers dan pembaca setia DSS | Niat Puasa Sebulan

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Sunday, 29 June 2014

Selamat Berpuasa kepada semua bloggers dan pembaca setia DSS | Niat Puasa Sebulan

Assalamualaikum, peace upon you.
Ucapan Salam Ramadhan shida kepada semua blogger, kawan-kawan, sahabat handai dan tak lupa kepada semua pembaca pengunjung setia Blog Dunia sebenar Shida :) Tahun ni kita berpuasa seperti biasa agak awal dan semakin awal jadi shida rasa masa tu terlalu cepat dan pantas sehinggakan shida terkejar-kejar kan masa dengan sibuk urusan sendiri dan kerja shida. Pakej pula datang dengan musim panas berpanjangan kalau hujan pun tak rasa hujan pun. Berdoalah kita banyak-banyak agar hujan rahmat membasahi bumi AMIN!. So bulan puasa tahun ni tak ada yang nak tambah tolak seperti biasa cuma tahun ni nak kerap pergi solat tarawih macam tahun lepas pun ada azam macam ni Alhamdulillah dapat pergi walau selang-selang hari, selalunya shida tak berpeluang nak pergi sebab kerja malam kan so tahun ni nak cari juga masa untuk pergi berjemaah tarawih bersama keluarga. Inshaa Allah dalam bulan yang Mulia ini moga kita mendapat lebih keberkatan darinya tapi jangan lah pula bulan Ramadhan je nak cari keberkatan bulan-bulan lain pun boleh, kalau hari-hari cari keberkatan hidup lagi Awesome! :) Shida nak share juga Niat Puasa Sebulan dan Doa Berbuka Puasa kepada semua mungkin ada yang lupa al-maklumla setahun sekali kan :)


 kalau rasa entri ini patut di share sila klik button sahre fb, g+ tweet dan like thanks ;)


22 Jari Ohsem:

Mohd Huzaini said...

Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak - iwhoz.com

Iola said...

selamat menjalani ibadah berpuasa :D

http://iolacaviarofficial.blogspot.com/

Nurul Baidurah said...

selamat berpuasa shida..

ANa Ahmad said...

Alhamdulillah..
ada juga ilmu nak niat puasa sebulan dalam arab yang AA nak cari semalam tapi akhirnya jumpa juga dalam blog kak shida hehe..

Thanks..
selamat berpuasa hehe

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Salam ramadhan Al-Mubarak Shida..Moga ramadhan kali ni lebih baik dari sebelumnya.. & mendapat keberkatan dariNya..

Nadia Johari said...

selamat berpuasa shida..

azizah :) said...

selamat berpuasa yer shida..

Sally Yatiey said...

Salam Ramadhan ;)

Azhafizah Md Nor said...

Selamat berpuasa Shida :)

nusha fasha said...

salam ramadhan shida..

Mimi Azirah said...

Salam ramadhan n selamat berpuasa shida

Jomsantaisekejap Jss said...

Selamat menyambut Ramadhan Al Mubarak dan selamat berpuasa juga..Semuga kita semua mendapat keberkatan dibulan yang mulia ini

Maria Firdz said...

Selamat menunaikan ibadah puasa buat shida sekeluarga...

Sukma Haron said...

nice sharing...selamat menjalani kewajipan berpuasa....

Aisya A. said...

selamat berpuasa juga kak shida. :D

Wan Nazuwa W Abdullah said...

Selamat berpuasa Shida

Jemput baca post terbaru saya: Atasi Kolestrol Dengan Mudah

Siti Aisya Ibrahim said...

selamat berpose jugak... salam perkenalan :D

Anis Amira said...

SElamat menyambut ramadhan Al mubarak :D

Nisa Greennnpanda said...

salam ramadhan shida dear...

cntik header tue..hihi~

May said...

Hi blog hopping here...nice reading your post and may you blessed in your celebration.

From may at:

http://capturingthyinterest.blogspot.com/



Haneeza Mohamad said...

selamat berpuasa, jangan ponteng2 tau melainkan uzur.. hehe.. selamat hari raya tak lama lagi.. huhu XD

Harith Iskandar said...

selamat berpuasa jugak :)