Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 29 June 2014

Selamat Berpuasa kepada semua bloggers dan pembaca setia DSS | Niat Puasa Sebulan

Assalamualaikum, peace upon you.
Ucapan Salam Ramadhan shida kepada semua blogger, kawan-kawan, sahabat handai dan tak lupa kepada semua pembaca pengunjung setia Blog Dunia sebenar Shida :) Tahun ni kita berpuasa seperti biasa agak awal dan semakin awal jadi shida rasa masa tu terlalu cepat dan pantas sehinggakan shida terkejar-kejar kan masa dengan sibuk urusan sendiri dan kerja shida. Pakej pula datang dengan musim panas berpanjangan kalau hujan pun tak rasa hujan pun. Berdoalah kita banyak-banyak agar hujan rahmat membasahi bumi AMIN!. So bulan puasa tahun ni tak ada yang nak tambah tolak seperti biasa cuma tahun ni nak kerap pergi solat tarawih macam tahun lepas pun ada azam macam ni Alhamdulillah dapat pergi walau selang-selang hari, selalunya shida tak berpeluang nak pergi sebab kerja malam kan so tahun ni nak cari juga masa untuk pergi berjemaah tarawih bersama keluarga. Inshaa Allah dalam bulan yang Mulia ini moga kita mendapat lebih keberkatan darinya tapi jangan lah pula bulan Ramadhan je nak cari keberkatan bulan-bulan lain pun boleh, kalau hari-hari cari keberkatan hidup lagi Awesome! :) Shida nak share juga Niat Puasa Sebulan dan Doa Berbuka Puasa kepada semua mungkin ada yang lupa al-maklumla setahun sekali kan :)


 kalau rasa entri ini patut di share sila klik button sahre fb, g+ tweet dan like thanks ;)


22 comments:

  1. Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak - iwhoz.com

    ReplyDelete
  2. selamat menjalani ibadah berpuasa :D

    http://iolacaviarofficial.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah..
    ada juga ilmu nak niat puasa sebulan dalam arab yang AA nak cari semalam tapi akhirnya jumpa juga dalam blog kak shida hehe..

    Thanks..
    selamat berpuasa hehe

    ReplyDelete
  4. Salam ramadhan Al-Mubarak Shida..Moga ramadhan kali ni lebih baik dari sebelumnya.. & mendapat keberkatan dariNya..

    ReplyDelete
  5. selamat berpuasa yer shida..

    ReplyDelete
  6. Salam ramadhan n selamat berpuasa shida

    ReplyDelete
  7. Selamat menyambut Ramadhan Al Mubarak dan selamat berpuasa juga..Semuga kita semua mendapat keberkatan dibulan yang mulia ini

    ReplyDelete
  8. Selamat menunaikan ibadah puasa buat shida sekeluarga...

    ReplyDelete
  9. nice sharing...selamat menjalani kewajipan berpuasa....

    ReplyDelete
  10. selamat berpuasa juga kak shida. :D

    ReplyDelete
  11. Selamat berpuasa Shida

    Jemput baca post terbaru saya: Atasi Kolestrol Dengan Mudah

    ReplyDelete
  12. selamat berpose jugak... salam perkenalan :D

    ReplyDelete
  13. SElamat menyambut ramadhan Al mubarak :D

    ReplyDelete
  14. salam ramadhan shida dear...

    cntik header tue..hihi~

    ReplyDelete
  15. Hi blog hopping here...nice reading your post and may you blessed in your celebration.

    From may at:

    http://capturingthyinterest.blogspot.com/



    ReplyDelete
  16. selamat berpuasa, jangan ponteng2 tau melainkan uzur.. hehe.. selamat hari raya tak lama lagi.. huhu XD

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.