Syiela D'Beauty | Dunia sebenar Shida Syiela D'Beauty

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Thursday, 19 June 2014

Syiela D'Beauty

Assalammualaikum, peace upon you.
Syiela D'Beauty | shida suka dengan eshoppe ini, kenapa shida suka? sebab shida kenal lah owner shop ni Blogger Syiela atau Kak Syiela. Baru-baru ni shida ada beli Produk Al-Razi dari Kak Syiela memang menakjubkan sabun al-razi tu sesuai dengan kulit shida yang berjerawat ni. Bukan Produk Beauty saja yang kak syiela jual sekarang ni banyak tau pelbagai kalau korang nak tahu lebih lanjut boleh ke Blog Kak Syiela sendiri banyak sangat-sangat barang yang dijualnya. Antara Hot Item yang lain :

11 Jari Ohsem:

Azhafizah Md Nor said...

pernah dapat hadiah harum malam dari syiela d'beauty dari GA Shida dulu...then fiza ade promote jugak harum malam dan link ke syiela d'beauty..hari² ade keyword harum malam orang cari.heee..semoga biz terus maju :)

Sally Yatiey said...

Menarik ;D

ANa Ahmad said...

menarik gak..
mesti women 1 in bilion yang berjaya dalam bidang bisnes macam ni :)

Haneeza Mohamad said...

Mohon kak Syida belanja tanaka lagi...kidding! haha XD *senyum nakal+menggoda*

Maria Firdz said...

Wah.. Menarik..

nuyui a.k.a miss YUI said...

xpernh cuba arrazi..hihi

tp sesuai kira ok sgtlah..hrga pun berpatutan.

Sya Mimie said...

Waa.. Bnyknya produk yng ada..

Sukma Haron said...

boleh terjah blog beliau....

Sukma Haron said...

boleh terjah blog beliau....

Mimi Azirah said...

mcm.mcm die jual erk

azizah :) said...

menarik.. maju setapak dah kak syiela ni