Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 18 June 2014

Tempahan Kad Raya Dibuka sehingga 10 Julai 2014

Assalammualaikum, peace upon you.
Tempahan Kad Raya Dibuka sehingga 10 Julai 2014 | shida buka untuk print kad raya untuk korang ya :) bagi yang berminat nak ada kad raya sendiri nak cetak boleh PM shida di facebook shida, fanpage shida atau lebih mudah korang email saja shida. Semua detail shida ada di sidebar ok :) So boleh roger shida untuk tengok harga kasih sayang shida untuk korang ok :) Minima print sebanyak 30 keping berharga RM38 Free sampul dan kos penghantaran. Bayar je RM38 shida bagi 30 keping kad raya korang dengan sampul sekali ok :) itu untuk yang paling sikit untuk print lah! nak print lebih banyak boleh PM shida untuk harga selanjutnya. Yang paling penting korang kena design sendiri atau upah lah designer korang untuk design kad korang bersaiz 800x560 ok? dah siap, hantar design kat shida then boleh lah print ok :) shida tak buka servis design sebab sibuk dengan kerja dan komitmen lain so tak nak kelam kabut shida open untuk print sahaja. Berminat maii PM shida naaa :)
ini contoh Kad korang dapat nanti, ini kad raya shida 2013 siapa yang dapat kad ni jenis dia macam tu lah ok :) sebarang pertanyaan jangan lupa PM shida ya :)


34 comments:

  1. Menarik sangat dear.. Cantik pulak tu.

    ReplyDelete
  2. fiza nak fiza nak..nanti fiza pm kat fb ye?

    ReplyDelete
  3. tak taulah tahun nie buat ke tak..heheh..name card tuari pun tak siap lagi nak design...sangat murah tu..

    ReplyDelete
  4. wah.. macam2 bidang kak shida pandai buat.. hehe

    AA pun kene mula berjinak2 belajar bab2 ni hehe

    ReplyDelete
  5. dani pun tengah planning nak sediakan cepat2 benda ni sebab tahun lepas macam lambat dah

    ReplyDelete
  6. Wahhh...menarik ni. Wan leh cuba utk tahun ni. Nanti nak mikir design. Heheh

    ReplyDelete
  7. Salam.

    Shida..bookmark yg kita nak shida tlg print pun tak terkejar lagi,hahaha

    Hadoii la..

    ReplyDelete
  8. shida ni bisnes minded btoi kan...hehehe..teringin jugak nak ada kad raya sendiri tapi kak yana mana lah reti design ni...bloging pun tenggelam timbul...hahahahah...tunggu kad raya shida jelah tahun ni okay...

    ReplyDelete
  9. Nak kad raya dari Dunia Shida , heee :D

    ReplyDelete
  10. Shida, kepada yang nak upah design boleh pm saya di aslam_biz@yahoo.com, atau fb saya https://www.facebook.com/aslamuslim

    ReplyDelete
  11. menarik tapi dan mendesignnya tu kena carik org plak. hehehe.

    ReplyDelete
  12. sekejap jaa masa berlalu.. tgk kad raya ni rasa mcm baru jaa terima klmarin, huh...

    ReplyDelete
  13. wahh..cam nak je,..cam nak je...hoho

    ReplyDelete
  14. terbaik shida..jgn lupa hntar kat umah aku kad raye ko hehee..

    ReplyDelete
  15. akak nak la...nti akak pm shida ye

    ReplyDelete
  16. alamakk.. nak! tapi kena cari designer pula ni..hihiih

    ReplyDelete
  17. salam singgah
    www.irrayyan.com

    ReplyDelete
  18. bestnya ada kad raya sendiri... tapi bajet kureng skit
    kalau sempat nanti saya pm shida ehh :D TQ d

    ReplyDelete
  19. Tolong akak degisn boleh hihi

    ReplyDelete
  20. wah! nice jgk ni
    tp kne design sndri MG fail la bab2 design ni .hehe

    jom join contest free voucher RM500 baju rizalman :)
    http://melangkaugarisan.blogspot.com/2014/06/giveaway-13xrm500-voucher-baju-rizalman.html

    ReplyDelete
  21. Cantiknya kad raya tu. Opis akk pun bagi kad raya free 30 pcs. Tp akk ambik 10 je. Tu pun x tau nak hantar kat sape.

    ReplyDelete
  22. alarr. ruginya terlepass tuk order.. >_< .. hohoo.. nak jugakk .. ## next year lah gamakk nya. huhu T.T

    ReplyDelete
  23. Thank you, that was just an awesome post!!!.....

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.