Tempahan Kad Raya Dibuka sehingga 10 Julai 2014 | Dunia sebenar Shida Tempahan Kad Raya Dibuka sehingga 10 Julai 2014

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Wednesday, 18 June 2014

Tempahan Kad Raya Dibuka sehingga 10 Julai 2014

Assalammualaikum, peace upon you.
Tempahan Kad Raya Dibuka sehingga 10 Julai 2014 | shida buka untuk print kad raya untuk korang ya :) bagi yang berminat nak ada kad raya sendiri nak cetak boleh PM shida di facebook shida, fanpage shida atau lebih mudah korang email saja shida. Semua detail shida ada di sidebar ok :) So boleh roger shida untuk tengok harga kasih sayang shida untuk korang ok :) Minima print sebanyak 30 keping berharga RM38 Free sampul dan kos penghantaran. Bayar je RM38 shida bagi 30 keping kad raya korang dengan sampul sekali ok :) itu untuk yang paling sikit untuk print lah! nak print lebih banyak boleh PM shida untuk harga selanjutnya. Yang paling penting korang kena design sendiri atau upah lah designer korang untuk design kad korang bersaiz 800x560 ok? dah siap, hantar design kat shida then boleh lah print ok :) shida tak buka servis design sebab sibuk dengan kerja dan komitmen lain so tak nak kelam kabut shida open untuk print sahaja. Berminat maii PM shida naaa :)
ini contoh Kad korang dapat nanti, ini kad raya shida 2013 siapa yang dapat kad ni jenis dia macam tu lah ok :) sebarang pertanyaan jangan lupa PM shida ya :)


33 Jari Ohsem:

Norhasniza Khalid said...

Menarik sangat dear.. Cantik pulak tu.

nuyui a.k.a miss YUI said...

wah msti mndpt smbutan!!

Azhafizah Md Nor said...

fiza nak fiza nak..nanti fiza pm kat fb ye?

Kisah Si Dairy said...

tak taulah tahun nie buat ke tak..heheh..name card tuari pun tak siap lagi nak design...sangat murah tu..

ANa Ahmad said...

wah.. macam2 bidang kak shida pandai buat.. hehe

AA pun kene mula berjinak2 belajar bab2 ni hehe

nurdani said...

dani pun tengah planning nak sediakan cepat2 benda ni sebab tahun lepas macam lambat dah

Sally Yatiey said...

Menarikkkkk ;D

Mohd Ridzwan Abdullah said...

Wahhh...menarik ni. Wan leh cuba utk tahun ni. Nanti nak mikir design. Heheh

Tinta Lana said...

Salam.

Shida..bookmark yg kita nak shida tlg print pun tak terkejar lagi,hahaha

Hadoii la..

shahdiana said...

shida ni bisnes minded btoi kan...hehehe..teringin jugak nak ada kad raya sendiri tapi kak yana mana lah reti design ni...bloging pun tenggelam timbul...hahahahah...tunggu kad raya shida jelah tahun ni okay...

Montana said...

menarik2

Rafina Mimi Abdullah said...

nak tempah la..

Haneeza Mohamad said...

Nak kad raya dari Dunia Shida , heee :D

Maria Firdz said...

Menarik!

ana biz said...

Shida, kepada yang nak upah design boleh pm saya di aslam_biz@yahoo.com, atau fb saya https://www.facebook.com/aslamuslim

Aisya A. said...

menarik tapi dan mendesignnya tu kena carik org plak. hehehe.

caliph shuriken said...

sekejap jaa masa berlalu.. tgk kad raya ni rasa mcm baru jaa terima klmarin, huh...

Azwar Syuhada said...

macam menarik jer..nak juga..

Ayuni Sara said...

wahh..cam nak je,..cam nak je...hoho

mummyriena said...

terbaik shida..jgn lupa hntar kat umah aku kad raye ko hehee..

Mimi Azirah said...

akak nak la...nti akak pm shida ye

azizah :) said...

alamakk.. nak! tapi kena cari designer pula ni..hihiih

Mommy Irra said...

salam singgah
www.irrayyan.com

yang baik Ishak said...

bestnya ada kad raya sendiri... tapi bajet kureng skit
kalau sempat nanti saya pm shida ehh :D TQ d

timm bill said...

cantiknya..tringin pulak..

Nao Mei said...

Tolong akak degisn boleh hihi

May said...

Pretty cool!

MG schmidt said...

wah! nice jgk ni
tp kne design sndri MG fail la bab2 design ni .hehe

jom join contest free voucher RM500 baju rizalman :)
http://melangkaugarisan.blogspot.com/2014/06/giveaway-13xrm500-voucher-baju-rizalman.html

Mohd Hakim Faiz said...

Nice rekaan..
Sangat menarik

sHaRiNa eLyaNa said...

ctknya kad raya shida :)

Ibu Lala said...

Cantiknya kad raya tu. Opis akk pun bagi kad raya free 30 pcs. Tp akk ambik 10 je. Tu pun x tau nak hantar kat sape.

Sukma Haron said...

interested...

cikmisi leen said...

alarr. ruginya terlepass tuk order.. >_< .. hohoo.. nak jugakk .. ## next year lah gamakk nya. huhu T.T