Terima Kasih Blogger Sya Mimie | Dunia sebenar Shida Terima Kasih Blogger Sya Mimie

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 17 June 2014

Terima Kasih Blogger Sya Mimie

Assalammualaikum, peace upon you.
Terima Kasih Blogger Sya Mimie sebab dia banyak komen pada entri-entri shida tau! sebenarnya belum sesi perkenalan lagi antara shida dan Blogger Sya Mimie ni. Eh jap nak panggil kak ke? sebab Sya Mimie dah berkahwin dan bakal menjadi ibu nanti Tahniah ye :) Sya Mimie dah pun memasuki carta Jari Ohsem Bulanan shida, tak percaya boleh scroll bahagian sidebar shida ni. Yang pertama memang nama Sya Mimie. Terima kasih ya kerana sudi hadir ke blog picisan ini dan menjadi sebahagian daripada keluarga blog warna biru ni :) Happy sejenak shida :) untuk tidak terlepas dari shida singgah-singgah blog Sya Mimie ni shida masukkan dalam Bloglist 2 shida. Terima Kasih sekali lagi :) Jom terjah Blog Sya Mimie :)



12 Jari Ohsem:

CXopportunities said...

wah!! specialnya entry! untong blogger sya mimie :)

Fuza Musa said...

Kita kawan2 tak mau lawan :)

Sya Mimie said...

assalamualaikum.. terkejut jap masuk blog ni.. hehe..
kita umur 26thun.. pnggil mimie je pun boleh.. ;)
mekasih buat entry ni.. actually dah lama tahu pasal blog duniashida ni. tapi tak berkesempatan nak terjah selalu.. then sekarang online by fon je.. pastu nak senang next2 entry je dok komen.. tak tahu pula banyak yang dikomen nya.. hehe

salam kenalan dari sy. :) saya suka baca blog awk.. entry menarik.. ^_^

ANa Ahmad said...

betul3...
dia rajin terjah blogger lain..
rajin blogwalking hehe

Sally Yatiey said...

Terjahhhhh ;D

Sally Yatiey said...

Terjahhhhh ;D

nuyui a.k.a miss YUI said...

haah akk ni mmgrajin komen..

Azhafizah Md Nor said...

wahh memang banyak komennya..tahniah Sya Mimie :)

Maria Firdz said...

Tahniah mimie...dh kembali aktif berblog...

Mimi Azirah said...

akak dh follow dia pun

azizah :) said...

salam perkenalan kak..hihihi

Kisah Si Dairy said...

sayangnya akak tak boleh nak terjah blog dia..tak taulah kenapa...