Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 27 June 2014

Tinggal sehari saja lagi nak TAMAT segmen bersama Nuffnang | Pembahagian Hadiah Segmen

Assalamualaikum, peace upon you.
http://www.duniashida.com/2014/06/segmen-i-love-nuffnang-by-dunia-sebenar.html
Nak join boleh klik BANNER | tamat pada 28 Jun 2014
Pejam celik pejam celik tinggal lagi sehari Segmen shida ni nak tamat, bagi yang belum join dan rasa nak join bolehlah klik banner untuk join ya :) Setakat ni seramai 36 peserta yang join alhamdulillah ramai juga tapi shida target 50 peserta tapi tak apa 36 pun dah memadai sebab hadiah pun tak banyak. Bagi yang join ni mungkin dia rasa dia betul-betul hargai apa yang di dapat selama bersama dengan Nuffnang. Mungkin juga nak luah rasa kecil hati ke, shida baru baca beberapa entri belum sempat baca semua lagi. Tapi semua best-best kebanyakkan semua pernah pergi event anjuran Nuffnang sangatlah best shida rasa sebab shida sendiri belum pernah lagi nak join semua tu :) Inshaa Allah satu hari nanti kan :)

Ohya sebenarnya shida nak buat pembahagian hadiah dalam entri ini so seperti yang semua tahu hadiah yang shida tawarkan kepada 14 pemenang sahaja. Dan shida ada tambah hadiah disebabkan shida akan pos pada bulan puasa so shida nak tambah Kad Raya Limited Edition dari shida sendiri, design sendiri, print sendiri untuk para pemenang shida ke 14 pemenang tersebut. So kiranya semua pemenang akan dapat. Rupa kad masih dalam proses, shida tiba-tiba blurr nak design kad shida sebab dah 3tahun shida keluar kad raya untuk blogger dengan berlainan design. Harap semua berjalan dengan lancar amin :)


PEMBAHAGIAN HADIAH-HADIAH SEGMEN BERSAMA NUFFNANG (14 PEMENANG) :
Tempat Pertama : Entri Nuffnang Paling Menarik
Button Badge Segmen + Bookmark Segmen + Voucher RM100 Zalora + Voucher Discount Legoland + Kad Raya LE dari Blog Shida

Tempat Kedua : Entri Nuffnang Paling Best
Button Badge Segmen + Bookmark Segmen + Voucher RM50 Zalora + Kad Raya LE dari Blog Shida

Tempat Ketiga : Entri Nuffnang Paling Cantik
Button Badge Segmen + Bookmark Segmen + Voucher RM30 Zalora + Kad Raya LE dari Blog Shida

Tempat Keempat : Entri Nuffnang Paling Memikat
Button Badge Segmen + Bookmark Segmen + Voucher Discount 20% Zalora + Kad Raya LE dari Blog Shida

Tempat Kelima : Peserta Terakhir Segmen
Button Badge Segmen + Bookmark Segmen + Kad Raya LE dari Blog Shida

Tempat ke 6 hingga 14 : Cabutan dari Encik Random
Bookmark Segmen + Kad Raya LE dari Blog Shida


So macam mana pembahagian hadiah shida buat? adil x? hehee ..so kalau rasa korang nak menang dalam salah satu kategori hadiah ni boleh betul-betul  balik entri tu sebelum segmen TAMAT ya :) Nak join boleh cepat-cepat join sebab tinggal sehari saja lagi ya :) Good Luck semua :) Ohya! Tak dapat nak bagi hadiah CASH sebab tak ada luck dalam GA MrJacko tu huhuhu :3


13 comments:

  1. Harap2 esok sempat la join sama.. :)

    ReplyDelete
  2. wah... tak sabar nye nak tahu sapa menang hehe..

    ehh yang GA MrJacko dah di umum ye.. huhu terlepas pandang lak hehe

    ReplyDelete
  3. Hadiah yg menarik tp akk x dapat join. Hu hu hu

    ReplyDelete
  4. besat sangat hadiahnya.. rugi siapa yang tak join segmen shida nie..

    ReplyDelete
  5. Laa..nak tamat dah ke..kena cepat-cepat join ini. Sejak dua menjak ini broadband sangat slow, jadi lambat nak buka blog..hehe..lambat juga nak join.

    ReplyDelete
  6. Goodluck untuk semua peserta ;D

    ReplyDelete
  7. xsempat lah nk join..good luck semua yg join yer.. :))

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah... Smpat gak support shida utk segmen ni..

    ReplyDelete
  9. Shida.. Frust mama tak dapat join..sedihnya

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.