Top Komen Bulan May www.duniashida.com | Dunia sebenar Shida Top Komen Bulan May www.duniashida.com

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 13 June 2014

Top Komen Bulan May www.duniashida.com

Assalamualaikum, peace upon you.
Tanpa mereka tak kemana blog shida, inilah ungkapan yang selalu hadir dalam hati dan sanubari kepada Top Komen Bulanan shida. Kalau korang tengok selalu naik nama yang sama kan so nama-nama tu lah tak jemu-jemu singgah blog shida walau shida update ke tak ke, mereka tetap datang sekadar ingin bertanya khabar membaca setiap cerita yang shida kongsikan. Tak lupa juga kepada silent-silent reader eh ader ke?? hahaa kalau ada juga lah, atau kepada kawan-kawan yang rajin komen tapi tak masuk lagi dalam carta Terima Kasih tak terhingga ya :) Inshaallah jika diberi kesempatan dan rezeki lebih boleh beri kepada 20 Top Komen sekali gus kan! Apa-apa pun terima kasih banyak-banyak dan sebagai tanda penghargaan shida nak beri Penanda Buku atau Bookmark versi Frozen tapi kita tunggu sekali dengan TOP KOMEN untuk bulan seterusnya pula k. Bagi 2 bulan sekali gus senang kan :) Ohya terima kasih sebab sudi wish pada entri Wordless Wednesday shida kelmarin ada yang salah faham bila tengok gambar tu sebenarnya itu akad nikah kakak shida so tahun ni kami ada ahli keluarga baru lagi meriah raya nanti :) lepas ni turn shida pula baru korang boleh wish kat shida ok :) doa-doakan tau moga cepat jodoh kami Amin!


17 Jari Ohsem:

sYiRa LoKMaN said...

terbaikk !

Azhafizah Md Nor said...

Tahniah untuk semua.sokong sesame blogger :)

Maria Firdz said...

Terima kasih shida... Hehe... Mmg wish tu utk kakak shida la tu sbb dh tahu shida de update kt fb kn...

timm bill said...

owh, akak..hehe..dpt abg ipaq baru la nie..hehe..

Ibu Lala said...

Tahniah kepada pemenang.

Nurul Faiz said...

Aminn... semoga shida cepat bertemu jodoh :)

Mimi Azirah said...

Alhamdulillah nama akak ada...tak sangka

Sally Yatiey said...

Ramai yg rajin komen ;D hee

ANa Ahmad said...

wah.. tahniah semua :)

Aisya A. said...

tahniah semuanya. :D

azizah :) said...

tahniah pada diri sendiri n semua yg rajin komen blog shida..hehe

YANG UNIQUE™ said...

tahniah yg tersenarai :)

mummyriena said...

tahniah yg tsenarai smua rajin2 :)

Sya Mimie said...

Tahniah buat mereka semua.. :)

Nadia Johari said...

Kalau cerita best org mmg tak jemu dtg blog kite

Fuza Musa said...

Bila pulak nama Fuza nak ada dalam senarai? hehe

Sukma Haron said...

tersangkut nama akak....ohsem semuanya...