Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Wednesday, 11 June 2014

Wordless Wednesday | Akhirnya dia miliknya :)

Assalammualaikum, peace upon you.
bertambah ahli dalam keluarga :)


16 comments:

  1. tahniah kak.. semoga bahagia antil jannah :)

    ReplyDelete
  2. shidakah itu?waaaaa,tahniahhhhhhhhhh shida :D

    ReplyDelete
  3. Wah..Alhamdulillah..haha sy belum ade pengalaman lagi dpt ahli keluarga baru ni..sbb sy anak sulong, so saya lah yg kena tambahkan (kahwin) sendiri..haha :p

    Owh, jemput Shida join giveaway di blog saya..asalkan join ikut syarat, confirm dapat sbb sy boleh rekemenkan shida utk dapat voucher diskaun dpd LAZADA tu..hehe thank you ya :)

    ReplyDelete
  4. selamat pengantin bwu kpd empunya gambaq..rmainya bulan ni mnamatkan status bujang..

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah..tahniah untuk kakak shida.

    ReplyDelete
  6. tahniah buat kakak shida.. selamat pengantin baru

    ReplyDelete
  7. Tahniah untuk keluarga shida..
    bertambah ahli keluarrga
    makin meriah la bila raya..kan??

    ReplyDelete
  8. selamat pengantin baru .. tahniah untuknya. huhu :)

    ReplyDelete
  9. Selamat pengantin baru pd pengantin.. :)

    ReplyDelete
  10. tahniah untuk pengantin..siapa tu shida..kakak shida kerr...

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.