Wordless Wednesday | Akhirnya dia miliknya :) | Dunia sebenar Shida Wordless Wednesday | Akhirnya dia miliknya :)

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Wednesday, 11 June 2014

Wordless Wednesday | Akhirnya dia miliknya :)

Assalammualaikum, peace upon you.
bertambah ahli dalam keluarga :)


click to sharePin ThisShare on TumblrShare on Google PlusEmail This

16 Jari Ohsem:

Unknown said...

tahniah kak.. semoga bahagia antil jannah :)

Mek Onie said...

shidakah itu?waaaaa,tahniahhhhhhhhhh shida :D

Lynn Damya said...

Wah..Alhamdulillah..haha sy belum ade pengalaman lagi dpt ahli keluarga baru ni..sbb sy anak sulong, so saya lah yg kena tambahkan (kahwin) sendiri..haha :p

Owh, jemput Shida join giveaway di blog saya..asalkan join ikut syarat, confirm dapat sbb sy boleh rekemenkan shida utk dapat voucher diskaun dpd LAZADA tu..hehe thank you ya :)

Fatimah Nabila said...

selamat pengantin bwu kpd empunya gambaq..rmainya bulan ni mnamatkan status bujang..

Maria Firdz said...

Alhamdulillah... tahniah...

Azhafizah MN said...

Alhamdulillah..tahniah untuk kakak shida.

Unknown said...

tahniah buat kakak shida.. selamat pengantin baru

Diana Rashid said...

Tahniah untuk keluarga shida..
bertambah ahli keluarrga
makin meriah la bila raya..kan??

Unknown said...

Tahniah ;D

nuyui a.k.a miss YUI said...

alhamdulillah..

Mimie said...

Tahniah utk kakak shida

Ibu Lala said...

Selamat pengantin baru.

iamcikmisi said...

selamat pengantin baru .. tahniah untuknya. huhu :)

Syamimi Saad said...

Selamat pengantin baru pd pengantin.. :)

Nadia Johari said...

Tahniah kada kakak shida

shahdiana said...

tahniah untuk pengantin..siapa tu shida..kakak shida kerr...