Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Tuesday, 8 July 2014

Cpuv Campaign ke 103 dari Nuffnang Tesco Delivery Lab

Assalammualaikum, peace upon you.
Cpuv Campaign ke 103 dari Nuffnang Tesco Delivery Lab | seronok pula tengok Nuffnang makin banyak bagi Cpuv Campaign sekarang. Hope dapatlah bertahan sampai shida rasa nak cashout ye. Thanks kepada Nuffnang kerana sudi memberi Cpuv Campaign yang ke 103 iaitu iklan Tesco Delivery Lab. Tak tahu lah apa jenis iklan kan sebab tak pernah nampak pun iklan Tecso Delivery Lab. Tak pernah lagi shida nampak iklan ni dia malu nak keluar agaknya hehee. Dah lama rasanya tak pergi tesco sejak-sejak kereta masuk bengkel gara-gara berlanggar belakang kereta orang kan! nasib badan lah! eh! bukan shida lah! adik shida yang bawa sampai jadi macam tu.Tu yang rasa dah lama sangat-sangat tak pergi tesco, kalau tak seminggu sekali mesti pergi cuci-cuci mata sambil tu beli barang sekolah kan. 
Sebenarnya shida nak minta maaf sebab dah lama shida tak blogwalking, bukannya tak nak tapi kekangan masa sekarang ni. Lagi-lagi tengah buat kerja printing ni lagi lah macam handle apa je kan! tak apalah habis je urusan printing kad ni nanti shida jalankan kerja blog seperti biasa. Ada blogwalking tapi ke blog yang keluar feed dekat facebook tu jelah. Tak apalah hari ni shida cuti, lepas siap buat kerja printing dengan pergi pejabat pos shida blogwalking kejap, sorry tau korang. Tak putus-putus korang datang blog shida memberi support dan tanda korang hargai blog ini. Tengok lah TOP KOMEN pun dah banyak keluar nama Blogger Baru. Happy shida tengok lagi bersemangat nak berblog dan blogwalking :)


29 comments:

  1. Adik dapat beratus2..akak dapat seketul je..hihi

    ReplyDelete
  2. bestnya dapat CPUV baru lagi..congrats Shida!

    ReplyDelete
  3. untungnya!..rezeki banyak masuk!


    Entri terbaru saya dalam blog Hero Borneo

    ReplyDelete
  4. tahniah shida...akak pun dapat campaign ni...

    ReplyDelete
  5. Alhamdulilah, rezekikan sis

    ReplyDelete
  6. ohsemnya...akak ada dua cpuv yang tengah ongoing,tapi yang tak bestnya jarang keluar iklan tu kat blog..huhu

    ReplyDelete
  7. wahh..rezeki raya..tahniahh..

    ReplyDelete
  8. tahniah shida....rezeki...

    ReplyDelete
  9. Tahniah.. Sentiasa dimurahkn rezeki dgn cpuv.. :)

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah rezeki...Tahniah

    ReplyDelete
  11. syukur tahniah kak shida..:)

    ReplyDelete
  12. Salam.

    Singgah jap shida.. :)

    ReplyDelete
  13. tahniah shida.. sibuk2 pon Alhamdulillah ada rezeki nuffnang

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah, rezki
    Akak pun dapat angpaw ni

    ReplyDelete
  15. tahniah kak shida sebab dapat banyak cpuv..

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah dan tahniah

    ReplyDelete
  17. congrats shida...

    sy nie dh b'kurun xdpt..huhu~

    ReplyDelete
  18. tahnaih kak :) banyak dapt, rezeki ...

    ReplyDelete
  19. tahniah kak :) banyak dapat, rezeki :)

    ReplyDelete
  20. jealous dengan kak shida.. neeza 1 pun tak dapat, haha XD

    ReplyDelete
  21. Alhamdulillah..rezeki ..tahniah syida

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.