Cpuv Campaign ke 103 dari Nuffnang Tesco Delivery Lab | Dunia sebenar Shida Cpuv Campaign ke 103 dari Nuffnang Tesco Delivery Lab

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Tuesday, 8 July 2014

Cpuv Campaign ke 103 dari Nuffnang Tesco Delivery Lab

Assalammualaikum, peace upon you.
Cpuv Campaign ke 103 dari Nuffnang Tesco Delivery Lab | seronok pula tengok Nuffnang makin banyak bagi Cpuv Campaign sekarang. Hope dapatlah bertahan sampai shida rasa nak cashout ye. Thanks kepada Nuffnang kerana sudi memberi Cpuv Campaign yang ke 103 iaitu iklan Tesco Delivery Lab. Tak tahu lah apa jenis iklan kan sebab tak pernah nampak pun iklan Tecso Delivery Lab. Tak pernah lagi shida nampak iklan ni dia malu nak keluar agaknya hehee. Dah lama rasanya tak pergi tesco sejak-sejak kereta masuk bengkel gara-gara berlanggar belakang kereta orang kan! nasib badan lah! eh! bukan shida lah! adik shida yang bawa sampai jadi macam tu.Tu yang rasa dah lama sangat-sangat tak pergi tesco, kalau tak seminggu sekali mesti pergi cuci-cuci mata sambil tu beli barang sekolah kan. 
Sebenarnya shida nak minta maaf sebab dah lama shida tak blogwalking, bukannya tak nak tapi kekangan masa sekarang ni. Lagi-lagi tengah buat kerja printing ni lagi lah macam handle apa je kan! tak apalah habis je urusan printing kad ni nanti shida jalankan kerja blog seperti biasa. Ada blogwalking tapi ke blog yang keluar feed dekat facebook tu jelah. Tak apalah hari ni shida cuti, lepas siap buat kerja printing dengan pergi pejabat pos shida blogwalking kejap, sorry tau korang. Tak putus-putus korang datang blog shida memberi support dan tanda korang hargai blog ini. Tengok lah TOP KOMEN pun dah banyak keluar nama Blogger Baru. Happy shida tengok lagi bersemangat nak berblog dan blogwalking :)


29 Jari Ohsem:

Nao Mei said...

Adik dapat beratus2..akak dapat seketul je..hihi

Azhafizah Md Nor said...

bestnya dapat CPUV baru lagi..congrats Shida!

Hanafi Abdullah said...

untungnya!..rezeki banyak masuk!


Entri terbaru saya dalam blog Hero Borneo

ANa Ahmad said...

wah..tahniah kak shida :)

Norliza Nordin said...

singgah pagi.. ;)

Cik Itah@RRP said...

salam. tahniah sis :))

Sukma Haron said...

tahniah shida...akak pun dapat campaign ni...

Azwar Syuhada said...

Tahniah kak shida.. xD

Azrin Rahim said...

Alhamdulilah, rezekikan sis

Syuhada Salleh said...

thniah kak shida..

Kisah Si Dairy said...

ohsemnya...akak ada dua cpuv yang tengah ongoing,tapi yang tak bestnya jarang keluar iklan tu kat blog..huhu

ecah khalili said...

wahh..rezeki raya..tahniahh..

Sally Yatiey said...

Tahniah ;D

Mimi Azirah said...

tahniah shida....rezeki...

Sya Mimie said...

Tahniah.. Sentiasa dimurahkn rezeki dgn cpuv.. :)

Mimi Azirah said...

Alhamdulillah rezeki...Tahniah

husna zahidi said...

syukur tahniah kak shida..:)

Tinta Lana said...

Salam.

Singgah jap shida.. :)

azizah :) said...

tahniah shida.. sibuk2 pon Alhamdulillah ada rezeki nuffnang

Fuza Musa said...

Alhamdulillah, rezki
Akak pun dapat angpaw ni

siti azurah said...

tahniah kak shida sebab dapat banyak cpuv..

MAT NOR said...

Alhamdulillah dan tahniah

Maria Firdz said...

tahniah shida..

Nisa Greennnpanda said...

congrats shida...

sy nie dh b'kurun xdpt..huhu~

ros_reeza said...

tahnaih kak :) banyak dapt, rezeki ...

ros_reeza said...

tahniah kak :) banyak dapat, rezeki :)

Haneeza Mohamad said...

jealous dengan kak shida.. neeza 1 pun tak dapat, haha XD

Normi Nieza said...

tahniah..:)

Akif Imtiyaz said...

Alhamdulillah..rezeki ..tahniah syida