Cpuv Campaign ke 104 dari Nuffnang | Kastam Malaysia | Dunia sebenar Shida Cpuv Campaign ke 104 dari Nuffnang | Kastam Malaysia

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Sunday, 13 July 2014

Cpuv Campaign ke 104 dari Nuffnang | Kastam Malaysia

Assalammualaikum, peace upon you.
Cpuv Campaign ke 104 dari Nuffnang | Alhamdulilah makin lama makin banyak pula cpuv campaign menyinggah kan korang perasan tak?? syukran :) walaupun shida kurang berblog sejak-sejak ni datang juga iklan kekal menempek dalam blog picisan shida ni :) Iklan yang bertandang dari Kastam Malaysia pada 8 Julai 2014 tapi tak pernah nampak pun iklan tu sebenarnya. So far earns dia ok je berjalan dengan baik. Cpuv Campaign ke 104 kena tunggu lagi 96 cpuv campaign baru boleh buat segmen seterusnya atau yg kedua :) Thank you bangat Nuffnang heheee :)


22 Jari Ohsem:

Maria Firdz said...

Alhamdulillah... Tahniah shida..

Nik Azidah said...

Sama la plak iklan2 kita tu :)

Dingdang said...

tahniah shida. berbaloi dengan usaha selama ini :)

Unknown said...

tahniah kak shida :)

budakbandunglaici said...

Wah makin banyak cpuv.

✿INA AINAA✿ said...

Wow!! Tahniah kak... masyukkkkk heheheh ena tak cek lagi akaun nuffnang ena.. nak cek sat

Hans Hanis said...

alhamdulillah
rezeki tu

Lya Akif Imtiyaz said...

Tahniah Shida

gnesop said...

tahniah
meriah betul CPUV shida :)

Unknown said...

tahniah shida.. bestnyaa

Mimie said...

tahniah shida

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah dear..

Azhafizah MN said...

congrats Shida dapat CPUV lagi tu..

Syamimi Saad said...

Asslmkm.. Tahniah awk.. :)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Banyaknye on going..mesti masyukkk ni..Tahniah Shida.. :)

Cik Rose said...

tahniah kak :) makin bertambah :)

Nisa Greennnpanda said...

congrats shida...

NEEZA said...

huu~ tauke nuffnang.. hehe.. tahniah!

Sukma said...

tahniah shida..

Cik Nor said...

tahniah..:)

Unknown said...

syukur tahniah kak shida!! :)

Lya Akif Imtiyaz said...

Alhamdulillah rezeki bulan ramadhan