Cpuv Campaign ke 104 dari Nuffnang | Kastam Malaysia | Dunia sebenar Shida Cpuv Campaign ke 104 dari Nuffnang | Kastam Malaysia

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Sunday, 13 July 2014

Cpuv Campaign ke 104 dari Nuffnang | Kastam Malaysia

Assalammualaikum, peace upon you.
Cpuv Campaign ke 104 dari Nuffnang | Alhamdulilah makin lama makin banyak pula cpuv campaign menyinggah kan korang perasan tak?? syukran :) walaupun shida kurang berblog sejak-sejak ni datang juga iklan kekal menempek dalam blog picisan shida ni :) Iklan yang bertandang dari Kastam Malaysia pada 8 Julai 2014 tapi tak pernah nampak pun iklan tu sebenarnya. So far earns dia ok je berjalan dengan baik. Cpuv Campaign ke 104 kena tunggu lagi 96 cpuv campaign baru boleh buat segmen seterusnya atau yg kedua :) Thank you bangat Nuffnang heheee :)


22 Jari Ohsem:

Maria Firdz said...

Alhamdulillah... Tahniah shida..

MissNick said...

Sama la plak iklan2 kita tu :)

Nurul Faiz said...

tahniah shida. berbaloi dengan usaha selama ini :)

ANa Ahmad said...

tahniah kak shida :)

Marou Apple Hijau said...

Wah makin banyak cpuv.

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

Wow!! Tahniah kak... masyukkkkk heheheh ena tak cek lagi akaun nuffnang ena.. nak cek sat

Hans said...

alhamdulillah
rezeki tu

Akif Imtiyaz said...

Tahniah Shida

Sop Nama Saya said...

tahniah
meriah betul CPUV shida :)

azizah :) said...

tahniah shida.. bestnyaa

Mimi Azirah said...

tahniah shida

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah dear..

Azhafizah Md Nor said...

congrats Shida dapat CPUV lagi tu..

Sya Mimie said...

Asslmkm.. Tahniah awk.. :)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Banyaknye on going..mesti masyukkk ni..Tahniah Shida.. :)

ros_reeza said...

tahniah kak :) makin bertambah :)

Nisa Greennnpanda said...

congrats shida...

Haneeza Mohamad said...

huu~ tauke nuffnang.. hehe.. tahniah!

Sukma Haron said...

tahniah shida..

Normi Nieza said...

tahniah..:)

husna zahidi said...

syukur tahniah kak shida!! :)

Akif Imtiyaz said...

Alhamdulillah rezeki bulan ramadhan