Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Sunday, 13 July 2014

Cpuv Campaign ke 104 dari Nuffnang | Kastam Malaysia

Assalammualaikum, peace upon you.
Cpuv Campaign ke 104 dari Nuffnang | Alhamdulilah makin lama makin banyak pula cpuv campaign menyinggah kan korang perasan tak?? syukran :) walaupun shida kurang berblog sejak-sejak ni datang juga iklan kekal menempek dalam blog picisan shida ni :) Iklan yang bertandang dari Kastam Malaysia pada 8 Julai 2014 tapi tak pernah nampak pun iklan tu sebenarnya. So far earns dia ok je berjalan dengan baik. Cpuv Campaign ke 104 kena tunggu lagi 96 cpuv campaign baru boleh buat segmen seterusnya atau yg kedua :) Thank you bangat Nuffnang heheee :)


22 comments:

  1. Alhamdulillah... Tahniah shida..

    ReplyDelete
  2. Sama la plak iklan2 kita tu :)

    ReplyDelete
  3. tahniah shida. berbaloi dengan usaha selama ini :)

    ReplyDelete
  4. Wow!! Tahniah kak... masyukkkkk heheheh ena tak cek lagi akaun nuffnang ena.. nak cek sat

    ReplyDelete
  5. tahniah
    meriah betul CPUV shida :)

    ReplyDelete
  6. congrats Shida dapat CPUV lagi tu..

    ReplyDelete
  7. Banyaknye on going..mesti masyukkk ni..Tahniah Shida.. :)

    ReplyDelete
  8. tahniah kak :) makin bertambah :)

    ReplyDelete
  9. huu~ tauke nuffnang.. hehe.. tahniah!

    ReplyDelete
  10. syukur tahniah kak shida!! :)

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah rezeki bulan ramadhan

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.