Cpuv Campaign ke 105 dari Nuffnang | uMobile Prepaid Free Meal | Dunia sebenar Shida Cpuv Campaign ke 105 dari Nuffnang | uMobile Prepaid Free Meal

Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? ::klik sini::


Friday, 25 July 2014

Cpuv Campaign ke 105 dari Nuffnang | uMobile Prepaid Free Meal

Assalammualaikum wbt, peace upon you.
Cpuv Campaign ke 105 dari Nuffnang | uMobile Prepaid Free Meal | cpuv campaign dari Nuffnang bertandang lagi. Kali ini dari uMobile Prepaid ke 105. Lama betul shida nak ambil masa update pasal Nuffnang ni. Dapat pada 14hb, hari ini 25hb baru senang shida nak update. Alhamdulillah sempat juga update hari ini, bukan rasa malas nak update tapi kekangan masa shida hadapi sekarang memang kritikal. Masa terlalu padat sampai tak boleh nak berbloging. Tunggu lah lepas raya mungkin lebih stabil. Bulan-bulan puasa ni shida rasa cepat letih balik kerja malam tahu-tahu nak tidur dah huhuu. Apa-apa pun thanks to Nuffnang walau jarang update still beri iklan kekal dalam blog picisan ni :) Thank You Boss!!


19 Jari Ohsem:

Azhafizah MN said...

Tahniah Shida :)

YANG UNIQUE™ said...

tahniah kak shida (:

kisah si dairy said...

alhamdulillah..tahniah ye shida..

Syamimi Saad said...

asslmkm shida.. tahniah ya.. murah rezeki awak.. :)

Farah Waheda Wahid said...

Alhamdulillah rezeki Shida, kita tumpang happy untuk Shida...

Unknown said...

wahh kak dpat be lagi..
rezeki bulan ramadhan ni hehe

Unknown said...

tahniah kak shida :)

Siti Aisya Ibrahim said...

wahh banyak dah cpuv akak...tahniah ye... :D

caliph shuriken said...

congratz, shida ^^

Mimie said...

tahniah shida

nuyui a.k.a miss YUI said...

alhamdulillah rezeki..

Lya Akif Imtiyaz said...

Alhamdulillah Rezeki Shida

Lya Akif Imtiyaz said...

Tahniah Shida

Lya Akif Imtiyaz said...

Alhamdulillah Rezeki Shida

Unknown said...

tahniah kak shida

Unknown said...

tahniah shidaa

Maria Firdz said...

Tahniah shida..

Sukma said...

Tahniah Shida

NEEZA said...

Tahniah :D