Cpuv Campaign ke 105 dari Nuffnang | uMobile Prepaid Free Meal | Dunia sebenar Shida Cpuv Campaign ke 105 dari Nuffnang | uMobile Prepaid Free Meal

Klik Banner untuk lebih lanjut (iklan berbayar) nak tempah? (klik sini)


Friday, 25 July 2014

Cpuv Campaign ke 105 dari Nuffnang | uMobile Prepaid Free Meal

Assalammualaikum wbt, peace upon you.
Cpuv Campaign ke 105 dari Nuffnang | uMobile Prepaid Free Meal | cpuv campaign dari Nuffnang bertandang lagi. Kali ini dari uMobile Prepaid ke 105. Lama betul shida nak ambil masa update pasal Nuffnang ni. Dapat pada 14hb, hari ini 25hb baru senang shida nak update. Alhamdulillah sempat juga update hari ini, bukan rasa malas nak update tapi kekangan masa shida hadapi sekarang memang kritikal. Masa terlalu padat sampai tak boleh nak berbloging. Tunggu lah lepas raya mungkin lebih stabil. Bulan-bulan puasa ni shida rasa cepat letih balik kerja malam tahu-tahu nak tidur dah huhuu. Apa-apa pun thanks to Nuffnang walau jarang update still beri iklan kekal dalam blog picisan ni :) Thank You Boss!!


19 Jari Ohsem:

Azhafizah Md Nor said...

Tahniah Shida :)

YANG UNIQUE™ said...

tahniah kak shida (:

Kisah Si Dairy said...

alhamdulillah..tahniah ye shida..

Sya Mimie said...

asslmkm shida.. tahniah ya.. murah rezeki awak.. :)

Farah Waheda Wahid said...

Alhamdulillah rezeki Shida, kita tumpang happy untuk Shida...

ANa Ahmad said...

wahh kak dpat be lagi..
rezeki bulan ramadhan ni hehe

ANa Ahmad said...

tahniah kak shida :)

Siti Aisya Ibrahim said...

wahh banyak dah cpuv akak...tahniah ye... :D

caliph shuriken said...

congratz, shida ^^

Mimi Azirah said...

tahniah shida

nuyui a.k.a miss YUI said...

alhamdulillah rezeki..

Akif Imtiyaz said...

Alhamdulillah Rezeki Shida

Akif Imtiyaz said...

Tahniah Shida

Akif Imtiyaz said...

Alhamdulillah Rezeki Shida

Syuhada Salleh said...

tahniah kak shida

azizah :) said...

tahniah shidaa

Maria Firdz said...

Tahniah shida..

Sukma Haron said...

Tahniah Shida

Haneeza Mohamad said...

Tahniah :D