Klik-klik banner untuk info lebih lanjut lebih menarik, nak tempah slot? :: klik sini ::


Friday, 25 July 2014

Cpuv Campaign ke 105 dari Nuffnang | uMobile Prepaid Free Meal

Assalammualaikum wbt, peace upon you.
Cpuv Campaign ke 105 dari Nuffnang | uMobile Prepaid Free Meal | cpuv campaign dari Nuffnang bertandang lagi. Kali ini dari uMobile Prepaid ke 105. Lama betul shida nak ambil masa update pasal Nuffnang ni. Dapat pada 14hb, hari ini 25hb baru senang shida nak update. Alhamdulillah sempat juga update hari ini, bukan rasa malas nak update tapi kekangan masa shida hadapi sekarang memang kritikal. Masa terlalu padat sampai tak boleh nak berbloging. Tunggu lah lepas raya mungkin lebih stabil. Bulan-bulan puasa ni shida rasa cepat letih balik kerja malam tahu-tahu nak tidur dah huhuu. Apa-apa pun thanks to Nuffnang walau jarang update still beri iklan kekal dalam blog picisan ni :) Thank You Boss!!


19 comments:

  1. alhamdulillah..tahniah ye shida..

    ReplyDelete
  2. asslmkm shida.. tahniah ya.. murah rezeki awak.. :)

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah rezeki Shida, kita tumpang happy untuk Shida...

    ReplyDelete
  4. wahh kak dpat be lagi..
    rezeki bulan ramadhan ni hehe

    ReplyDelete
  5. wahh banyak dah cpuv akak...tahniah ye... :D

    ReplyDelete

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url yang mencurigakan, mengandungi kata-kata maki hamun yang tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Harap Maklum dan Terima Kasih atas kerjasama.